Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
radim normalno..
osjecam umor
a mucnine imam samo navece obicno me probude
nije.nagon za povracanje vec samo tesko disem.i oznojim se ..
da li se nekome to.desava? hvala
usla sam u 7 nedelju trudnoce..
radim nor
Pozdrav, prva mi je trudnoca 6+4, bila sam na uz pre dva dana, dr kaze sve je uredu beba 6,2 mm i cula sam otkucaje srca! Posto sam skoro neiskusna sve me plasi, imam mucnine skoro celog dana bez povracanja, pospanost, grudi jako osetljive ali cudan osecaj u stomaku koji ne znam da objasnim nije bol ali kao neka naduvenost poceli su mali grcevi, bukvalno kao da mi se rasteze stomak, ne znam da li je normalno to?
isti slučaj sa simptomima :-)
I ja imam iste simptome, opusti se i uzivaj. Procice sve to. Pozdrav
Zdravo drage mame danas sam usla u 7 nedelju trudnoce. Zanima me da li se nekoj od vas desava da u 7 nedelji ide cesce na malu nuzdu. i da li je to normalno.
To je normalno. I meni je tako. Doktori kazu da materica raste i pritiska besiku. Ponekad se nocu budim i dva ili tri puta.
pozdrav..7t. bila na pregledu beba 7,5mm otkucaji 100/min ginekologica mi je rekla da su to malo slabiji otkucaji. prva trudnoca..da li se itko susreo sa istim ili slicnim? malo sam uplasena narucena ponovo iduci tjedan. ako netko zna. hvala :*
u 7.sam nedelji, danas je dan kada bi po kalendaru trebao da mi pocne ciklus, da li je ok da se obih dana pojavi sukrvica? Desilo mi se to upravo danas, i poprilicno sam uplasena 😣
Pozdrav, ja sam imala braon sekret vec 3 dan ali jako jako malo.. i uplasila sam se, otisla sam kod lekara i rekla mi je da je sa bebom sve u redu, cuje otkucaje srca, i sve je normalno.. samo mi je pojacala utrogestan 3×1
Jelena svako krvarenje u trudnoci moze da bude los znak zato se odmah obrati svom ginekologu. Ne zelim da te plasim ali ne treba rizikovati i odugovlaciti s tim. Ja sam izgubila bebu prije 11 dana i ne bih to nikom pozeljela. Sretno i javi desavanja dalje.
Pozz.
Trudna sam 7 sedmica i nisam radila betu dali je trebam uraditi...
Unaprijed hvala na odgovoru
naravno. beta je pokazatelj da li trudnoca napreduje i da li je jednopolna ili visepolna
Zdravo, 7 sam nedelja, prva trudnoca. Isla na UZ i radila tri puta beta hcg, sve je ok. Ja nemam nikakve simptome. Da li to normalno?
i ja sam 7.nedelja, 1.trudnoca. osim povremenih mucnina, nemam neke simptome, i npr celi zivot sam mesojed a sada ne mogu da ga omirisem, kao ni kuvana jela, tako da to ni ne spremam i kul mi je. ako to moze da se nazove simptom - eto ga :D
Prva trudnoca , 6 nedelja i 4,5 dana , interesuje me posto pijem folnu kiselinu da li smem da na svoju ruku pijem vitamin c i magnezijum ?
Cao. Ja sam 6w 4d. Otkada sam saznala da sam trudna pijem Mamavit to je biokompleks za trudnice i dojilje. On sadrzi sve vitamine ukljucujuci i folnu i pored njega nije potrebno nista dodavati. Inace, treca mi je trudnoca. U prve dve sam isto pila Mamavit i prva beba mi je bila 3750g, druga 4350g. Oboje su odmah bili cvrsti, cvrsto drzali glavicu i napredniji od svojih vrsnjaka. Da li vitamini koje sam pila imaju veze ili nemaju, ne znam, ali mi je pedijatrica rekla da utice.
Mozes da pijes vitamin C i vitamin E. Za ostalo stvarno ne znam. prva mi je trudnoca ☺
Zdravo svima...7.nedelja sam, prva trudnoca. Saznala sam pre dve nedelje, ali posto sam u Finskoj, jos nisam isla kod doktora. Za 4 dana se vracam u Srbiju pa cu ici...imam jedno pitanje...pocele su mucnine, povracanje, ne mogu vam opisati kako se osecam...zanima me da li se nekome desavalo da je gladan, ali da mu je muka od same pomisli na hranu ? I sta jesti zbog povracanja ? Hvala 😊
Jaoj Ivana, kakva slučajnost ja sam isto u 7. nedelji trudnoće i isto živim u Finskoj. Bila sam ovde na pregledu u njihovim Terveys talo i zaista su fini i profesionalni, ali ultrazvuk je kostao 217€ zajedno sa pregledom od 15 minuta. Ako nemas Kela karticu tolika je cena. Kasnije su mi rekli da se obratim Neuvoli u kraju u kome zivim i oni vode trudnocu od pocetka do kraja. Ne znam da li si ti to vec uradila.
Sto se mucnina tice i meni je isto tako, i sve mi se gadi a gladna sam stalno. Mojoj bebici u takvim situacijama prija samo suv hleb sa malo pavake (nesto bez jakog mirisa i ukusa). Nadam se da ce ti biti bolje, meni to jedino pomaze.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »