Komentari za tekst "Kolika će mi biti plata (novčana naknada) na trudničkom bolovanju?"

Komentara
3600
Ostavite komentar
Drage buduce mame, da li je nekome legla uplata trudnickog za oktobar -opstina Vozdovac, Bg?Hvala
Imali neko informaciju kada ce isplata za novembar? Pancevo-pozdrav svima
Ja cekam uplatu za oktobar,novembar i decembar. Juce proverila u socijalnom,kazu zahtev za oktobar odradjen 30.12. Uplata ce biti najkasnije do 30.01. - mesec dana imaju fore,retko kada se desi da preko tih mesec dana prebace jos 5-6 dana. Kazu da ustanova nije dostavila dokumenta jos uvek za novembar- sto ostaje da proverim kod naseg odgovornog. Drzavna ustanova je po sredi. No,nailazim na slucajeve trudnica koje su zaposlene kod privatnika i regularno primaju. Kazu,ukoliko poslodavac dostavi dokumentaciju do petog u mesecu,u narednih 30 dana ide uplata,ako kasne,prebaca se na sledeci mesec. Istina je verovatno negde na pola puta. Velika Plana
Gde radite?
Hvala
Bolovanje do 30 dana dobila...preko 30 dana (trudničko) od 16.11.2016. ništa!
Zvala sam Fond 11.01.kažu tog dana su vršili uplate za one zahteve koji su od strane poslodavca stigli 5.12.
A do isplate "Saša iz banke" mi je najbolji drug. Zove svaki dan!
Uplata za novembar u Subotici legla 5. januara. Sve zavisi od knjigovođe, ako na vreme preda, za mesec dana isplate.
Ja cekam Novembar Decembar i sad evo Januar i nista jos uvek nisam dobila,poslodavac sve resio a divna nasa drzava nije uplatila nista...sramota... Novi Sad
Takodje jos uvek cekam isplatu za oktobar i knjigivodja mi je sad rekao da da jos uvek nisu krenule isplate iz budzeta, a ovde vidim da su neke zene primile na teritoriji Beograda sto je totalno nelogicno.
Goco prijavi poslodavca..on ako ne prosledi jednu uplatu tebi ne moze da trazi refundaciju za nijednu vise..tako da ako je jednom iskoristio tvoj novac i nije ga prosledio na tvoj racun on je jedini krivac..a kriva si i ti jer si dopustila da se toliko to odugovlaci.. ili ti pare nisu potrebne ili je nesto drugo po sredi..
I ja cekam oktobar..novembar..i decembar... Beograd
Joj zene,da znate samo koliko kasni i trudnicko i porodiljsko.Evo ja sam sastavila drugi put sam u drugom stanju.Meni jos nisu isplatili porodiljsko za prvo dete duguju mi jos 6 uplata a dete ima 19 meseci.A trudnicko bolovanje sam otvorila 22.8.16.i jos nista.Ne uplacuju ni jedno ni drugo.Nema koga nisam zvala svi kazu prijavite poslodavca inspekciji rada.Muka mi je vise.Pozdrav drzite se.Beograd
Dragana, nije tačno. Ja živim u Subotici, isplaćuju mesec po mesec. To je do vašeg poslodavca. Žena koja je knjigovođa na mom poslu odmah zove ove iz RFZO da proverava kada će leći uplata, podseća ih, obaveštava. Uvek preda do 5. u mesecu doznake, tako da nema problema.
prvo ide za Bg, a ostali su nebitni
Legla mi je uplata za novembar, Mladenovac!!!
Ja sam na trudnickom od 8.9.2016. Poslodavac izmirio svojih 30 dana, ali od drzave jos nista ni za oktobar ni za novembar. Danas mi napokon iz rfzo-a kazu da su moji dokumenti predati tek 15.12. Tako da bar znam zasto mi jos nije bila isplata-zbog knjigovodstva. Bice u najkracem roku rekose mi iz rfzo-a.
Znaci nada da ce nam isplatiti sve sto nam duguju odjednom definitivno umire... Ma samo neka pocnu da isplacuju... Hvala ti na odgovoru Jelena, nadam se da ce nam svima isplatiti uskoro :-)
Hvala Marijana, ja sam evo juče bila do rfzo da pitam šta se dešava i oni kažu da je poslodavac poslao dokumenta za oktobar 23.12. 2016 onda sam ja danas zvala školu da proverim i stvarno je tako ali kažu nisu one krive jer nisu mogle da pošalju ranije dok im odredjena dokumenta nisu poslali iz rfzo i tek onda oni sa tim potvrdama mogu da pošalju njima. Strašno! !!
U šoku sam i tek sad kad im isplate oktobar oni meni prebacuju na račun novac pa onda njima šalju potvrdu da su oktobar uplatili meni pa tek sa tom nekom ootvrdom mogu da im pošalju papire za novembar... ma jezivo nemam reči. Ne znam šta da kažem.
Evo Jelena ovo su mi poslali mail-om :
beograd.obracunnaknadazarada@rfzo.rs
beograd@rfzo.rs
Telefoni: 011/3618-772; 011/2643-163;
011/2646-022 lokali 2105 i 2106
Jelena, moj poslodavac je knjigovodstvu predao sve jos 3.11, ali oni su predali u rfzo tek 15.12.
Ja sam pokusavala na razne telefone na koje se niko nije javljao i slala mail-ove i na kraju poslala mail zadtitniku osiguranika i on mi je odgovorio. Napisao mi je i mail adrese i brojeve telefona na koje se mogu obratiti ako imam pitanja. Sada cu da prepisem to pa ti saljem.
Ja sam na trudnickom od 26. avgusta i još nisam dobila oktobar a predati su papiri od strane poslodavca još u oktobru na vreme u svakom slučaju. Kako može da se dobije rfzo? Da li ste zvali telefonom ili odete direktno tamo??? Beograd Zvezdara
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »