Komentari za tekst "Vaša 30. nedelja trudnoće"

Komentara
2868
Ostavite komentar
U 30oj si nedelji 😊
punih 29, usla u 30 i ja kad me ko pitam kazem 30
30 nedjelja si..
Cao cao mame i buduce mame. Jel je imala neka problem sa manjkom plodove vode u 30 nedelji? Srasno sam zabrinuta jer moja doktorka mi preporucila unos vode 3-4 l dnevno i da bebi srce ubrzano radi, medjutim nije navela razlog gubitka p.vode a beba je idealnih proporcija za 30 ned. Idem danas u g.bolnicu jer oni smatraju da je mozda i posteljica pukla. Molim vas da mi odg.
kod mene je to slucaj isto mi je napisala da pijem vise vode ali ja znam da je to meni od premora jel se krecem i aktivna sam i nisam pila puno vode...
Srecan Bozic svim buducim majkama! Da smo zivke i zdravke zajedno sa nasim bebicama
Srecan Bozic!
posteljica je sa prednje desne bocno...
sta mislite o tome da li je to ok ? kako je kod vas ? a zrelost posteljice je x1 ...
Meni je bila posteljica tako u prvoj trudnoci i sve je bilo kako treba. Sada u drugoj je na zadnjem zidu.
Cao mame, ja sam u 30oj nedelji trudnoce i josim blizance :) sve je super,samo imam velike probleme sa gorusicom i hemoroidima 😮 jel ima neka neki savet??
Za gorusicu rupurut tablete za zvakanje i dozvoljene su u trudnoci...
Drage mame, u sedmom sam mesecu trudnoce i juce sam imala proliv, pritom.me je jako boleo stomak, danas nemam proliv ali i dalje imam grceve u stomaku. Sta da radim, smem li nesto da popijem?
Ako se nastave bolovi il grcevi bolje do dr da podjes..
A ja kao farmaceut ti mogu reci da za dijareju mozes da koristis bilo koji probiotic, bilo kada u trudnoci on nista me remeti,regulise crijevnu floru.
veliki pozdrav :) u 30 sam tjednu trudnoce , trudnoca prolazi bez ikakvih problema . prije 10 dana bila sam na pregledu , i rekao je ginekolog sa je sve kako treba biti. medjutim danas ujutro pojavio se svijetlo smeđi iscjedak . sad neznam dal da panicim ili je bespotrebno. Bolova nemam , i sve je normalno . Jucer mi je dan bio malo naporniji radi krstenja pa sam bila i vise aktivna nego inace . jel koja imala slicnih "problema" ?
Imala sam ja isti problem. Ostavili su me u bolnici 3 dana da utvrde uzrok. Ukljucili mi Dufaston i MacMirror. Svi nalazi bili uredni, grlic uredan, i puste me kuci nakon 3 dana uz obrazlozenje da je od neke urinarne inefkcije od prije.
Beba mi ima 1150 g,ne znam da li je to malo?😕Poljubac za sve bebane 💕
Trudnice kojima je posteljica na prednjem zidu materice slabije osecaju pokrete bebe, mozda i nije tako mirna beba, samo ga manje osecas zbog posteljice. Nemas razloga za brigu.
veliki pozdrav trudnicama, ja sam 29+5 i odlicno se osjecamo i beba i ja :) curica mi je teska 1500g ...a ja imam 80kg. pocela sam da oticem u zglobovima i rukama ali idalje imam snage za sve.sto vise se krecite i ne obracajte puno na sitnice. uzivajte
30 sam nedelja, imam savrsenu trudnocu kakvu bih svakom pozelela.Jedina tegoba koju sam imala od prvog dana jeste problem sa stolicom, nisam odlazila u toalet i po 5 dana, zadnjih tri nedelje jedem kokice sa casom jogurta cim ustanem, imam redovnu stolicu jednom ili dva puta dnevno i presrecna sam :) Nadam se da ce ovo nekoj od vas koristiti jer znam da se vecina trudnica susrece sa istim problemom.Spremajte ih u mikrotalasnoj, bez soli i masnoce, najzdravije su.Nadam se da sam nekoj od vas pomogla :)
Pozdrav svim buducim mamama. Naime, 29. nedelja sam i u vaginalnom brisu mi je pronadjen Enterokokus, popila sam vec jednu terapiju antibiotika i posle ponovljenog brisa Enterokok je i dalje prisutan, pa mi je sada prepisana opet ista terapija antibioticima. Zanima da li se jos neka trudnica suocila sa ovim problemom i kako ga je resila. Da li je Enterokok opasan po bebu?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »