Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
Cao. Mi smo na zadnjem uzv (21 + 5), bili 470gr. I sve dok mi dr kaze da je to ok ne opterecujem se da li se to poklapa sa tabelama. 😊 i da svaki dan osecam i udarce i pomeranje.
Ja imam odgovor na drugo pitanje, osjećam. Druga mi je trudnoća pa ne znam ima li to veze ali u zadnje vrijeme je svaki dan osjećam i to su jaki udarci. Sretno!
Zdravo mame. Da li neka ima problema sa šećerom. Normalan je 6.10 a meni je OGTT test pokazao u cetiri mjerenja prosjek 7.00. Moja doktorica kaze da to nije dobro i da dodjem u ponedeljak. Zna li neka koliko to nije dobro,nestrpljiva sam do ponedeljka. 😊
ja sutra idem da radim taj test. zbog čega je tebi dala da radis? meni zbog viska plodove vode 😯
Moja prijateljica je takodje imala problema sa šećerom u trudnoći. Doktorica joj je dala neku dijetu i morala se pridržavati do kraja trudnoće,ali na kraju je sve dobro ispalo, hvala Bogu
Cao drage mamice. Da li je neka dobila strije do sad i da li vam je krenulo mleko vec? :)
Meni je krenuo kolostrum. A strije nisam imala ni sa prethodnom trudnoćom, pa ih ni sada nema još uvek. Svakako se preventivno mažem Striet-om.
Zdravo mame, znima me da li je neka od vas radila 4D ultrazvuk u Narodnom frontu. Treba da radim sledece sedmice pa me zanima kakva je procedura.
Zdravo buduce mame! :) Ima li koja iskustva sa bakterijama u urinu? Caj mi ne pomaze! :( Pa ako koja ima savjet dobro bi mi dosao. Inace 23 smo nedelja... Sve ostalo je super. Hvala unaprijed! :-*
Slažem se sa Anom, čaj Josif Pančić je odličan, takođe ako već imaš taj problem, što više tečnosti unosi u organizam!!! Srećno!
Ja sam imala u 3.mesecu trudnoce. pila sam dosta vode i caj protiv bakterija u urinu, za trudnice i decu, Dr Josif Pancic (imas ga u apotekama i zdravim hranama) i izgubile su se. Probaj i ti
Zdravo svim buducim mamama. 😍 Danas sam usla u 23.nedelju ali vec jedno 2 nedelje me muci bol na desnoj strani skroz dole nisko kada nagazim na samo desnoj nozi, kada lezim na desnoj strani pa trebam da se okrenem, zaboli me. kada sam isla prosle nedelje , prijavila sam to doktorki i nije dala neki veliki znacaj tome, sve ostalo je u redu sa bebicom. 😊
rastezu se ligamenti zbog rasta maternice... normalna stvar
Zdravo mame, 23. smo nedelja, bila sam na VTO, cula sam kad je zacece vantelesnom oplodnjom da je porodjaj uglavnom carski, da li je to istina.Jako bih zelela da se porodim prirodno.
Ja sam radila VTO, ali porodjaj nema veze sa time..doktor prema trudnoci i stanju trudnice odredi kako ce se poroditi..
Mi smo na pocetku 23 nedelje,mogu reci da su bebe jako zive. Cak se i vide kako se gicaju,izadje mala grbica. Nekad mi je bas neprijatno kada me sutne u besiku. Ugojila sam se 7 kg,osecam se tromo. Ne znam jos pol,cekam drugi ekspertni pa da vidimo.
Caooo :) 23nedelja sam,devojcicaaa 😍😍😍❤ htela sam pitati da li vas ginekolog samo ultrazvucno pregledava? Mene je pd pocetka samo ultrazvucno??
Ne znan cemu ovoliki minusi curi....grozota!!! I meni su za sad takodje bili samo ultrazvucni...sjutra sam na kontrolu pa cemo vidjeti oce li biti drugacije. Tacno jeste da moraju da pregledaju grlic...ali meni bas nije jasno cemu "cackanje" svaki put. Ja sam srecna sto meni moj dr to ne radi.
Hvala na odgovoru :)
pregledi su mi ultrazvucni i opipavanje glica spolja.

Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »