Komentari za tekst "Da li imam pravo na porodiljsko bolovanje iako nisam u stalnom radnom odnosu"

Komentara
270
Ostavite komentar
da li se isplacuje na tekucem racunu banke ili u posti?
Da li je bila uplata jednokratne pomoci nezaposlenim porodiljama ? Rekli si da ce biti danas ali nema jos nista .
Dali je bila uplata jednokratna pomoc nezaposlenim porodiljama
Postovane mame, da li iko zna da li je danas bila uplata za nezaposlene porodilje kako je naznaceno u komentaru Maje ili ukoliko ste vi Majo informisani. Da li je neka mama danas slucajno isla da proveri da li su joj legle parice. Hvala unapred na odgovorima.
Jeste . Onih 20000 hiljada . Zovite postansku stedionicu pa provere preko maticnog broja
Imam jedno pitnje predala sam za jednokratnu pomoc nezaposlenim porodiljama jos 19.3.2017 pa me zanima kada da ocekujem uplatu dali neko zna
Valjda cu primiti ovaj mesec sobzirom da sam predala u martu mesecu
Sad bi trebalo,ovih dana
Ja sam predala za jednokratnu pomoc porodiljama 19.3.2017 pa kada da ocekujem uplatu dali neko zna hvala
15.maja ce biti uplata
Hvala😉
Da li neko zna ,kada posle prve uplate od 20000 din za nezaposlene porodilje ,sledi druga od 5000 din za grad Beograd? Nemam informacija ni od koga a koga kod pitam nije upucen. Hvala
Zanima me sta daje drzava za drugo dete a sta opstina skroz sam zbunjena i nista ne razunem ?? Hvala
priča se o padu nataliteta a država kao da namerno radi na tome... naime na održavanju trudnoće sam bila od jula 2016 a porodila se u januaru 2017 a sada je april 2017. još uvek mi kasni plata za septembar 2016,oktobar dobila za novembar pola a decembar ništa.trudničko ni u najavi ... pomoć za drugo dete kasni 3 meseca računi mi se gomilaju novac pozajmljujem više ne znam ni kome da se obratim ...u socijalnom kažu da su pare uplatili poslodavcu on nema nameru da mi uplati pošto ga niko ne tereti
Postovani, zaposlena sam u skoli i vec dva meseca po 20 dana kasni naknada. Obracunska sluzba kaze da nije do njih, vec da drzava kasni sa isplatom. Kome da se obratimo, sramota je da se ovoliko kasni sa isplatom majkama? Konkretno govorim o Jagodini, a prica se da je u pitanju Fond u Cupriji koji uvek kasni i kod njih nista ne moze! Cak lekari na nasem podrucju nisu primili 10% povecanja plate kao svi drugi u Srbiji! Molim Vas kazite nam kome da se obratimo! Hvala!
Ako uplacujem mesecno oko 19000 din za bolovanje koliko bi trebalo da mi bude prosecno primanje ??? Da li neko zna da mi odgovori ? I kako da dobijem od drzave ili od opsine naknadu ? Prva mi je beba a termin je 28 Marta ?
Stambeni krediti ?? Osobni krediti? Studentski krediti? Otplata duga? Loše kreditne ?? Brinuti više o svojoj financijskoj situaciji kao TinyLoanFinance je napokon ovdje da pomogne svima onima u potrebi kredita ili financiranja bilo koje vrste. Mi smo registrirani i licencirani kredit tvrtka koja nudi kredite za svakoga i zaposlenih i nezaposlenih. Kontaktirajte nas sada na (tinyloancompany@gmail.com). naše usluge su ponuđeni na 2%, vaši krediti su odobreni u roku od nekoliko sati od primjene. Molimo Vas da nas kontaktirate sada i riješiti svoje financijske probleme.
NA OSNOVU CEGA DAJETE KREDITE NEZAPOSL.NPR SUPRUG JE SLOVENACKI DRZAVLJ.TRENUTNO SVO TROJE BORAVIMO U BEOGRADU(GDE SAM RODILA NASHU KCERKICU) DAL DAJETE NEKI. POSAO??? :-) A ZA KREDIT SMO ZAINTERESOVANI UKOLIKO NIJE FORA DA VAM POSALJEMO 300€STO MNOGI TRAZE UNAPRED...NARAVNO SAMO NAIVAC VERUJE U BAJKE PA CU OSTAVITI SVOJE PODATKE UKOLIKO JE TA PRICA STVARNA!/😡
Mislite li da je za dobivanje kredita? Jeste li ozbiljno je potrebna hitna kredit za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugovima? Ovo je vaša prilika da se postigne svoje želje, dajemo osobni krediti, komercijalni krediti i krediti pravnim osobama i sve vrste kredita sa 2% kamata za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)
Mislite li da je za dobivanje kredita? Jeste li ozbiljno je potrebna hitna kredit za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugovima? Ovo je vaša prilika da se postigne svoje želje, dajemo osobni krediti, komercijalni krediti i krediti pravnim osobama i sve vrste kredita sa 2% kamata za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »