Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2733
Ostavite komentar
Daa, moja se uveliko pomera od 17-te nedelje a sad sam 20-taaa i prva mi je trudnocaaa. 😍😍😍
Cao devojke da li je mozda neka od vas radila 4D UZ u blizanackoj trudnoci? I da li neka ima iskustva sa dr Petar Čanković klinika Galamedica? Unapred hvala na odgovorima!
Ja sam bila kod dr Petra Cankovica u DZ Vracar, i nikad ga ne bih preporucila. Bila sam u 8-om mesecu trudnoce,menjao je mog lekara, dr.Mosurovica, koji je predivan covek. Dr Cankovic je jako bio drzak i neprijatan. Strucnost ne mogu da procenjujem, al ljudskost mogu, nikad ne bih izabrala da mi trudnocu vodi takav covek koji nema nimalo empatije prema trudnici.
Hm, moje iskustvo je drugacije, isto iz DZ Vracar tokom trudnoce. dr Cankovic mi je bio izabrani ginekolog, i bio je uvek normalan i prijatan.
Mamice pomozite.Prva mi je trudnoća-20 sedmica.Maloprije sam primjetila iz obe dojke da mi curi bijela providna tečnost,koja kada se osuši stvrdne se na majici i ostavlja žute fleke.Da li se neko susreo sa ovim?Inace trudnoća je uredna.poz i hvala unaprijed na odgovorima
sasvim normalno....☺☺☺
To je kolostrum i skroz je normalno ,nemoj da brines,meni se u prvoj trudnoci javilo tek kada sam se porodila a sad u drugoj cesto mi se desi a 20 nedelja sam :)
To je verovatno kolostrum, moze da se javi i u trudnicu (tako sam citala), mada sam ga ja dobila dva dana posle poradjaja :) nista opasno, bez brige
Takva ista pitanja sam ja postavljala u 18. i 19. nedelji trudnoce i nazalost jos uvijek nema odgovora. Nadam se da je sve u redu i da je to normalno.
zdravo drage mame.Jeli vi osjetite bebu avaki dan?Naime 20 sedmica je.A vec mj.dana je osjetim,naravno to su blagi udarci.Juce sam je jednom osjetila a danas jos uvijek ne
Ima li jos neka mama da joj beba tako?maalo sam se prepala
Daaa, ja vec dugo osecam pokrete, i po neki blagi udarac :) i cudno mi je kad ne osetim ceo dan nista, uplasim se da li je sve u redu.
20-a sam nedelja, inace :)
Evo ja jos nisam osetila udarce. A nisam sigurna ni za leptirice... Isto sam 20. nedelja i mislim da je to normalno, ali pitaj lekara...
Drage mame,imam jedno pitanje sto se tice zubara. Da li mi smemo da popravljmo zube ,i uz koriscenje anestezije ? Inace,20ta sam nedelja. Pozdrav
Svakako da treba ici kod zubara za svaki slucaj. Ja sam bas bila pre 5 dana, srecom aamo su mi cistili kamenac.
Naravno da mozes da popravljas zube,od treceg meseca mozes i da ih vadis uz anesteziju naravno.Moras svakako da napomenes da si trudnica.Ja redovno idem kod zubara i ti nije nikakav problem.Doktor mi je cak i preporucio.
Treba ići kod zubara, naravno, ali anestezija nije preporučljiva.
Naravno cak je i bolje da ides redovno kod zubara. Ja od pocetka trudnoce idem a 19 + 6 sam.
Pozdrav svima, zanima me da li je neka od vas mozda primetila da joj je pupak drugaciji? Ja sam konkretno primetila da mi postaje tamnije boje I zabrinula sam se bas.
To je normalno.Bez brige.
Pozdrav. Drage moje danas smo 19 +4, da li je neko imao bolove u donjem delu stomaka, ali nekako nisu ni klasicni bolovi nego osecaj tezine, sve nesto imam osecaj rastezanja? Da li je to moguce osetiti?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Polazak u vrtić je veliki korak za vašeg mališana. Pomozite mu da što lakše prihvati ovu novinu. »
Osigurajte zdravlje svoje porodice na čak 35 godina »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »