Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
Imam ja dala mi da radim test opterecenja na glukozu.
Cao svima! Ima li neka buduca mama koja ide na jogu ili neke vezbe?
I ja sam pre trudnoce vezbala. Sada puno setam, ali kako je pao sneg i bas je hladno padalo mi je na pamet da odem u teretanu na traku. Ja sam 23. nedelja.
ja vezbam kuci sa velikom loptom. Istezanje i neka lagana vezbica bez ikakvog opterecenja sa po par ponavljanja i super se osecam. Joga je preporucljiva pogotovo ako ides na prirodni porodjaj. pozz uzivaj u trudnoci.
Pozdrav i tebi :-)
Ja sam 22+4 i redovno idem u teretanu. Posto sam pre trudnoce vezbala dosta sad setam uzbrdo na traci brzinom koja mi u tom momentu odgovara ali redovno odem. Ne idem na grupne treninge, ja sam individualac ali preporucljiva je joga pa slobodno idi ;-)
Drage mame, prvo da vam svima cestitam Novu i pozelim mnogo srece, zdravlja i ljubavi. Prvi put pisem, verovatno se jos ne bih osmelila ali jutros umalo nisam umrla od straha i potreban mi je vas savet i misljenje. Toliko se pazim da ne udarim stomak, da mi nije hladno, sve, sve, sve, a onda jutros padnem. Srecom ba kolena i kako bih zastitila stomak uhvatim se za ogradu, koja bas i nije bila blizu pa sam se istegla ko nikad u zivotu, ali stomak ostao u vazduhu. Nista me ne boli, osim kolena, bebica se meskolji, nemam krvarenje ali sam jako zabrinuta. Molim vas, ako ste imale slicna iskustva, recite mi da li trebam da se zabrinem ili... Hvala unapred. Veliki pozdrav!
Hvala vam drage moje 💋, isla sam na pregled (za svaki slucaj) 😂😂😂 slatko sam nasmejala svog ginekologa 😂😂😂 sve je ok 😁😁😁😁. Veliki pozdrav 💋💋💋💋💋
Ako si i nakon pada osetila bebu,mislim da je sve ok.Bebe su poprilicno zasticene u materici pa se ne brini puno.Uzivaj u trudnoci.
Draga Sanja nebrini,nebrini,nebrini. Ja sam pala na stepenistu u sopstvenoj kuci okliznula se papuca i pala sam 6 stepenika nanize ali na guzu i kicmu tada sam bila nepuna tri meseca nisam imala nikakave bolove i beba je bila super i dan dans se super razvija. Dobila sam utrogestan za svaki slucaj. A kicma i kuk me je bolela do skora. Tako da odi na pregled da budes zasigurna da je beba dobro i opustise. Ista prica toliko se pazim i eto. Desi se i desava se. A sad sam se razbolela upala pluca i pijem lekove jos sam i urbazon primala ali beba je i dalje super. Nebrini. Javi jel sve uredu. Uzivaj u zivotu.
Bez brige.. ako nema krvarenja onda bebi nije nista. A kolena ce proci.. ☺
Da li neko ima resenje za kiselinu. Ubijaaaa me. Molim vas nek mi neka odgovori. Hvala unapred
Pokusajte jesti kokice.
cula sam da pomaze sangarepa i mg mivela :-)
reduflux tablete protiv gorusice..ja ih koristim i pomazu
Prosla sam pakao sa glupom gorusicom, spavala u sedecem polozaju, jedino je Donat Mg voda pomogla, a sada u drugoj trudnoci nemam tako jaku kiselinu, povremeno pijem Mivela Mg.
pomaze i par zrna rize.
jedi badem :-)
Mame, u 23 nedelji trudnoce sam. Zadnjih nedelju dana osecam konstantno trnjenje ruku i saka, oticanje stopala i zglobova nogu, kako i neprekidan neugodan osecaj u nogama i rukama. Da li znate kako da olaksam sebi (sta ste vi radile) i da li smem da koristim konjsku mast u trudnoci?
Termin 30-og aprila. Po bebcu 23+2 a po uz 22+2. Nista mi nije jasno.
cao aleksandra,pa beba se brze razvija nego trudnoca,naprednija je za 7 dana od trudnoce,sto znaci ako tako ostane mozes da se porodis 23 aprila posto je beba naprednija. i moja devojcica je naprednija 20 dana a meni je ternin 6. maj. to je super bice krupne i jake bebe :-) uzivaj u trudnoci
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »