Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2822
Ostavite komentar
Ja sam isto u 32oj nedelji i ugojila sam se 6kila,cula sam da se najvise dobija na kilazi u osmom mjesecu 😨😨
Ti si super. ja sam se za 5 meseci ugojila 4 kg, a onda sam pocela da primam hormone jer sam se otvorila, i za 2 meseca 8 kg nabacila. Tako da tebi je vrh :D
Caoo,prva mi je trudnoca i 32. nedelja sam! Udebljala sam se 15kg sto je previse..i ko zna koliko cu dobiti jos do kraja. Interesuje me ima li mama koje su bucke kao i ja,i imate li vec neka iskustva kako skinuti te kg posle porodjaja?? Pozzz...
Meni je ovo druga trudnoca i opet decak☺! Isto kao i u prvoj , do sad 5 kg, a beba ima 2 kg na UZ sa punih 32 nedelje. Sve je to individulno, jedem sve, i slatkise, ali umereno. Najlakse se skidaju kilogrami dojenjem, zato mame bez brige☺!
Ja sam se najviše udebljala u prvih 5 meseci.. za to vreme dobila sam 10 kg 🤔 al zato sada bebac uzima sve sebi a meni ostaje jako malo..32 sam nedelja a ukupno do sad + 14 .
I baš me boli briga,drugo mi je dete i sa prvim sam dobila 20 kg i za godinu bila fit. Ishranu smanjis na česte a male obroke i pilates ☺☺☺ ..Ne brini sad o tome,sve u svoje vreme 😚
Meni je temin 22.4. :)
Ugojila sam se 14kg,ali se ne sekiram. Uzivam :)
32 nedelja, u plusu 16 kg. U prve dve trudnoce sam dodala 20 i 23 kg i skinula ih nepunih godinu dana po porodjaju. Bez dijete i vezbanja. Ne opterecujem se,beba je dobro,rezultati su mi dobri. Uzivajte zene!
Uh ja sam se bas preopteretila sa kilogramima 😐.. Valjda se vratimo na staro ili bar priblizno. A da,sad nam je najvaznije da je sa bebe sve kako treba i da se porodimo sto je lakse moguce,ako Bog da ☺ Ima li ko da mu je termin 22.04.?
meni je ovo druga trudnoća i do sada 18 kg:D:D:D,(takodjer 32 nedelja) ne opterećujem se, i u prvoj je bilo isto...sve je otišlo nakon 7-8 mjeseci, bitno je jesti raznoliko i zdravo, a ja to radim i više nego što je potrebno! ;)

Samo neka su nam bebice žive i zdrave, a za kilažu ćemo lako!
Sretno!:)
ista prica haha 16kg dodala ....slatkisa previse jedem...neznam kako cu skinut al znam da ocu...moram se vratit na staro...zasad mi je samo bitno da lipo porod prodje i bebica bude dobro posli cemo o kilima;)
caosss buduce mame il one koje vec to jesu😉...imam pitanje
zanima me dali uspjevate spavat samo na ljevom boku?
ja mogu zaspat samo na desnom i tek poslje tjekom noci mogu i na ljevom ...
jel to jako lose il opasno da malo na jednom malo na drugom boku spavam??
hvala 😚
ja mogu samo na desnom jer je beba na levom. cim se okrenem na levi osecam da lezim na njoj :) kazu da ako je cura, a moja je, da prija vise spavanje na desnom, a ako je decak na levom boku. je l' i vama tako? :)
Meni dr rece da kada trudnica u kasnoj trudnoći spava na levoj strani, materica se nalazi nasuprot aorte i pritiska je, što je dobro jer tada ne pritiska (IVC) žilu tj. veliku venu...ako je dobro razumeh 😉
Tako i mene to muci...negdje pise da je ok ka kako nama odg da je tad i bebi dobro...negdje da nesmis...a ja nemogu zaspat na ljevom ma koliko se trudim😡🙁
I mene isto to zanima,jako tesko se namestim cak se i bojim da legnem na levu stranu zato sto me beba onda jako sutira,ne znam dal mogu tako da joj naskodim ?
Mene zaista interesuje da li je toliko opasno spavati na desnoj strani? Jako me bole kukovi ne mogu nikako da se namestim 😞
Ja sam 32 nedelja i osecam blage kontrakcije, beba je karlicno, osecam povremeno bas jak bol u donjem delu stomaka, ne mogu ni da spavam nocu zbog toga, traje sekundu, ali je neprijatno jer stalno osecam, pre 3 dana sam bila kod ginekologa i sve u redu, tako da nz sta se desava. Jel se jos nekome to dogadja?
Tamara, isto i mene muci jos mi je beba nisko pa pritiska...bez brive 😉
Pozdrav mame. Jel imao neko povisen broj leukocita u 32.nedelji i puno bakterija u urinu? Kod mene 20-23 leukocita, 1-2 sveza eritrocita i puno bakterija.
Ponesi dr.vjerovatno ce ti traziti da odradis urinokulturu... 😘😘😘
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »