Komentari za tekst "Vaša 29. nedelja trudnoće"

Komentara
2799
Ostavite komentar
Danas smo bili na UZ pregledu.. doktorka je videla vecu kolicinu tecnosti u mozdanim komorama.Da li ima jos neko sa istim problemom ? Koliko je to opasno ?
29 nedelja ..devojcica .Uradili smo jos jedan UZ u Visegradskoj i tamo kazu da nema nista .. Moja doktorka kaze da je to videla medjutim oni kazu sutradan na UZ mi ovde ne vidimo nista .Kome sad covek da veruje.. Njihov aparat jeste dosta ,dosta bolji u Visegradskoj..ovde gde ja vodim trudnocu u domu zdravlja aparat je star 100 god.Ne znam kako uopste rade sa njim. To me jedino smiruje nadam se da oni mogu bolje da vide .
Kojeg je pola beba? I koja ste nedelja? To se povuče do neke 36.nedelje i ne brinite, samo što više orašastih plodova i sve će biti ok.
cao mame, da li neka od vas ima problem sa svrabom po celom telu? 😊
moj svrab nije bio povezan sa jetrom vec sa suvocom koze, koja je i usled mazanja losionima prosla sa dosta strija
Draga reci mi molim te da li je svrab povezan sa jetrom opasan i ja ga imam, a javio mi se malo pre trudnoće? :(
Koza ti porucuje da je suva i da joj je potrebna vlaga. Trudi se da je stalno odrzavas hidriranom, jer su velike vjetovatnoce da ce se u suprotnom pojaviti strije. Ja takodje imam suvu kozu, a djelove koze koji mogu biti izlozeni pucanju mazem melemom za strije Striet, jako osvjezava i koza mi je dugo posle mazanja mekana :)
Imala sam ja užasan svrab po celom telu i koža mi je bila dosta suva. Proveri jetru.
Una i Uros udjose u 29. nedelju 😊
Smokvice moje ubise mamu i dan i noc .
Kako je? Pretesko je ,malo je reci ali sve za moje andjele! 👫❤❤
pozdrav svim buducim mamama, i ja sam u 29.nedelji trudnoce, bila sam kod lekara i sve je u redu, beba je super, aktivna je 24h :), samo mi je doktor sada primetio da imam trbusnu kilu, iznad pupka, da li je mozda neka od vas imala taj problem i da li je opasno ? unapred zahvalna na odgovoru. :*
Da li ti je druga trudnoca? Meni je rekao da i ja imam tu kilu ali da je to posledice prve trudnoce,jer sam se previse udebljala,pa kako on kaze negdje moram da ispastam. a misici su se tada razdvojili ali se nisu vratili kad sam se porodila i otuda ta kila. nista strasno,i da on to ne bi dirao.
Pozdrav mame, 29-ta nedjelja nam je, ali zadnjih par dana imam bolove u donjem djelu stomaka, kao menstrualni bolovi i cesti su na dan.Ima li koja od vas da se susrela s tim? :-)
idi kod doktorke i proveri grlic i sve, meni se isto to desava i doktorka je pogledala grlic je zatvoren alli ži je prepisala utrogestan i rekla da ne radim nista tesko... mislim da su to kontrakcije materice i da moze doci do otvatanja zato idi kod doktorke na vreme
Mene je boleo donji stomak pri ustjanju i hodanju, ali tada nisam imala utrogestan. Sada ga ponovo pijem i konacno ustajem bez bolova :) . To je sve sto o tome znam....
Cao mame, mi smo usle u 29.sedmicu. Zadnja tri mjeseca me stalno boli ispod rebara, zadnjih mjesec dana bol je pojacana ispod lijevog rebra, desno vise skoro pa i ne boli uopce. Ispod lijevog mi ponekad cak koza malo poplavi, bol mi postaje neizdrziva. Sve drugo je uredu hvala Bogu. Zanima me da li je neka od vas imala taj problem i sta su vam rekli doktori ? Inace zivim u Svedskoj, zemlji gdje je u trudnoci apsolutno sve "normalnoooo" i imas jedan jedini ultrazvuk u svih 9mj, ne daju navodno zraciti bebu ultrazvukom i trebas crknuti dok dodjes do doktora, samo babica vrsi preglede, i to ne daj Boze ultrazvukom.
Imam isti problem. Od kad mi je stomak poceo rasti mene boli s lijeve strane ispod rebara. Bol je takva kao da se nesto uklijestilo ili kao da me rebro bode u slezenu. Nekada me cak boli i na dodir. Kada jedem kao da mi se neka kugla tu napuse i smeta mi. Cak cesto ne mogu ni lezati na toj strani :( Dr. kaze da beba nije pritisla nista tu, da odem kod urologa (jer me u isto vrijeme pocne boliti i u predjelu lijevog bubrega), koji je rekao da je sve ok. I da, kao to je normalno, maternica podize organe kako raste, i sada su svi zbijeni.... Ne znam sta je, ali znam da je ruzan osjecaj.
Pozdrav mame, da li oticete od vode? Meni su ruke 2x vece, uvece grcevi u nogama i bol nisko u ledjima! Za zene kojima ovo nije prva trudnoca imam pitanje- da li je normalno da osjetim bol dole kao poslije porodjaja? Normalno sam se porodila prvi put, bez anestezije. Samo se nisam nadala da tako jak pritisak i bol moze da se osjeti i tokom trudnoce- ne samo nakon porodjaja. Inace, imam ogromnu zelju za hranom- sve mi se jede, sto me plasi. Termin mi je tek 21.maja. Na sta li cu do tada da licim?! 😅
Izvjegavaj dugo da stojiš u mjestu i dosta,dosta šetaj. Pij mnogo vode, ne jedi slano.
Cao drag mamice mi smo 29.nedelja trudnice i za sad je sve uredu hvalaBogu...osim sto ne mozemo da spavamo.Sajt je odlican trece mi je trudnoca a dosta sam toga sad naucila zahvaljujuci bebcu.Drage mami uzivajte u svakom trenutku vase trudnoce i kakve god muke da imate sve su to slatke muke na kraju se za to dobije najljepsa nagrada.Pozz
Cao drage mamice i buduce mamice,ja sam 29 nedelja trudnoce za sad je sve ok,hvala Bogu,ja sam nova na sajt,pa bih zeljela da razmijenjujemo misljenja vezano za nase bebice.Ljubim vas sve.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »