Komentari za tekst "Vaša 17. nedelja trudnoće"

Komentara
2634
Ostavite komentar
Ćao. :-) Ja sam po nekom proračunu takođe u 17-oj nedelji i još uvek nisam osetila pokrete bebe. Prva mi je trudnoća. Sledeće nedelje idem na kontrolu, mada mi je doktorka još prošli put rekla da je dečak i sve je u savršenom redu. Da li je normalno što još uvek nisam osetila pokrete bebe? Hvala unapred. I pozdrav svima :-)
I mene je bio strah oko kilograma, medjutim u prvoj trudnoci se ugojim 12 kg, rekla bih samo :) a nisam nesto ni pazila, posle porodjaja za 7 dana mi padne kilaza na viska 5, u odnosu pre trudnoce, medjutim imala sam problema oko laktacije i jela sam sve zivo 'sto je dobrk za mleko' ne bi li ga dobila i tako se naravno ugojim jer se nisam kretala i za cas se vratise kg iz devetog meseca, koji nisam uspela skinuti bez obzira na sve. :( Sada se opst 'dobro' drzim dobila sam 2 kg...al to nije to kad imam pnaj szari visak.
I ja imam malo viška, pa me i to brine zbog bebe, da li će biti nekih komplikacija ako se ugojim puno :-) Mada inače pazim šta i kako jedem, ali sam sklona gojenju oduvek :-)
Cao Ivana, nista se ne brinite. Ja sam u prvoj trudnoci osetila bebu tek posle 20.nedelje. a u ovoj sada. Isto tako u prvoj mi se stomak nije video do kraja 8.meseca, a sada kao da sam pred porodjajem. (Krupne sam gradje, ali i sa viskom kg) :D Uzivajte i neopterecujte se.
Cao,ja takodje nisam osetila pokrete i mene je prva beba ali mislim da je jos rano I da bi trebalo oko 20-te nedelje :)
cao svima ima li neka mama sto bi htela da podeli misljenja samnom ?ako da ja bi je zamolila da mi posalje zahtev na fb tako da mozemo uvezi svega da se dopisujemo inace ja sam usla u 17 nedelji i jos nisam osetila pokrete bebe jel to uredu ?mozda je jos rano ?
Ja sam u 17-toj i ne osetim pokrete takodje...
?
cao Slavice ja bih volela da se cujemo preko fb i ja jos malo ulazim u 17 nedelju pozz :)
I ja sam ušla u 17. nedelju i još uvek nisam osetila pokrete bebe.
Hocu ja
Cao,meni je termin 16og juna.Napisi mi ime I prezime I dodacu te :)
ghj
Cao,moj termin je takodje 10.6.pa bih rekla da smo u 17 nedelji.I meni krvare zubi I nos.
Cao drage mame.pozdrav za sve.Meni jako krvare zubi i mimo pranja.to je beverovaatno.imam jesbu nedoumicu.da li vam je tacan proracun termina porodjaja i nedelja trudnoce.po bebcu sam 17.nedelja a po dr 16.nedelja.a termin isti i po dr i ovde.10 jun..hvala unapred.
Zdravo, da li znate smije li se cefalexim piti u trudnoci? Trudna sam 16+4 i danas sam dobila da pijem jer imam ešerihiju i jos neku bakteriju.
Ako vam je doktor prepisao, smete. Ja sam do skoro pila jer sam imala infekciju mokracnih puteva. Inace sam 17 nedelja.
Da li ima neka mama koja je imala dva carska za godinu i po dana da mi kaze kako se osecala u drugoj trudnoci? Ja sam 17. Nedelja,a porodila sam se pre 10 meseci i sad imam neke neobicne bolove u materici a na kontroli je sve u redu. Hvala puno 💟
Zdravo,ja sam 16+5nedelja trudnoce, a u aprilu sam se porodila carskim rezom. Verovatno su to one iste 'nelagodnosti' koje su bile i u prvoj trudnoci samo se zaborave i zbog brige o svemu jos vise panicimo. Ako je na kontrolama sve OK nema mesta panoci. ;) Mene par dana npr prepone ubijaju, a mislim da je u prvoj trudnoci to bilo kasnije...i osecam kao neko 'stipkanje', da tako nazovem, u predelu izmedju jajnika... moramo da se opustimo i uzivamo. ;)
Da li vama krvare uzasno desni pri pranju? Koristim i jace paste za zube ali cim ih operem, osecaju se bljak, valjda zbog te krvi...ne znam kako da resim to.. 😔
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »