Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Ja sam, onda, rekorder... Drage moje, ja u 25.nedelji a 16kg nabacila... Prva mi je trudnoca, kazu da se u prvoj obicno mnogo i ugoje, ali... Koliko je to strasno? Rezultati su mi ok, i ja i sincic smo super. Ali, jel to mnogo? Moj ginekolog ne kaze nista, ali zato babica vice na mene 😂
Zavisi koliko si imala pre trudnoce. Najzesce su mi ove sto pisu kako su se ugojile 1kg do sad a imale su 80kg pre trudnoce 🙂🙂
sve zavisi od osobe do osobe,od trudnoce do trudnoce...
ako vam je krvna slika ok i secer ok,nema brige... ali malo vise zdrave hrane nije na odmet.
Ja sam isto toliko :) mislim da jeste, ali na meni se ne vidi toliko jer sam kao mrsavica ostala trudna. Sta ti doktor kaze?
mene isto to zanima ja sam se udebljala 12 kg
Cao drage trudnice...ja sam u 25-toj nedelji i jako se brinem jer sam do sada dobila samo 5 kg na tezini!
Dali neka od vas ima iskustva
i moze li mi reci dali je to premalo?
Hvala vam unapred!
nije problem,samo si sretnica 😂 😘
Draga bez brige ja 4 😊 slazem se s Nadom,ako je s bebom sve ok nemas razlog za brigu.Takav nam organizam i to je to.. 😙😙
ja dobila 2 kg u blizanackoj trudnoci. to je sve ok ako se beba razvija dobro.
ja mislim da nisam ni toliko dobila jer se ne vagam iskreno, ali idem svaki mjesec na pregled i beba je hvala Bogu dobro i napreduje onako kako i treba. Zato nemate potrebe da brinete puno o kilazi ako su vam bebice dobro
I ja sam takodje dobila samo 5 kg... Ali to je uredu ,s obzirom da svaja zena se najvise krene gojiti krajem ili pocetkom sedmog meseca a i uostalom ako redovno ides kod svog ginekologa,i uradila si do sada sve ultra zvukove koje treba da ureadis nema razloga za brigu. Opusti se i uzivaj ,sve najbolje od srca :)
Cao drage mame,da li je neka od vas iz ns?i ako jeste da li bi bile ljubazne da mi kazete gde ste radile drugi expertni uz u drugom trinestru.ja sam prvi radila u betaniji a za drugi u polikliniku a dr nece da zakaze nego kod Belopavlovica privatno samo.u problemu sam.15 nedelja sam.hvala unapred.
Ja sam prekjuče radila fetalni eho (pregled srca bebe) koji ujedno obuhvata i drugi ekspertni, tj. još je i detaljniji od ekspertnog, duže traje i dr pregleda sve uz detaljan opis, od malog prsta do resice u ustima bebe :) A dobili smo i lepu 4d fotkicu hehe... Taj pregled mi je preporučen još u 17-oj nedelji kao redovan i radi se između 20. i 24. nedelje, tako da sam ga odmah zakazala i dočekala 24+5 da ga obavim.Specijalista za fetalni eho je dr Novakov koja ima ordinaciju u Kosovskoj, pregled je za nijansu skuplji od ekspertnog UZ ali vredi zaista! Sad samo opušteno do kraja :)
Draga, ja sam radila privatno kod dr Kozarov u klinici Perinatal. Dr je detaljna i ljubazna i toplo preporučujem ako ipak budeš išla privatno :-).
Da li kasalj skodi bebi? Prehladila sam i imam neki kasalj pa me zanima da li moze da skodi bebi?
Draga Danijela,nemas razloga za brigu.Ja sam zimus (drugi mesec trudnoce) imala temperaturu 39,kijavica,zapusen nos....Pila sam plavi Panadol,cajeve,supice...temperaturu skidala komovicom.Sad sam 25-ta nedelja i nije bilo nikakvih
problema.Krva slika je svaki put odlicna,a moja curica super napreduje.Ta prehlada nikakav trag nije ostavila.Ginekolog mi je rekao da mogu uzimati sve lekove na bazi Paracetamola.
ja sam bila prehladjena mesec dana zimus, mislim da ne smeta ako mislis sto se stomak pomera posto je beba zasticena, uzimaj voce, med, caj mozes i paracetamol i ako ti tteba nesto za iskasljavanje, supice i brze ce proci. Ako se plasis idi kod doktora. Ja sam zimus premrla jer mi je bio treci mesec i nije svejedno kad se prehladis ali sad ne predstavlja opasnost ako je samo prehlada.
Da li neko ima napad gladi? Zeludac me boli koliko sam gladna cak se i cuje 😫 kao beba na svaka tri sata,ne dva osetim glad!
Danas mi je dr radila uz, od pocetka sam pila utrogestan dva puta na dan a danas mi kaze mogu da prestanem da ga pijem posteljica je napred, ne nosim nisko sve je u redu. Da li je jos neka i u kojoj nedelji prestala da ga pije?
Ja sam pila jedan dnevno,i sada u 6-tom mesecu mi je rekao dokyor da ga iskljucim.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »