Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
to se isto meni desava
Pozdrav drage dame. Ja sam 7 nedelja trudnoce, pre 2 dana primetila sam braon iscedak na gacicama, ali u jako malim kolicinama. Javila sam se doktorki, otisla na pregled i sa mojom bebom je hvala Bogu sve u redu. Cak mu i srce kuca 😍 jedino sto sam ja uplasena jer sam pre 4 meseca imala spontani sa blizancima.😐 pojacala mi je utrogestan 3×1. Ali ja sam svaki dan napeta .. zanima me da li neka od vas koristi i antidepresiv i koji u kojim kolicinama? Ja pijem lorazepam od 2.5 ali samo 1/4 kad mi je bas lose popijem pola.. hvala vam svima.. pisite
Zamotuljak i ja smo ušli u sedmu nedelju i fino napredujemo. Iz raznoraznih razloga već godinu dana sam na Ad i uz njih smo planirali trudnocu... Smanjujemo ih i idemo ka ukidanju, bude li se moglo. Naše stanje prate i državni i privatni ginekolog, a idemo i na bihevioralnu terapiju... Svo troje su stava da je sa trudnoćom sve u najboljem redu i da pomenuta terapija, ukoliko i ima (jer...uvek je bolje bez nje), ne bi trebala štetiti bebanu! Radicemo naravski sve predstojeće analize, imamo zakazane konsultacije u Genetskom savetovalistu (na naše insistiranje... posto je ova mama paničar ;) ). Bogu hvala na ovo troje stručnih ljudi- do njih smo došli nakon jako lošeg iskustva sa jednom doktorkom iz državne ustanove u Sumadiji... Nije nam bio cilj da od jednog posve prirodnog stanja pravimo vanrednu situaciju, ali je ovaj neljudski i krajnje negativan pristup uspeo da nas na smrt preplaši- a prva nam je trudnoća! Samo napred i čuvajte se ;)
zdravo devojke 😊u sedmoj sam nedelji trudnoce,nikakvih simptoma nemam samo mi se mnoogo spava preko celog dana.Pre pet dana sam videla na vesu svetlo braon tackicu i odmah nazvala doktorku,sutradan sam otisla na pregled sve je bilo u redu bio je velicine 15mm i bilo je srcane radnjice i vise mi se to nije pojavljivalo na vesu.Danas sam opet primetila,toliko je svetlo da mislim da jedino ja vidim jer imam strah od toga.Dugo sam cekala trudnocu i sada se brinem,sta mislite ima li potrebe?Hvala i pozdrav svima 😙😙
Ma nema potrebe da se brineš,sve je to normalno. 😊
Pozdrav za sve buduce mame..da li neka od vas ima to da je stomak boli nekako neprijatno I steze me najvise u donjem dijelu..druga mi trudnoca al ovo nisam imala u prvoj zato pitam..hvala
i ja imam grceve i bolove, kao da cu svaki cas dobiti menstruaciju.. Nadam se da je sve ok ❤
I ja sam u 7. nedelji i imam bol kao kad ocekujem menstruaciju. To je valjda normalno. :) Budite opustene i normalno funkcionisite.
I mene stomak boli, ali kazu da je sasvim normalno :)
Mene stomak stalno boli,imam grčeve,isto kao menstrualni bolovi. To je zbog toga što se materica širi,ništa strašno. 😊
Pozdrav, je li imala koja slučaj da je bila trudna, a da su joj testovi bili negativni sa 6 i više tjedana trudnoće? Zbog čega se to događa?
Pozdrav Tonka. Ja sam sa prvim detetom imala negativan test,a bila sam trudna.Drugi put,evo sada sam u 7. nedelji pio je pozitivan i stvarno jesam. To može značiti da je test uradjen prerano. Nije počelo telo da reaguje kao stanje trudnoće.
Da li je naka od vas imala braon sekret u sedmoj nedelji trudnoce? Prvi put sam primetila na vesu odmah nakon ultrazvucnog pregleda. Evo traje vec pet dana. Da li treba da se zabrinem?
Ja imam braon sekret već nekoliko dana :-) Danas sam rekla lekaru i njega to ne brine
Isto mi se desilo, dobila sam terapiju i receno mi je da mirujem jer sluti pobacaju. Obavezno idi doktoru. pozdrav
Cao,drustvo. Ja sam u7-oj nedelji I vec sigurno nedelju dana patim od bolova u zeludcu. Nekad se desi da me nocu probudi bol I da ne mogu da spavam,ni da se namestim,u svakom polozaju je bolan. Da li je neko imao slicno iskustvo?
Mene vec tako boli 2 3 dana.. Ne vari mi zeludac...
Zdravo devojke, da li se nekoj od vas desilo da je plod manji nego sto bi trebalo da bude za ovu starost(7 nedelja)? Doktori su mi upravo to rekli pre koji dan i nije mi svejedno. Molim vas ako se jos nekoj od vas to dogodilo da mi da neki savet, hvala unapred.
Vjerovatno nisi trudna toliko, mozda si 5 6 sedmica. Meni se u 6oj tek razvila zumanjacka kesa :)
Zdravo! Ja sam bila na UZ sa 6 punih sedmica. Dr. Mi rekao da je plod manji nego što bi trebao biti, po ZM.Nije bilo ni srčane reakcije. Kaže ili je ovulacija bila kasnije, ili se plod ne razvija kako treba 😢Vidjećemo slijedeće sedmice.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »