Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
Da li smijem da cupam dlacice sa stomaka pincetom? Hvala
Naravno da ne! Iskljucivo masinicom!
Здраво, маме!
Ја сам се са мучнином борила тако што сам пила киселу воду и јела бадеме и помагало ми је. А месо, осим сухомеснатог, уопште не могу да једем :-)
Da li se ikome desava da kada sedne ima utisak kako organi kao da guraju na dole. Uzasno me plasi taj osecaj, nekad mi se desi I kada disem da osetim slicno. Moze li mala pomoc,drage buduce mame
zdravo mame,da li neka zna kako smanjit mucnine i povracanje?Sta god pojedem pogotov meso posteno me namuci.Vise me znam sta da radim.Inace smo 14 sedmica.
Zdravo buduce mame, imam pitanje, da li je neka od vas mozda imala simptome da joj stalno treba na wc? (piskiti) koliko su bakterije opasne u urinu?
Ja sam imala bakterije , i pesak , dok nisam malo regulisala sve to nisam mogla da ostanem trudna. Tablete za to uglavnom ne smeju da se piju u trudnoci. Ali moze ti pomoci caj od brusnice ja to pijem. I caj od peršuna 😊
to je normslno, bebs ti pritiska besiku zato cesto ides u wc.
Da i ja sam 15 nedelja i cesto idem u vc
Zdravo svim mamama 😊 ja sam u 15toj nedelji i zanima me da li je ok da svako vece osecam kao blago probadanje u donjem delu stomaka nekad malo jace nekad slabije ali brzo prodje. Do sada mi je sa trudnocom sve bilo ok.. uradila sam sve testove i ovaj verefied sto preporucuje tako da ja vec znam da je devojcica 😊 inace sam na Tajlandu i odlicno se osecam mucnine koje sam non stop imala prva tri meseca su prestale. Pozdrav svima!
Ja sam baš danas povodom toga bila kod doktora, rečeno mi je da je to potpuno normalno, ukoliko su blaga probadanja u pitanju! Srećno! ;)
Zdravo mamice! Mi smo 15+3, prva trudnoca. Jutros sam osetila bol u donjem delu stomaka malo desno od sredine. Onako, jaci bol. Zna li neko sta moze biti? :)
moguce je da su mokracni kanali,kod mene je jaka upala i takve bolove imam.
Ništa posebno, ligamenti i mišići se istežu. Takođe, možeš osetiti bol u karlici jer rasteš kako bi bebi napravila više mesta :) Jedino kada bi trebale da se zabrinemo je bol koji ne prestaje....Uživajmo i ne opterećujmo se previše :)
Zdravo mamamaa i buducim mamama.JUce smo usli u 15.nedelju,i sem toga sto mi je posteljica na prednjem zidu ali malo nize usadjena,i beba je juce glavom bas nalegla na grlic i pritiskala me.Ovo mi je treca beba,a plasim se tog rizika od niskog nosenja.Zasto se stalno tamo dole tako gura,hoce li se povuci na gore?
Zdlavo buduce mamee ! Da vam se pridruzimoo mi smo danas usli u 15-tu nedelju 😊 jos uvek ne znamo pol ,ali nekako imam osecaj da je to deckic 😄 idem za dve nedelje na kontrolu ,nadam se da cemo tad da saznamo 😍 inace gorusica me ubija,mucnine retko povracala sam tri puta i to je sve,sada mi je gorusica najgora isto i kicma ne mogu da se namestim za spavanje nikako ,boli kada sam malo duze na nogama. ,kada malo duze lezim i takoo ,ali sve u svemu uzivamoo s tim slatkim mukama 😊
Drage mame imam,pitanje jedno ja sam 15ta nedelja imam ponekad kao bol dole ispod stomaka kao,iglice neke a nekad i drucije,jeli,neko,imao to?Hvaala unapred.;)
mozda su kontrakcije zbog manjka progesterona... meni je to bilo... obratila sam se lekaru, i dao mi je Utrogestan... 😊😊😊
Ja sam bas danas imala od smejanja 2-3 puta takav osecaj dole, kao neko ziganje, ali nije neki jak bol, ne znam... Sad ne znam da li je to dobro ili lose 😃
Cao mame, zanima me je li koja od vas imala problema zbog skolioze? Ja imam ,ali 20 stepeni, nije operisana ? Hvala unapred na odgovorima :*
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »