Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
Mozda imas gljivicu. Probaj bornu kiselinu 3% . Ne moze ti skoditi u svakom slucaju. Meni je pomoglo. Olaksava tegobe. A najbolje popricaj sa doktorom..
Dok ja imam problem sa suprugom koji se plasi da ne povredi bebu ili mene. A u potpunosti je svestan da je fizicki nemoguce povreditu bebu u stomaku, ali je to osecas koji on ne moze da potisne 😡
ana masta :-) moze svasta...
Isti slucaj. A to je od umora. Ipak jedna beba, a jos i trudnoca. Ja mislim da ce proci posle porodjaja. ☺
Dobar dan drage mame, u 26-toj nedelji sam i povecana mi je plodova voda. Kontrola je svake 2 nedelje. Jel imala neka mama iskustva sa tim? Ovo mi je druga trudnoca. Hvala u napred. 😚
I meni je uvecana plodova voda. Bas sam na bebcu procitala dosta uznemirujucih komentara i nije mi bas bilo svejedno, ali sam se smirila i sad samo pozitivno razmisljam. U ponedeljak radim ogtt pa cemo videti.
i meni su rekli da mi je plodova voda uvecana i rekli mi da uradim ogtt. on je u redu. ali sam mesec dana izbegavala secer i bilo sta sa secerom. juce sam bila na ultrazvuku kod druge doktorice koja mi je rekla da je plodova voda uredna... :)
ja sam isto u 26 nedelji trudnoce meni je specijalista rekao daje plodova voda isto malo povecata ali da nema razloga za brigu daje svaka trudnoca drugacija i daje to normalno jedinoo treba se proverit secer zato sto moze da je i do toga u svakom slucaju sve najbolje
26. sam nedelja trudnoce, stigli si mi rezultati i D- dimer mi je povecan, ostalilo mi je sve okej. Da li je neka imala slicno iskustvo i sta joj je rekao doktor? Pozdrav svim trudnicama. :)
moj je skocio na 2432 i ukljucen mi je fraxiparin 0,3 svakog dana bockam se sama kuci a pre toga sam bila na aspirinu kada mi je D dimer bio 707 tako da nadam dlse da imas dobrog lekara ne treba se saliti sa tim
Nevena, a koliki je bio? Sta znaci povecao?on se inace povecava u trudnoci i kod zdravih zena. Meni je 0,87
Meni je D dimer 0,87, refer. vrednost za ne trudnice je 0,55. Doktor je rekao da je ovo ok.Ne znam koliko je tebi i da li si na terapiji?
D-dimer je glavni pokazatelj za trombofiliju u trudnoći, kod mene je uvedena terapija čim mi se povećao. Obavezno se javite svom hematologu.
Dobar dan svima. 26. sam nedelja trudnoce i upravo sam bila na ultrazvuku. Doktor je rekao da je sve u redu, i bebac ima 900gr ali je napisao u napomene da bebina leva bubrezna karlica iznosi 4,6. Ne razumem sta to znaci pa ako se neko razume, da li mi moze pomoci? Hvala Vam puno
Zdravo mame,da li je nekoj poznato da joj pre porodjaja krene mleko?.Meni je u 24 nedelji prvi put krenulo,danas opet,ali intezivnije..Ko ima slicno iskustvo,molim da ostavi komentar.
meni je krenulo to je kolostrum ne brini bit ce mlijeka akobigda
Hvala lepo na savetima 😚😚😚
To se zove kolostrum...
I potpuno je ok...Nekim trudnicama krene ranije,a nekome posle porodjaja...
Takodje i meni isto. Posebno kad se okupam,tako mi je od nekog 4og meseca. Sad sam 26 nedelja. Pitala sam doktorku,kaze da je to u redu. Nema brige. :)
Draga moja meni od 4-tog pomalo curi ne svaki dan,evo sada sam usla u 7 i na tuferima vidim pomalo iz obje dojke..to je sve uredu ne brini,kao sto kaze moja dokt imat cu mlijeka dosta 😊 s tim da napomenem ne bole me grudi nemam problema nikakvih Bogu hvala.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »