Komentari za tekst "Vaša 3. nedelja trudnoće"

Komentara
216
Ostavite komentar
Draga Jelena bila sam kod ginek. i potvrdila je da je u pitanju trudnoca i da je u materici, da velicina ploda odgovara periodu trudnoce. Dala mi ustrogestan da stavljam vaginalno i zakazala pregled za 15 dana.
ee
Cao Vanja ja sam takodje u ranojk trudnoci, sada sam u 5 nedelji... a iza sebe imam jedan spontani... pa sam malo vise upucena...
Rano je da ides kod lekara da ti potvrdi, to uradi kada budes trudna 6-7 nedelja, tada bi trebalo da se vidi i plod i da se cuje srce... Kad ti je bila poslednja menstruacija?
Cao zanima me, imala sam mens 26. aprila imala sam vrtoglavicu sada osecam mucnicu, umor, zatvor, glavobolja, bolovi u stomaku, promena mirisa i ponasanja.. A radila sam test pre 2-3 Dana i bio je negativan. Dali sam trudna mozda ?
U tom periodu kada si ga radila rano je za test, sada ga mozes uraditi ako si trudna sigurno ce biti pozitivan. Srecno. :)
Postovani od vas trazim mišljenja.
Ciljano"ganjanje" trudnoce folikulometrijom. Ciklus. 27.02.'17.na 28 dana. Nikad kasnjenje ni dana. 10.03.'17 folikul na UZ 16mm , odnosi 11 i 12.03.'17. , 13.03.UZ pokazao da je folikul pukao. Moja dva pitanja glase, ako je doslo do zaceca, i sve da racunam da je III nedelja trudnoce , da li je moguce da osjecam vec 3,4 dana tupi bol u krstima koji ne prolazi a s obzirom da imam problem sa zivcom diskusa, ako se u ovoj nedelji i odigrava ples u materici da mi zbog toga jaci i raniji pritisak na taj lumbalni dio?
Osjetila sam cak "jednokratan" bol i u predjelu stomaka i donjem dijelu malog stomaka. Jel moguce da je ovo doslo do zaceca. Hvala
Pozdrav svima.... Ja sam nova ovde.... Imam vec jedno dete od 9 godina. Al vec duzi niz vremena muz i ja radimo na drugom detetu..... Zadnji cikkus mike bio 17.2, a trebalo bi sutra da dobijem.... Ali vec par dana osecam ujutru mucnine, umor,samo mi se spava, cesce idem u toalet, nervoza...svremena na vreme osetim bol po dnu stomaka...dal je neka od vas imala takve simptome i kakav je bio ishod? Unapred Hvala vam puno na odgovorima
Cao,ja sam radila test juce negdde u popodnevnim satima i izasle su mi dve srtice s tim sto je ova druga slabija a pritom mi i kasni nedelju dana.. Takodje sam danas prvu jutarnju radila i bile su dve samo sto je sad druga bila malo jaca,bila sam i kod ginekologa i on mi je rekao da se za sada ne vidi nista .. kako je to moguce ? I ako nije trudnoca , sta bi onda moglo da bude ? Jer nikad mi nisu izasle dve crte do sada.. Imam dvadeset godina..
ponovi test ujutru...jer je jutarnji urin mnogo bolji i jaci...i moze da pokaze
I mojoj drugarici su isto tako rekli, jer je bila mala trudnoca. Posle dve nedelje je bila opet, i super se videlo.
Pozdrav :) Zanima me misljenje iskusnijih zena :) Decko i ja pokusavamo da dobijemo bebu...zadnju men. sam imala krajem decembra,sad bi trebala da dobijem za 9-10 dana,zanima me vase misljenje da li postoji mogucnost da sam trudna.Grudi me bole i otecene su i to 2 ned pre ciklusa,umorna sam stalno,boli me stomak ,ledja,uvece mi je muka,nekad mi se zavrti kad naglo ustanem...da li postoji sansa da sam trudna? Nmg da docekam tih par dana da radim test :/
Caooo... poslednju menstruaciju sam imala od 20.do 24.novembra.. Sad mi kasni 3 dana, test pozitivan, imam simptome trudnoce-bolne i teske grudi, grcevi u stomaku... Inace, prva trudnoca :-) nadam se da jeste.. Zanima me koja nedelja trudnoce je na osnovu ovoga sto sam napisala??? :-)
Zdravo, kasni mi 13 dana, radila sam test i pozitivan je. Medjutim, danas sam isla kod doktora i nema nikakvih znakova trudnoce. Zna li neko sta je u pitanju?
zdravo, kasni mi 13 dana, radila sam test i bio je pozitivan. medjutim, danas sam bila kod doktora i uopste ne postoji nikakav znak da sam trudna..zna li neko sta je u pitanju?
Cao svima...meni kasni 6 dana i 6 dan sam imala krvarenje blago da li je to neki simtom trudnoce ...stvarno bih volela da jeste
Uradi test. Ne moze ti niko odavde reci da li si trudna ili ne, meni je posle 4 dana kasnjenja odmah pokazalo 2 crtice ☺
Cao,da li se nekom desavalo ili samo meni...kasni mi 2 dana,medjutim ako sam trudna onda sam u trecoj nedelji.

Posto planiram dete,prosli pms sam imala 2 dana, sledeca 2 dana smedji iscjedak i od tad bolovi u ledjima. Svrab grudi, svrab usana i neugodno mi reci.Podrigujem i imam uzasne gasove. I svi kazu da je to normlano. :( Sutra radim test molim Boga da sam trudna :))))))))))
I nista.. :(( Bice kako bude :)
Zdravo svima
26 i 28 Oktombra imala sam odnos bez zastite planirali smo bebu,odmah posle odnosa poceli su neki grcevi u stomaku kao menstrualni imala sam par puta mucnine i neko vreme povecanu glad toliko jaku dam mi se non stop nesto jelo,nisam uradila test jos uvek za trudnocu a 10 Novembra sam dobila menstruaciju ne znam dali sam trudna.Kada mislite da je najbolje vreme da uradim test? :(
cao svima.
danas sam saznala da sam trudna. ali jos uvek sam mlada i nisam sigurna u ovu trudnocu. moze li neko da mi da savet? jer stvarno zelim da sacuvam ovo dete ali eto nekada se ispodstavi da je malo zeznuto.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »