Komentari za tekst "Novorođenče - Vaša beba u 1. nedelji"

Komentara
1279
Ostavite komentar
i moj princ 😊😊
mi smo dosli na ovaj svet 04.01.2017.
❤VASILIJE❤
ah
Evo da se javim, porodila sam se 27.12. beban se malo namučio pa smo još u bolnici, čekam ga svaki čas da izađe sa intenzivne i nadam se da ćemo sutra kući da se upoznajemo i volimo :)
Nisam se još porodila a Bebac me prebacio kao da jesam, kako da se vratim na 41. nedelju?
i mene je prebacio a nisam se jos porodila,juce mi je bio termin ☺ pozdrav
I mene je prebacio, a nisam se jos porodila!!! Kad ti je bio termin? Nek nam je sa srecom 👍👍😆😆
Ja rodila devojcicu. Termin nam je bio 3.12, porodila sam se juce, 10.12. u 15:46. Bilo je pretesko, ne umem da objasnim, prvo mi je dete... Porodila sam se u Semmelweisklinik u Becu... Sada smo dobro, malo umorne, pa dok se upoznamo. Beba se zove LEA. Ljubim sve mamei bebe...
Pozdrav za mamu i Leu! 😀 Ja sam se porodila 21.12. isto u Semmelweis. Nisam imala tako tezak porodjaj. Prva beba, devojcica Una! Nadam se da si se oporavila i da ste se malo navikle jedna na drugu. ☺
Zdravo moja Asya je stigla 05.12. U 00:38 h, dan prije termina. 😊 Imala sam jako težak porođaj jer je beba teška 4270 a meni prva trudnoća, izašle smo iz bolnice beba i ja smo dobro. Ali sam juče primjetila dok sam je presvlačila da joj se pojavila neka roze sluz, pa se jako brinem. Da li neko zna šta je to i zbog čega se pojavilo?
Unapred hvala 😀
Odakle roza sluz? Ako je iz vagine to je zbog tvojih hormona koji su prešli na nju,to je kao prvi pubertet.
pozdrav svim mamama 😊😊😊 moj mali princ je stigao na svetu 03/11/16 ima samo 2 nedelje jako je miran , kilaza ide super ali, ima zuticu koja nije opasna, ima li neko iskustvo o zutici? brine me sto je pocela da se smanjuje pa se povecala :/ hvala Bebac , predobro za nas nesikusne mame , hvalaaa punooo i posle trudnoce tu smo. ❤️ pozdrav iz Italije
Ne sikiraj se! moj sin je imao zuticu skoro cela tri meseca. U bolinici bila na granici kad smo dosli kuci, bilirubin naglo skocio i sve zbog mleka. moje mleko je bilo jako, i zato je dugo vremena trebalo da nestane. Ne brini.
Pozdrav svim mamama... Moja beba Djordje je rodjena u 37.nedelji 51 dugacak sa 2 850... malo pre vremena carskim rezom... Inace drugorotka sam. Stariji Vuk ima 6 godina.
Pozdrav za sve. Nadja se rodila sa 3770 carskim rezom u spinalnoj anesteziji u 41.nedelji. 😊😊😇
Mislili smo da cemo prirodno ali grlic je bio previsoko i slabo sam se otvarala.😊Ona je super, mama se malo sporije oporavlja, tek smo 2 dana u bolnici i bolno je priznajem. Nadam se da ce uskoro sve proci i da cemo uzivati kucici. 😊😊
i da... jedini problem koji me sada muci je sto su mi noge dosta otecene. kazu da to ima veze sa carskim rezom. kako je tebi?
i ja sam se 7.porodila spi
nalno u frontu. isto kao i ti. od cetvrtka smo vec kuci.porodjaj se nije ni nadzirao a termin bio tu. kakav je utisak spinalnog carskog?
pozdrav svima moj Aleksej rođen 31.10 u 23:29 ... teški 3480kg porod nije bio težak s tim da sam prvorotkinja..koliko su me trudovi dotukli...imam jedno pitanjce ..nakon koliko je vašim mališanima ispao pupak? hvala :))
sve pohvale za naradni front, odusevljena sam strucnoscu, ljubaznoscu i organizacijom. svi su prepredivni. a posebno doktor rasa anicic.
Imam pitanje za novopecene mame 😊
Porodila sam se 19.10.2016. i sve je proslo super,imala sam lagan porodjaj i rodio se moj Stefan ☺
Posle porodjaja sam pocela mnogo da oticem,i dalje sam otecena mnogo,da li je neka imala taj problem i da li ste koristile nesto od lekova protiv toga😕
Hvala puno,poljubac za sve mame od Stefana i mene
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »