Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Nije moguće ali svakako ste do sada već saznali odgovor. Sve najbolje!
Neka uradi test i znace na cemu je
Postovanje menstruacija mi je kasnila 12 dana radila sam test bio jenpozitivan al skroz slab al 13-ti dan sam dobila kao smedzkasti iscjedak dali je moguce da sam trudna?
Pozdrav...Pratim vas sajt i moram da vas pohvalim.Mnogo ste dobri...Imam pitanje nova sam ovde...Radila sam test juce popodne.Druga crtica se bas slabo vidi.Ocekujem vesticu 06.01.
simptome nemam,sve je kao i pred vesticu samo sto su mi grudi otecene,i ne bole.Ne znam kako da postavim test.
Imam pitanje. Proslog meseca 27.11 mi je decko bio. Nismo imali sex ali je izgleda svrsio na mn. Nevina sam, da li postoji mogucnost da sam trudna? Imala sam zadnju men. 9.12 ovog meseca. Postoji li sansa da sam trudna? Da se brinem ili ne?
Zene, ima li neko iskustva sa losim testovima. Poslednja menstruacija mi je bila 2.11. Poslednji ciklusi su mi trajali 35-36 dana. Testirala sam se 34. Dana kao i 40. Dana ciklusa, oba testa su bila negativna. Imam osecaj da sam trudna, tako sam se osecala kad sam prosli put bila trudna. Ali mi nje jasno zasto su testovi bili negativni. A ne radi mi se opet test, ne bih da me opet iznervira jedna crtica. Danas je 54. Dan ciklusa.
Danas izvadila krv, test pozitivan. Imacemo beebuuu.. :D
Pozdrav, nova sam ovdje. Imam neredovnu mens. Prije 9mj. Imala sam pobacaj. I nakon njega sam se cuvala 6mj. Savjet je doktora bio da koristim hormome tri mjeseca(nisam odmah prva tri mjeseca). Nakon toga sam redovnu men. Imala samo 2mj. Redovnu men. Nakon tih tableta. Zadnju men. Sam imala 17.10. I nakon nje sam imala redovne odnose sa muzem svako 3dana. Vec nekoliko dana imam bolne grudi I bol u donjem djelu stomaka. Bez. Mucnina. I nekako sam ne naspavana i nekako mi raspolozenje nije kako prija. Sad mi sve na nerve ide :D da li je ovo samo pms ili u pitanju trudnoca? Ili mozda ovaj mjesec nije bilo ovulacije ;( Pa me zanima da li ima neko slicnih iskustava pa da mi odg.? Izvinite na dugom postu! :)
Drage.. kasni mi 5. dan. test sam radila posliej podne i nakon jela. Bio je negativan. Da li da ponovo uradim ujutro ili da sačekam još koji dan?
cao, da li je rano da radim test dan ranije, znam kad mi je bila ovulacija, tako da je danas vec 15dan od nje, a tek 21.og trebam da dobijem, da li ce test pokazati 20.og ako uradim? hvala!
Molim za misljenje,imam 44god do sada redovan ciklus,zadnji put sam imala 22.10. Radila test negativan ...grudi su mi natekle i uzasno bolne..da li moze biti da je test netacan
Drage zene, imam simtome trudnoce, slicne kao prvi put kad sam bila trudna. Treba da dobijem m 07.12. nisam mogla da sacekam da ni kasni jer bas zelimo bebu, pa sam danas jupila test i samo gornja crtica je crvena, znaci negativan je. Imali smo "rizican" odnos 20.11. , 22.11 i 25. 11 otprilike tad su ni bili plodni dani. Da li san test prerano uradila? Da li postoji mogucnost ako mi bude kasnila da bude pozitivan?
Zdravo..imam pitanje menstruacije su mi neredovno a posto parter i ja pokusavamo bebu vec neko vreme i uvek negativno...posto ne znam kad treba da dobijem a bebu pravimo svaki dan posto imam cudan osecaj u stomaku i mnogo bolne grudi na dodir uradila sam test 14 dana od prvog odnosa ali je negativan..da li je jos rano za test ili je stvarno negativn...hvala unapred
Hallo , dakle jako sam uplasena molim vas da mi pomognete , zivim s deckom vec dvijd godine i radimo na bebi , bez ikakve zastite imamo odnose dosta cesto ... zadnja menstruacija mi je bila 8.10 ... dakle po menstrualnom kalendaru odavno sam trebala dobit .. strah me radit test jer nezelim da se razocaram ili preveselim ... ali dali je neko imao nekakva iskustva i da mi pomogne . Grudi su mi nabrekle i obnormalno mekane , imam grceve i nekad mi je malo muka i onak mi krene koda trebam povracat mozda i haliram al neznam , jako sam zabrinuta 😔😔
Prosli mesec sam dobila 4.10.aovaj mesec mije kasnilo sedam dana dobila sam 12.11. I pomalo mi ide braonkasto roze je boje .sta to znaci dali je trudnoca u pitanju
A porodila sam se pre 3ipo meseca
Cao kasni mi 7dana test sam radila 4 ti dan kasnjenja bio je negativan,ne znam dali sam trudna dali opet da uradim test?Molim za odgovor?
Imam primedbu na deo gde stoji da žena može zatrudneti nekoliko dana pre i nekoliko dana nakon ovulacije. To jednostavno nije tačno. Žena može da zatrudni SAMO za vreme ovulacije. Seks, nekoliko dana pre ovulacije, može da dovede do začeća, ali samo zbog toga što spermatozoidi prežive dovoljno dugo da oplode jajnu ćeliju ZA VREME ovulacije. Začeće dan nakon ovulacije nikada nije dokumentovano (Dunson et al.).
Drage nova sam ovde,porodila sam se 23.3 i dobila sam menstruaciju 20.5 i svaki mesec sam dobijala na 28,27,30 dana a evo.sada mi kasni vec 29 dana.Nisam dojila jer nisam imala dovoljno mleka.Radila sam test prosle nedelje i pokazala se blaga roza linijica,juce sam odradila opet i nista se ne vidi.Da li postoji mogucnost da sam u drugom stanju?
postoji sansa.... uradi opet to se meni desilo pa nisam znala na cemu sam.... i treci test pokazao pozitivno.... uradi za par dana opet al najsigurnije idi kod ginekologa da proveris....
Kasni mi 6 dana. Vec 15 dana imam bolive u stomaku,grudima,natecene su. Ne mogu da kontrolisem nervozu. Da li je to samo nesto duzi pms ili su ipak simptomi trudnoce?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Ako mama ima braon, a tata zelenu boju očiju, postoji čak i šansa da beba ima plave »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »