Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2727
Ostavite komentar
Pozdravljam sve :) evo i mene u 20-oj sedmici :)
htjela bi pitati sve prisutne da li ste imale strah od pregleda u trudnoći? Ne mislim od ginekološkog pregleda nego od ultrazvuka? Mene je užasno strah da će mi reći da nešto nije u redu, jeste se vi toga bojale?
Sutra imam pregled i umireeem od straha!!!!!! Znam da to nije normalno i da bih trebala misliti pozitivno ali šta da radim, pomagajte!
zdravo svim buducim mamicama evo i mene u 20 nedeli trudnoce i bas se lepo osecam moja beba udara i mrda i to kako pozzz svima
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja sam buduca mama nadam se neke curice,posto baticu vec imam,sad sam u 20 nedelji i bebac se bas rita i imam utisak uziva u maminom stomaku,sad dok joj jos nije tesno!!!!!Pozdrav za sve mame i buduce i one koje to ponovo postaju!!!!!!
Evo i mene u 20. nedelji! Moja beba se bas "rita" vec dve nedelje, ali verovali ili ne ja sam jos pre oko mesec i po dana jednom dok sam sedela za komjuterom osetila jedan "sut", bilo mi je cudno, kao malo je rano pa nisam poverovala ali sad kad znam kakav je osecaj znam da je i tad tako bilo. Jedva cekam UZ! Pozdrav mamicama!
Evo i nas na pola puta, beba je bas nemirna!!! Preporucila bih trudnica,a narocito prvorotkama skolu za trudnice. Ja sam isla kada sam bila prvi put trudna i stvarno je super, dosta mi je pomoglo pri porodjaju a i kasnije. Pozdrav!!!
zdravo svim buducim mama.. evo i mene u 20 tj. bebaca sam osjetila pre nedelju dana i super je osjecaj osjetiti svog malisu... stalno se mrda i rita.. dosad kad god sam isla na uz nikad nije mirovao. cak me i malo brine jer imam osjecaj da nikad ne spava.. za dva dana idem na uz.. nadam se da ce mi doktor reci spol.. ja navijam za deckica. drzte mi palceve
usle smo u 20 nedelju. Sem pritiska u donjem delu stomaka nemamo vece probleme. Privatna doktorka je prepisala Gynipral dok je lekar u drzavnoj ustanovi rekao da je to normalno i posledica dugog sedenja na poslu. Danas cekamo rezultate krvi i urina pa cemo videti treba li da po preporuci drzavog lekara pijem antibiiotikje zbog povecanih leukocita (oko 13) iako mi je privatni lekar rekao da je to sasvim normalno u trudnoci. Pozdrav svim trudnicama. puno zdravlja i sto manje tableta vam zelim
Cao ja sam u 20. nedelji trudnoce ali imam visok pritisak dok .mi jedao tablete da pijem dalije to stetno ili sta mozeda uradi pritisak bebi hvala?
Hvala Vam na ovako iscrpnim informacijama,sjajni ste.
Ja za dan dva ulazim u 21. nedelju, beba se vec uveliko mrda od 18 nedelje,prvo nisam mislila da je to to, nego kao mozda su creva i sl.,prva mi je trudnoca pa sam vise zbunjena od prica kako treba to sve da izgleda. Sad sam vec sigurna da je to bebac, i mnogo mi je slatko kada osetim da se pomera. Dragana, Jasna ti je vec rekla ali evo i ja cu, beba se jos uvek oseca dole,malo ispod pupka. Pozdrav
I ja sam 20.nedelja, beba vec uveliko sutira, juce je uspela da me uplasi jer jos uvek nisam svesna da u meni postoji jedno malo bice pa kad me iznenada jako sutne ja skacem kao da sm videla duha! Dragana, ja bebu osecam skroz dole!
pozz svima i ja sam u 20-toj nedelji trudnoce-super se osjecam nisam se puno ugojila-mislim da je to uredu-nije dobro ako se mrsa u trudnoci -a kilogrami ce dolaziti polako :) nebrini se jelana;) pozz
cao,ja ulazim u 20u nedelju trudnoce i dalje sam ugojena samo 1 kg. ista sam,samo imam stomak. ne znam jel to u redu. pozdrav svima.
pozdravljam sve trudnice u 20. nedelji trudnoće!
pozdrav za sve buduce mame!!!
ja sam u 20 nedelji,osecam bebine pokrete,ali ne stalno i onoliko kolko bih ja zelela!stalno me plasi kad je ne osetim,i jos nesto,u kom delu stomaka osecate vi vasu bebu da se mrdka???pozdrav
Zdravo drage moje trudnice!:)Ja sam sad u 20-toj nedelji trudnoce i expertni uz je pokazao da je sve u redu.Nosim decaka ;)Ovo mi je druga trudnoca posle 15 godina(imam sina) ali za sad nisam osetila neke pokrete bebe,mada dr akaze da je sve ok a i videla sam da se on bas dpbro okrece u stomaki,hehehe..Mucnine nemam ali mi se stalno spava...da li se i vama spava?
ja sam u 20-toj nedekji,super se osecam,bebea mrda i udara,inace ovo mi je cetvrta beba
Ja sam u 20 nedelji trudnoce, imam utisak da se beba non stop okrece, sto smo videlina ultrazvuku non stop se mrda pa ne vidimo pol!pozdrav za sve buduce mame
Moja beba je strasno zivahna i vec me uveliko sutira! Toliko se vrti da doktor jedva moze da je prati ultrazvukom, a zbog toga ne mozemo da saznamo ni kog je pola. Bebicak ni na sekund ne staje :) Mamino zlato :)))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »