Komentari za tekst "Vaša beba u 2. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
1090
Ostavite komentar
Da.Moj ne spava po danu vise od 20ak minuta poslje obroka i navecer oko 9
kad zaspi do 3 spava.
Pozdrav.
Blago vama, ne brinite. Beba je zadovoljna i sita.
b
Zdravo svima, moja beba ima 2 meseca i 10dana i teska je 4000gr dali je to malo, puno bljucka , po nekada cak i u mlazu jer bas brzo rucka, nasa doktorica kaze da je sve to ok, ali mene brine jer ispada da je dobila 1300 gr za dva meseca a porasla 6 cm..
I moja beba je isto tako bljuckala i napredovala samo 400 gr za 20 dana pa joj je ustanovljen blazi oblik refluksa i od tada joj dajem Aptamil AR. Bljuckanje je prestalo i posle toga je za 7 dana dobila 300 gr.
normalno je nama je doktorka rekla da je to ok jel beba dobija na duzini pa manje na kilazi ne moze jedno i drugo u isto vreme☺
ista situacija isli smo odmah na preglede sve i zakljucak je bio lose mlijeko, koristimo NAN, pa sad dodajemp nutrilon pro extra da se zgusne i teze onda vraca hranu, pokusajte i vi
Ja bih na vašem mjestu rekla pedijatru za to bljuckanje,pogotovo ako je na AD mlijeku.
Moj sin je dobio bio alergiju na proteine kravljeg mlijeka,a takvo bljuckanje je bilo jedno od prvih simtopa. Bio je na Aptamilu od rodjenja.
Moja je rodjena sa 4130gr tako da sve zavisi od djeteta do djeteta ako je doktorica rekla da je to ok onda nema potrebe da se brines.
ja sam stavila datum,mjesec i godine kad sam trudna al ovo mi nije tacno de mi recite sta trebam uradit
Zdravo svima! Moj bebac ima dva meseca i nedelju dana i odlican mi je poceo je i da guce i da se smeje spava mi i preko dana i nocu budi se u sustini samo kad je gladan, ali sad mi se prvi put desilo da je celu noc prespavao i ustao tek u 9 ujutru, a zaspao poslednji put jeo u 10 uvece, pa me je to malo zabrinulo, da li je to normalno sada za njegov uzrast?
Mame moja curica se budi jako rano oko 4 h, zaspi oko 19 h i ne mogu je držati duže budnom. Tokom noći se budi da jede i probudi se oko 4 h i neće više da spava. Da li ima te neko rješenje? Inače super napreduje rođena je sa 4270 gr a sada ima 5800 gr, imali smo problema sa zapušenim nosićem ali je sada mnogo bolje, mada nije u potpunosti uklonjen taj sekret koji joj se sliva u grlo da li neko zna kada to prođe?
Moja bebura ima 2 meseca i nedelju dana.Teski smo 6kg i dugi 6cm.Grcice do sad nismo imali ali me brine u poslednjih par dana kad god je budna uzasno mi place,ponekad i dok sisa pocne da vristi ali samo ponekad.Stalno joj iz usta curi pljuvacka i stavlja rukice usta.Cak u poslednjih par dana i mnogo cesce trazi da sisa.Da li su to grcici ili je moguce da se pripremaju zubici?😊
Mozda je skok u razvoju.Ako ti redovno piski,kaki,sve je ok.I napreduje.Ne slusaj price da je gladna.A to sto stavlja rukice usta,istrazuje ih.
Beba vec ima 6kg,sto znaci da odlicno napreduje,nemojte predlagati dohranu pobogu!
beba ti je gladna. i mi imamo isti slucaj cim gura rukice u usta, tutni joj mlekce videces kako ce da se umiri. ako se vrpolji dok sisa nemas dovoljnu kolicinu mleko slobodno joj ukljuci
dohranicu 😊poz




♡♡
i moja beba ima dva meseca i dve nedelje.. pre dve nedelje je poceo da stavlja ruke u usta i balavi uzasno..pocne da vristi odjednom.. i jesu zubi, ali to ne znaci da ce mu uskoro i izaci.. moze da prodje i 5,6 meseci do tada.
Rano je još za zubiće. Moja ima dva meseca i druga nedelja, sada pokušava obe pesnice da stavi u usta a do skoro je samo jednu :-D
Da su grčevi, beba bi primačinjala nogice trupu, grčila se bukvalno.
po tome bih rekla zubici :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »