Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
Imala sam nezasticen odnos tri puta je u mene svrsio 10 03 2017 a dobila sam odmah uvece 11 03 2017 pa sledecu 12 04 pa 12 05 testovi negativni tri sam radila al mi stomak malo uvecan to me brine ili sam se ugojila
Zdravo, poslednju mesntruaciju sam imala 16og aprila i trebala sam da dobijem 14og maja (ciklus mi traje 28 dana). Imala sam analni seks bez zastite ali nije svrsio u meni biti blizu, zatim smo imali zaštićen odnos 9og i 17og i proverili smo kondom i pre i posle odnosa, nije ni pukao ni skliznuo. Da li ipak postoji sansa da sam trudna jer inace imam redovne menstruacije?
Suprug i ja radimo na tome da dobijemo bebu... Trebala sam danas da dobijem, medjutim nisam, ali ceo dan imam grceve u stomaku, kao da cu svaki cas dobiti... Da li je moguce da sam trudna? Ako jeste, zbog cega ti grcevi bas danas, da li je to normalno?
Imala Sam odnos sa suprugom odma nakon odnosa Sam proktvarela nakon DVA Dana je prestalo i evo nedelju Dana nakon Toga opet Sam dobila menstruaciju Strah me je jer Sam pre Toga mislila da Sam trudna Ali je bilo rano da uradim test. :(
cao pravila sam test i bio je pozitivan bila sam na UZ i nije se videlo nista radila sam tog dana beta hcg i rezultat je bio 1,1 dali znaci da sam trudna i dali mozda beta hcg pokazao trudnocu zato sto sam imala odnos tog dana kad sam vadila krv....molim vas sto pre mi odg da znam neznam na cemu sam
Moze pitanje da li ima sanse da mi devojka bude trudna imali smo odnos ali sa zastitom i znm da nisam svrsio a on ai dalje nije dobila kasni joj 10 dana je moguce da je trudna?
PA moguće ako ti je prvi put
Zadnja mens. mi je bila 18.02. Radila sam test jrajem marta i bio je negativan ali i dalje nikako da dobijem. Nista se ne osecam drugacije sem sto nocu kada legnem cesto me probode u dnu stomaka, onako bas bude jak bol. Da li postoji sansa da sam ipak trudna?
Imala sam odnos sa deckom u toku ovulacije, svrsio je u mene... dobila sam menstruaciju ali mi je krv braon boje, imam mucnine ujutru na odredjenu hranu i organizam mi samo trazi slatkise koje inace jako slabo jedem... razdrazljiva sam vise nego inace i non stop osecam umor i imam glavobolje. Da li je moguce da je trudnoca ili moze biti zbog ciklusa, pms-a? Hvala
Zdravo imala sam odnos 27.03 kada je suprug svrsio u mene menstruacija mi je za desetak dana a ja osjecam vec neke promjene bol u stomaku tacnije ispod stomaka ,gasove i zamor da li se moze raditi o trudnoci?
Molim vas da mi objasnite imam 50/51g mezis prestao dve godine a imam doove l i peckanje u grudi i jako mi je toplo i osetila sam da su grudi malo porasli a tri puta sam tes radila ne dokazuje da sam u drugom stanju . moze neko mi objasniti sta moze biti . unapred hvala
S obzirom da imate 50 godina,i da nemate više menstruaciju,ne možete ostati trudni,jer ne ovulirate.Promena raspoloženja,toplota i sve to je znak klimaksa.
Jakoo se bojim,juce smo decko i ja spavali i svrsio mi je po stomaku,da li moze biti nesto ako je malo iscurilo po vagini?
Dovoljna je maala kap da oplodi jajnu celiju
Ne može,ne brini. :)
Zdravo,imam jedno pitanje 😊 kasni mi menstruacija vec 10dana,radila sam test za trudnocu pre par dana i mislim bio je negativan,mada sam ga radila uvece ne ujutru kao po obicaju. U velikoj sam zabludi i panici,jesam li trudna?
Molim za odgovor.Imala sam nezasticen odnos 17 decembra,menstruacija mi je posle toga nastupila 29 decembra,medjutim sada u januaru trebala sam dobiti,ali nista od toga kasni mi vec 7 dana.da napomenem da nisamn imala odnose u januaru.molim vas odgovorite sto prije u velikoj panici sam!!!!!!!!!!!!
Verovatno nisi trudna jer si imala menstruaciju nakon odnosa. Da budes 100% sigurna kupi test pa proveri.
Ovako poslednju menstruaciju sam imala 1.1. Ovog meseca mi je kasnilo 2 dana sto se inace ne desava i trajala mi je 3 dana. Pred kraj meseca pocele su mucnine,grudi su mi porasle,i jako se brzo umaram.
Moze li neko da mi kaze da li postoji mogucnost da sam trudna?
Savetujem ti da uradiš test,ja mislim da si trudna i unapred čestitam.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »