Komentari za tekst "Vaša 29. nedelja trudnoće"

Komentara
2800
Ostavite komentar
Cao drage mamice i buduce mamice,ja sam 29 nedelja trudnoce za sad je sve ok,hvala Bogu,ja sam nova na sajt,pa bih zeljela da razmijenjujemo misljenja vezano za nase bebice.Ljubim vas sve.
Zdravo svima.. 29. nedelja sam i juce na kontroli su mi rekli da mi je nisko beba i da koristim ustrogestan dva puta dnevno. Ja sam se super osecala, kretala sam se bas jedino me malo stomak na dnu po nekad boleo. Bas sam zabrinuta..
ne brini beba se spustila i materica pocinje sa kontrakcijama, ali miruj , i ja sam dobila utrogestan, uzmi pojas za trudnice ako ti je bas tesko, ali idi redovno na kontrole i miruj
Pozdrav svima, 28n 3d sam, osecam se super, ali mi je na uz ustanovljeno da mi je beba u minusu 2 nedelje, pa sledece nedelje idem u bolnicu da to proprate. Da li je neka imala ovakvo iskustvo, da znam sta mogu da ocekujem
meni su na prvom pregledu rekli da je termin 27.jun(na osnovu poslednjeg ciklusa),a svaki sledeci UZ je pokazao da ce termin biti 6.juli. tako da se ja oslanjam na UZ... otprilike da si mi promasili 10-ak dana...
Uzasno me boli kicma. Da li neka od vas ima isti problem?
Aleksandra, ako se nisi upisala u skolicu i na vezbice vreme je. Sad ti trebaju saveti kako da smanjis opterecenje na kicmi. Poenta je da sto vise priblizis pubicnu kost grudnoj da ne bi imala udubljenje u donjem delu kicme. Kad stojis duze, gledaj da rasiris noge i prebacujes teziste sa jedne na drugu...
Mene bole rebra 🤔🤔 A ledja kad dugo stojim 🙂
29-ta sam nedelja..sve je u redu beba super napreduje,ali sam otvorena jedan prst. Dat mi je utrogestan od 200 da stavljam pre spavanja vaginalno. Da li je jos neka mama imala ovakav problem? Moze neki savet,prva mi je trudnoca. Hvalaa !
Imam ja, nemoj da se zezas sa tim. Sex nikako, ja sam se zezala i sad moram 3 puta dnevno da stavljam, plus primam inekcije i vezana sam za krevet. vise miruj i setaj, izbegavaj da sedis i stojis.
Pozdrac mamice. 29 sam nedjelja trudnoce, beba je jako aktivna i redovno joj ojetim pokrete. Medjutim zadnjih par dana oni su puno blazi, ali su redovni i uvijek kaa se smirim mogu da ih osjetim. Kakva su vasa iskustva sa naglim blazim pokretima bebe? Hvala vam na odgovoru.
Nina,najbolje i osećamo bebu kad se smirimo.Mislim,aktivna je ona i ovako ali se slabije osećaju pokreti kad smo mi aktivne.Isto sam 29.nedelja i isto se osećam,juče bila na kontroli i sve je ok.Ne brini,odmaraj i sve će biti dobro.
jednostavno je bebac nekad vise nekad manje aktivan :-) i to je ok.
ima dana kad se umiri i dana kad lupa lupa lupa... tek ces osetiti jace pokrete ...
Pozdrav drage mamice .. usla sam u 29 nedelju i zanima me da li je neka od vas imala bolove u ramenima i ispod grudi .. nrmogu ni da sjedim ni da se naslonim.zamolim muza da me izmasira prodje al opet nakon par minuta isti bolovi u ramenima ..
Ista sam ti. Leđa me bas bole uzasno i ramena, ako sam vise aktivna sve je gore. ispod grudi me cesto zna boljeti, ali beba se bas gura i upire sigurno je to razlog. 😉
Pozdrav,u 2o.nedelji sam,ustanovljena je dilatacija bubrega,desnog 3,5mm,a levog 2,5 da li se neko susreo sa tim?
Da, kod nas je sa prvim detetom a sad i sa drugim utvrdjeno prosirenje jos u stomaku. Kad se porodite javicete se Nefrologu ako se ne ispravi samo od sebe. Dobro je da znate.
pozdrav,i nama je ustanovljeno da je desni bubreg veci za 1mm od lijevog,ali kaze mi ginekologica da se ne trebam brinuti da cemo do kraja trudnoce pratiti stanje,nije me slala na dodatne pretrage,a i rekli su mi da moze doci i do greske pri uzv,jer ipak se radi o razlici od 1mm,zato smatram da nema potrebe za brigom,samo hrabro 😉😊
Drage koleginice :) Da li se neka susrela sa gljivicama na noktu u trudnoci?Ja evo sad prvi put, sad je period praznika pa sam nestrpljiva da cujem mjsljenje dr za mesec dana kad je zakazan pregled.
imas u zdravim hranama etericno ulje cajnog drveta... ono je super za gljivice,pa probaj ili se konsultuj sa docom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »