Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2826
Ostavite komentar
Pozdrav svim buducim mamama,zanima me kada ste prvi put osetile bebine pokrete?Ja sam danas usla u 19 nedelju,ali jos uvek nista.Ucinilo mi se nesto prosle nedelje ali mislim da to nije to jer se vise nije javilo.Kako cu znati?Prva mi je trudnoca.Hvala svima unapred.
u prvoj trudnoci tek u 20-toj sedmici a sad sam u drugoj u 16-toj osjetila,pa svaki dan me malo udari
Hvala na odgovoru 😆
Svaka je trudnoća individualna i nema potrebe da se brineš, neke trudnice osjete tek nakon 20 e nedelje.. mozda još uvijek ne možeš da razaznas jer su udarci blagi i jedva primjetni. Probaj da se opustis i uzivas u svakom novom danu :)
Usli smo u 19.nedelju.Ne moram da lezim vise,smanjen utrogestan. :)
Ja sam imala spontani jula prosle godine u cetvrtom mesecu.Jako nisko je bila beba.Odmah posle nekoliko meseci sam zatrudnela,ponovo je nisko,pijem utrogestan 2×200,mirujem da ne bih doslo do krvarenja i kontrakcija,pa pobacaja.
Vidim da ima potencijalnih prijateljica ( dijana i tanja), meni je termin 16. Jul,ali pretpostavljam da cemo mi malo uraniti jer su blizanci u pitanju. Na sajtu doma zdravlja videla sam da se krece u skolicu u 28. Nedelji,ali da se ranije pozove. Pa,mozda se i vidimo
Zdravo, u 19. nedelji sam, muci me braon(svetlo) sekret, pojavio se danas na gacicama, ima ga jako malo ali se ipak brinem. Ako neko ima slicno iskustvo bilo bi od pomoci, hvala 😊
Ja vodim trudnocu u Nemackoj i imala sam isti takav sekret pa i krvarenje jedan dan pre toga. Doktor kaze da se kod nekih trudnica zna pojaviti u toku onih dana kada si imala menstruaciju. Nije nista strasno, ali ipak proveri zbog sebe i bebe. A u Srbiji sam bila na pregledu cisto reda radi i rekla mu to, odma mi prepisao tablete za odrzavanje trudnoce. Nisam ih pila niti cu. Hvala Bogu sve je uredu.
Javi se ginekologu.I meni se to desavalo ranije,a sad sam takodje u 19oj nedelji i imala sam blage kontrakcije u donjem delu stomaka povremeno.Dao mi je Utrogestan da stavljam vaginalno uvece i od tada je sve u redu.
Drage trudnice, Da li neka od vas ima miome na materici koji rastu i da li su vam rekli jel to opasno?
.










Prvu trudnocu sam izgueala sa tri pozamasna mioma. Samo prati, ali ako si izgurala do ovog perioda to ce sve biti ok. Srecno!
Drage mame,mi smo u 19toj nedelji blizanacke trudnoce!Pre dve nedelje smo osetili prve pokrete nasih decaka...da li vi znate mame koje nose blizance kad koja beba udara,a koja je mirna,i kako da znam dal su obe bebe dobro?!
Cao svim mamama :) Ja sam u 19.nedelji i vec dugo vremena ne mogu nocu da zaspim,budem budna i do 5-6h ujutru :( Da li jos neko ima slican problem i da li postoji neko resenje da se ranije zaspi? hvala i pozdrav svima :)
Mozda se pripremamo za ustajanje noću kad bebica dodje :) nema tad čvrstog sna
Evo i ja sam usla u 19tu nedelju.
Isto imam nesanicu vec par nedelja. Takodje ne mogu da se namestim dugo iako mi stomak nije nesto veliki jos uvek. Ali vrtim se do jutra trazeci polozaj. Proci ce to sve. Veliki pozdrav svim buducim mamama.
i ja sam u 19toj nedelji i imam isti problem, takodje i ponekad bol u donjem delu ledja, ali je verovatno to normalno posto beba naglo raste :-)
ja sam isto 19.nedelja imala sam isti problem sa spavanjem... al od kako spavam samo u pamucnoj maici nemam vise tih problema... mi se trudnice previse obucemo a nase bebe ne vole to... one vole komociju ...
takodje i ja ne mogu da zaspim, danas sam usla u 19nedelju, ali vec par dana mi se to desava, ili se probudim nocu i budem dugo budna. Ne znam zasto se to desava.
isti problem i ja imam,legnem u 5 ustanem u 12h.ne mogu drugacije
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »