Komentari za tekst "Kolika će mi biti plata (novčana naknada) na trudničkom bolovanju?"

Komentara
3600
Ostavite komentar
Na kom linku to moze da se proveri, ja nisam primila za 11.2016 leskovac
Da li neko zna zasto bolovanje trudnicko se isplacuje samo 65 % a posle kao isplacuju onih 35 % ? Nista mi nije jasno ;-)
Cao svima..ja sam iz Kragujevca ..na bolovanju sam od novembra i jos nista nisam primila..gde da proverim kada ce biti..hvala?? I da li je neko iz ovog grada u slicnoj situaciji??..
Hvala ti na savetu, ali ne mogu ni tako da dodjem do informacija sa kraja 2016.godine ili pocetka 2017., kao da nema nikakvih predatih zahteva a znam da ima. Poslala sam i mejl na adresu moje ispostave i zvala na telefon ali, naravno, nema odgovora.
Kako znate koji je vas zahtev.Ba sajtu po pibu prikazuju sve zahteve preduzeca.Odkud znate koji je vas i da li je i kada predat?.Hvala
Pokusaj da ukucas samo maticni broj, a ono ispod (filijala i datum) nemoj nista biras...
Uspela sam da odem pomocu ovog linka na taj deo gde se to moze proveriti ali nekako me ogranicava na 2016.godinu tj.poslednji zahtev iz moje firme po ovome je u januaru 2016.godine. Ne mogu da se prebacim na 2017.nikako.
Ja sam iz Kg-a i na bolovanju sam od sredine novembra, za nov.sam primila 19.januara, sada cekam decembar, januar i februar...na ovom linku ja gledam kada je poslodavac predao papire za refundaciju i da li je zahtev obradjen...unese se pin ili maticni broj preduzeca i grad http://www.rfzo.rs/index.php/osiguranalica/57-dzu
Na bolovanju od Novembra ..evo sad polovina Marta i nista.Juce sam poslala mejl na beograd.onz4@rfzo.rs i zaista dobila odgovor u roku od pola sata .. Firma nije predala jos ni jedan papir. Tako da ko zeli da proveri samo napise njima mejl i kada dobijete odgovor bar znate na cemu ste .
Kako da proverim za Leskovac , ja nisam.primila trudnicko jos od 11.2016 pa.nadalje
Posle te informacije da papiri nisu predati ..Ja sam se obratila mom poslodavcu da vidim gde je problem u rfzo ili firmi. Problem je u firmi ,knjigovodja nije predao papire ni za jedan mesec . Jedino resenje je inspekcija rada ,bar u mom slucaju zato sto je kriva firma .Ja jos nisam dobila nista od uplate , opet sam poslala mejl da proverim da li su sad posle moje intervencije predati papiri i cekam odgovor. U slucaju da papiri nisu dostavljeni jos ja cu se obratiti naravno inspekciji rada jer drugo resenje ne vidim.Tuga ,Jad i Cemer eto Srbije!
I ja sam danas proverila zahvaljujuci vasem komentaru i dobila isti odgovor,poslodavac tvrdi da je predao sve papire,sta cete dalje raditi?
Kontakti za Ispostavu Palilula: telefon na koji se javljaju i jako su ljubazni je 011 2766 588, a takođe brzo odgovaraju na mejl beograd.onz1@rfzo.rs
I meni su isto rekli, da se javim svojoj ispostavi Vozdovac. Na internetu kao informacija stoji adresa za Palilulu palilula@rfzo.rs, mada ja sam slala pre tri dana za ispostavu Vozdovac ali nema odgovora.
Hvala, stvarno su momentalno odgovorili, ali da se obratim svojoj filijali jer je to mejl "Obračun naknada zarada - Ispostava Zemun". Meni treba Palilula. Ima li neko njihov e-mail?
Legla uplata za Decembar 2016. opstina Palilula
Jel dobio neko uplatu za januar mesec ?
Da li vam kasni trudnicko ili porodiljsko? Ja treba posle godisnjeg odmora da otvorim odmah porodiljsko ono obavezno 28 dana pre termina,pa me zanima koliko kasni. Hvala
Ja sam od decembra na porodiljskom i nije mi jos legla ni jedna uplata a evo vec april mesec... Opstina Pancevo dal neko zna kad ce biti uplata
Ne,svaki dan cekam i nista....Beograd
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »