Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2217
Ostavite komentar
U 14.sam nedelji i okliznula sam se i udarila ledja o stepenik. Da li to moze da naskodi bebi? Nemam bolove, samo crvenilo na mestu udarca. Da li je beba dovoljno zasticena u ovom periodu?
Pozdrav svima.u 14.nedelji sam trudnoce. Rezultati dabl testa su dobri ali na ultrazvucnom pregledu ginekolog je na trbusnoj duplji ploda primetio dve formacije i nije tacno rekao sta je u pitanju vec je zakazao kontrolu kroz dve nedelje, kako kaze da bi bolje video tada sta je u pitanju. Jako sam zabrinuta. Da li je neko imao slicna iskustva? Hvala..
danas sam usla u 14. nedelju. ovo mi je prva trudnoca. Napokon su mucnine stale, od samog pocetka sam imala i to po ceo dan. Samo sad mi je u ustima ostao jako los osecaj, da li ste vi imale iskustva sa tim? Zubi su mi zdravi, perem ih bar 10 puta dnevno, ali taj ukus u ustima ne prolazi, pogotovo nocu kad legnem, ne mogu ni zaspati koliko mi smeta
Ja imam grozan ukus u ustima,kao da mi je kiselo u grlu,od slatkisa jos vise a na mlijeko ne smijem ni da pomislim..valjda prodje..
Zdravo drage mame.. 14. sam nedjelja trudnoce, do sada je sve bilo u redu, ali mi je se jutros pojavio smedji iscjedak, prvo koja kapa onda malo vise, bila sam kod ginekologa i dala mi da pijem Duphaston.. da li je se jos neka susrecala sa time i da li je nesto opasno?
Meni je dokt.rekla da imam neki ugrusak pored ploda i da ce to izici u toku trudnoce bas u smedjem iscjedku, ali da se ne prepadnem kad bude. Ali ako te je pregledala dok i sve ok, nemas se cega bojati 😉
Dobar dan 😊
Drage ja sam radila dabl i nije mi dobar beta free,povecan je pa me salju kod geneticara..Zabrinuta sam,posto do sada sve u redu,ekspertni extra😊Salje me dr u drzavnoj a idem sve na privatno...hvala unapred.
Drage dame,
14-ta nedelja trudnoce sam imam uzasan bol u zelucu i mucnine i povracanje uvece, moze li mi neko reci dal ovo dugo traje u trudnoci?
Hvala unapred ☺
Po mom iskustvu, trebalo bi uskoro da ti prestanu mucnine i povracanje. Ja sam sada 15-ta nedelja i tek pre par dana me prosle mučnine, a inace mi je trajalo citava dva meseca. Mada i kazu da obicno u 14-15oj prestaju :)
cao mame ja sam u 14 nedelji trudnoce...
radila sam dabl test sve je dobro rekla mi doktorka... malo me bolucka dole pa nije nesto ozbiljno ,... krajem meseca imam kontrolu ...dali tad moze da se vidim sta je...
Meni su i na tom testu tekli sta je jos sam ga radila u 13. sedmici.
I ja sam saznala pol prosle nedelje kad sam bila 13.nedelja. dr je 2 puta potvrdila, 25 min je gledala samo pol, tako da verujem da je tacno.
Ja ulazim u 13-oj nedelji za dva dana i vec znam pol... naravno uvek kazu da nije 100 posto sigurno... ali ja se nadam da je pogodio😀
Brine me guranje teskih vrata I vuča istih. Da li to moze naskoditi,a ko za inat svuda po gradu vrata teska po 20kg. Mozda ce nekome biti smesno ovo pitanje ali volela bih da me neko ohrabri malo...
Da li neko moze da mi kaze koliko kosta Verified test? I da li je neka od vas mozda imala iskustvo da joj posteljica veca od bebe? Je li to razlog za brigu?
I mene je zanimao taj podatak i saznala sam da Verified kosta oko 600-650 evra
Drage mame,
U 14oj sam nedelji trudnoce, i smrsala sam oko 4kg, mada kazu da ne treba da se brinem jer mi još uvek traju mučnine i povracanje. A i osecam se iscrpljeno. Ovako je sve u najboljem redu. Da li je neka od vas imala slicne 'problemcice'? Pozdrav
Ja sam smrsala 3 kg i kazu da je normalno. Ne jedem dovoljno tako da ni ne mogu da se ugojim. Da te utesim, kazu da cemo se svakako dosta ugojiti, samo da krene alavost za hranom. :)
Ja sam danas bila na ultrazvucnom.pregledu I doktor mi je rekao da mi je beba teska 96 grama. Treba da radim I onaj tripl test. Jako sam zabrinuta, jel ja po statistici vidim da u 14 nedelji beba treba da bude manja. Da li ima neko slucno iskustvo I moze li mi pomoci?
Nemas razloga da brines, a posebno se zna da dabl nije pouzdan...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »