Komentari za tekst "Da li seks može da dovede do pobačaja?"

Komentara
204
Ostavite komentar
Haosss jbt koi lik namerno se ubaci tako da pomuti lončice hehehe al Joj nije upalilo svako radi kako želi naravno i kako se oseca😂😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜
Nje bas tacno da je sex u trudnoci pozeljan i dozvoljen... I ja sam mislila do skoro tako i imala sam sex i uzivala, citala po netu da je cak i pozeljan... I onda se desi krvarenje, a sve je ok, pa bolnica i strogo mirovanje i terapija naravno... Htela sam da precutim dr ali su odmah znali da smo imali odnose, gde mi je receno da u prvih 3-4 meseca ni u ludilu, tek posle moze, eto nikad se ne zna... Bolje se strpite i ne citajte gluposti po netu i naravno pitajte svog dr!
Upravo...meni gin nije spomenuo posle prvog pregleda kad sam bila 4+5 da ne treba sa imamo seks. Imali smo par puta i to blag seks i odjednom krenulo braonkasto i sutra dan tamno braon. Odem odmah kod gin i odmah me je pitala jel smo imali odnose i ja sam rekla da. Ona je rekla da smo ga rastresli jer se jos uvek nije pricvrstilo kako treba i da sex treba ipak izbegavati bar do 12-13 ned. Dobila sam inekciju i utrogestan 2x1 od 200mg. Sada je sve ok, bila sam na pregledu posle 6 dana i sve je kako treba. Tako da bolje sex izbegavati,sto je sigurno - sigurno je. ☺
Dobro jutro ja sam 10 dan vec trudna ,jel je rizicno to sto imam odnose i sto tokom odnosa i posle odnosa oseca se cudan miris , a nikakvi bolovi i slicno ne osecam .
Hvala unapŕed .
Imate neku bakteriju a mozda i vas partner . Obavezno kod doktora da se utvrdi koja i resi na vreme jer utice na plod .
Ulazim u 7 nedelju, pa me zanima da li je seks dozvoljen? :)
ja sam se seksala od pocetka :) u petoj nedelji nisam ni znala da sam trudna, pa sam radila sve isto kao da nisam trudna.. i doktorka je rekla da ok :)
Ti si hit, majke mi🤣🤣
No problem
Ja sam 5nedelja u trudnoci rani pocetak :) a previse pitanja a jedno od njih da li imati sex ili ne...?
DA! Kratko i jasno i samo lagano.
Zdravo,nova sam u ovome.. Imam 21god i od nedavno ja i muz radimo na bebi :) prije 4 nedelje posle sexa,ne znam zasto,nesto mi je govorilo da ce biti bebe ovaj put.. U zadnjih 5/6 dana osjecam se tromo,nateceno,grudi su mi osjetljive i tvrdje,a u materici osjecaj kao da nesto "bucka" i kad-kad me nesto zigne tu.. 6.6 trebam dobiti,ali radicu test tek ako mi zakasni menga.. Sta vi mislite,i da li se neloj od vas isto desavalo? :*
Ja imam 21 godinu i u 10 oj sam nedelji. Sa svojim deckom sam 5 godina i jedva smo cekali tu bebicu, uopste nemam problem sa tim kako sam mlada i kako cu da upropastim zivot ili zarobim, to mi ni jednom nije prislo kroz glavu i ako su svi trabunjali samo o tome, ja smatram da sam spremna i da cu biti divna mama svom detetu.
Gledam ove jadne devojke sto su htele kasnije sa 27-28 50% njih otislo je na vestacku oplodnju, ostale jos uvek cekaju da se nesto desi tako da sam veoma srecna sto cu biti mlada mama, a ne tetka svom detetu.
Kao prvo jako je ruzno reci da je zena ili devojka jadna ako ne moze da ostane prirodnim putem trudna . Tu se vidi da si nezrela osoba. Dal ces reci i svojoj cerki da je jadna ako ne moze da ima decu . Kao drugo mnoge zene ne radjaju jako jako mlade zato sto kao prvo i osnovno treba skolu da zavrsi i da bude primer svom detetu. Kao drugo treba hraniti i brinuti se o tom detetu . Sa nezavrsenom skolom i bez posla tesko da ce . A izvini devojka koja rodi sa 27 -30god nije matora .. to su idealne godine da se postane mama i biti primer svom detetu... a to dal ces biti mama ili tetka sve zavisi od tebe . Pozdrav.
Alo bre ti , jel znas ti sta pricas , Tek ce da uziva u zivotu kad dobije dete sta malo 21 god .. nece se poradja valda sa 40god.
a sto nebi i u cetrdesetoj evo ja npr 24 god nikak nisam mogla zatrudneti i sad u 43oj hvala Bogu zacelo se malo bice u mom stomaku kako je kome odredjeno tada ce radjati zato ne sudite nikom Bog je taj koji svima nama dao sudbinu koce kako i sta. Veliki pozzzz!!!
Kada je neko spreman za bebu , 21 godina nije rano , i ja sam mlada mama. . . Pogotovo sto u zivotu moze da se uziva i kad se dobije beba. . . Cak stavise mislim da je uzivanje vece. . . Neces valjda da cekas 40 da rodis prvo dete sto je danas sve cesce slucaj . . .
I to draga Dragana ako ti budu ljudi pricali da neces vise moci da zivis kao ranije kad rodis i kako ces morati svega da se odreknes je glupost. Ako ste ti i on dobro organizovani sve se stize :D
Ja imam bebu 6 meseci , zdrava, prava , uziva sa nama i imam vremena i da odem u teretanu , i da citam, i da radim (jer se bavim ishranom) , i da setam sa bebom i idem u soping i sa drugaricama na kafu i da se posvetim muzu i sta oces. . . Sve je stvar organizacije pre svega u glavi pa i u zivotu ;) Samo napred i svaka cast sto na vreme razmisljas o deci ;)
draga uzmi test al i razmisli 21 god je malo za bebu mislim da bi trebala jos uzivat u zivotu
Dragana, nije ti ovo baš tema za to što pitaš. Idi na temu o 4-5 nedelji trudnoće ili dođi na forum na temu znaci trudnoće
Jooj citam i nevjerujem... Ja 21 godinu i 2 djece, uzivam sa njima ako da bog jos 2.. sta je zivot bez djece
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »