Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Neznam dali mi se cini ali kao da se nazire i druga crtica kad se dobro zagledas
Pozdrav svima... Kasnilo mi je nedelju dana kada sam uradela test,pokazale su se dve crte ali posle nekoliko dana sam dobila ...dali postoji mogucnost da je to lazna menstruacija....imama zakazano kod doktora ali sam jako nestrpljiva...Molim za vase misljenj.
Hvala unapred...
Pozdrav svima.... U velikoj sam dilemi.Kasnilo mi je nedelju dana kada sam uradila test ,bio je pozitivan(druga crta se bas vidi) ali posle nekoliko dana sam dobila menstuaciju i bas sam se rastuzila. Imam zakazano kod ginekologa za 5 dana ,ali sam bas nestrpljiva...da li to moze da bude lazna menstruacija ,citala sam o tome ali neznam bas puno.hvala unapred...
Pozdrav svima.Juce sam radila betu,cesto mi je kasnilo i ranije,ali na ultrazvuku i vaginalnom ultrazvuku pokazuje kod doktora da postoji nesto,Kasni mi 10-12 dana,uradila sam juce betu pokazalo je 5.97 Iu/L..kucni test kontrolna crta i neke mutne razlivene rozikase boje..Da li ko može da mi objasni o čemu se radi?
Pozdrav i postovanje svima!
Imam 42 godine i M mi kasni vec 10 dana.imam 4-ero djece i M uvijek bila od 26 do 28 dana,nikad nije kasnila osim u te 4 trudnoce.Planirali smo 5 dijete i M izostaje,uradila 3 testa koji su pokazali negativan rezultat.S testovima nemam iskustvo od ranije pa Vas molim za savjet.Unaprijed hvala :)
kolika je verovatnoca da ostanem trudna u 41-oj god
Da li je dovoljno 3 dana da kasni, da test pokaze pravi rezultat?
Da li je rano da test pokaze tacan rezultat ako sam ga uradila dan pre ocekivane menstruacije?
Pozdrav, ako sam imala odnos 12.03 a dobila 20.03 i odnos je bio zasticen, zanci nisam pokusala da ostanem trudna, a zatim sam dobila 21.04 i trajalo mi je 3 dana...da li postoji mogucnost da sam trudna, jer sam osjetila siptome kao neka mucnina ali nista strasno tako i vrtoglavica, koja je trajal samo jedan dan. 26.4 sam imala nezasticeni odnos, 29-tog i2.5. Sad zelim i idem na to da imam bebu. Dvije godine sam nu braku. I naravno da radimo na tome...Ali prosli mjesec sigurni smo da nismo, ali mi nije jasno da li postoji mogucnost ako nije bio nezasticeni odnos.
Imala sam nezasticen odnos trebala sam vec da dobijem menstruaciju ? Kolika je verovatnoca za trudnocom pre ciklusa?
Osmi dan mi kasni ,tri testa uradila i sva negativna..Grudi jako otecene i bolne ,osecam se naduto,stomak mi je nadut,i kao da imam stomacni virus..Zadnjih meseci sam pod jakim stresom..Da li sam trudna??
Zdravo,treba da dobijem za dva dana. Radila sam test sinoc u pola jedan jer je mm bio nestrpljiv i bio je negativan. Ujutro posle 12 sati sam uzela da ga bacim i kao da sam ugledala drugu liniju,ali tu je druga linija samo bleda jako. Ponovicu test svakako.Ali da li mi mozete odg da li je test vazeci i posle toliko vremena.
Postovani,
Moj suprug i ja poceli smo da "radimo na bebi" od 8. marta. Zatim sam ja dobila 16. marta, sacekali smo kraj ciklusa i nastavili sa redovnim odnosima. Kasni mi jedan dan, a imam neredovnu menstruaciju...
Koliko bi trebalo da sacekam da uradim test za trudnocu?

Unapred Hvala
Kasni mi 5 dana, a inace sam tacna kao svajcarski sat. Jutros uradim test, linija se pojavila, svetlo roza, da li je to dovoljno ili mora da bude tamna kao kontrolna?
Imala sam nezasticeni odnos 30.03.(pre 3 dana oko 13h). Ne znam sta sada da radim, ne zelim da zatrudnim! Da li postoje neke pilule ili bilo sta slicno tabletama za dan pksle?? HITNOO!!! P.S. Decko nije svrsio u mene
Postoji pilula za dan posle,raspitaj se u apoteci,nadam se da si to vec uradila...
Cao dame da li bi mogli da mi pomognete kasni mi 3 dana uradila sam test juce negativan je da li je bilo prerano sto sam ga uradila? Hvala vam na odgovoru
Pozdrav...imam jedno pitanje za vasPoslednja menstruacija mi je bila 4.3 a ciklusi mi traju,25 dana.Kada najranije mogu da uradim test za trudnocu?unapred hvala
Poštovanje, zadnji put sam imala nezaštićen odnos 5. Februara s tim da sam sigurna da je svršio van. Zadnju menstruaciju sam imala 23. Februara, sada je 27. Mart, jucer sam radila test i bio je negativan. Simptoma nemam uopste, inače mi je redovna menstruacija. Sto bi to moglo da bude?
Da li test i nakon 7 dana kasnjenja moze da pokaze lazan rezultat?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »