Komentari za tekst "Vaša 37. nedelja trudnoće"

Komentara
3803
Ostavite komentar
Ja sam usla u 38 nedelju danas i prosle nedelje sam koristila canesten 3 vaginalete zbog kandide. One su bezbedne u 3 trimestru. Moja doktorka mi je prepisala nistatin vag,ali se koriste 7 dana,pa je rekla da mogu i canesten,jer sam imala zakazane briseve.
pozz kako se osecte kada je porodjaj sve blize imate li strah?
Da li ima neka trudnica koja do sada nije dobila strije meni su pocele da se pojavljuju sta da mazem?
Ja sam 37.nedelja,mazem obican vazelin posle tusiranja,za sada nemam ni jednu striju.
meni nije strasno ispucao ali je poceo dosta da puca videcemo do kraja sta ce biti slab kvalitet koze pa ni kreme ne pomazu nisam se ni puno ugojila al nema veze necu da se nerviram vazno je da je beba dobro i da porodjaj dobro prodje
Koristim saljicev melem svaku noc nakon tusiranja od 3eg mjeseca trudnoce... I treba ga koristiti i minimum mjesec nakon trudnoce.
Ujutru koristim isto od 3eg mjeseca ulje bebi (moze bilo koje becolino,becutan,sanosan itd) vazno je da koza ostane masna da bi bila lakse rastegljiva.
hvala mazala sam ga i ja ali sam dobila strije ipak :( valjda mi je takva koza ali nastavicu sa mazanjem pa kako bude
Ja mazem Saljicev "Striet". Odlican je ali mu je cena od 650-850 dinara :-(
37. sam nedelja i mazem ga svako drugo tusiranje i za sada nema strija.
Da li jos neko oseca bolove u stomaku kao pred menstruaciju, nisu jaki ali se brinem tek za neki dan idem kod lekara ,a pojavio mi se neki sluzavi iscedak ali je providan ,da li se jos nekoj trudnici desilo ovo?
Da li ti je oticala plodna voda? Ja umam.iste simptome i zanima me trebam li ici hitno kod doktora ili je ta bol i iscjedak normalan za 37/38 tjedan?
Posto sam bila kod lekara cisto da napisem kako sam prosla jer mozda jos neku trudnicu muci isto, ali i ako imate iste simptome treba otici jer mene su pregledali da li mi plodova voda ne otice i proverili bebu sa njom je sve ok, jedino sam 1,5cm otvorena pa zato i taj bol. Inace sve smo razlicite tako da najbolje je proveriti :-) Mi sad jedva cekamo da nam dodje bekac nas :-)
Termin mi je 26.1 , jedva cekam 💗
Danas na pregledu 2cm otvorena, tako da je moguce da se i ranije porodim 😍
i meniiiii ☺ srecnoooo
Hvala, takodjer 😍
Meni je 22.1 termin isto vjedva cekam..sretno ☺
Usli smo u 37 nedelju i prestali sa utrogestanom, koji sam koristila od cetvrtog meseca zbog kontrakcija. Osetiim bolove nalik menstrualnim vec par dana i imam grceve u desnoj nozi.. Da li se neka od vas susrela sa istim? Prva mi je trudnoca, pa ne znam da li imam razlog za brigu..
Ja licno nisam pila utrogestan tokom trudnoce, ali od 7-og mjeseca imam jacu dijastazu (sirenje kosti karlice) sto se odrazava na bolove oko bikini zone, krsta i stomaka, a o grcevima tokom noci u nogama da i ne pricam.. Hvala Bogu pa je sa bebicom sve uredu, a terapija koju sam pila jeste apaurin za bolove i magnezij za grceve.. Uglavnom, nista nije strasno, samo opusteno, pozitivno i smireno.. 🙏🏼😉💐
pozdrav svima!37+1 smo danas..termin 4.1.ctg uredan,zatvorena..curica je u 32 tj vec bila 2400..kg.dali bi se mozda trebala otvarat u ovom tjednu ili je ovo ok?malo sam zabrinuta
Meni je termin 08.01. Da li ides svake nedelje na ctg od kako si usla u deveti? meni je radjen pre dve nedelje i zakazan mi je pregled tek posle nove god. jako sam zabrinuta, bojim se da je ovo jedna od nemarnosti lekara...
Pozdrav buduce mamice mi imamo jos 23 dana do poroda. Brojimo sitno 😃 Svaki dan je drugaciji od toga da nekada prelezim cijeli dan zbog bolova pa do toga da kao danas super se osjecam. Ima li koja mamica da je iz Stuttgarta? Mi cemo u R.Bosch KH. Sretno svima i samo hrabrooo!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »