Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
da , podsecaju na menstrualne.

i ja sam u 6 nedelji i mene stomak boli, i imam malo grceve i mmene je to zabrinulo :(
Da li mi neko moze reci moli vas,u 6.sam nedelji trudnoce bila sam na uz plod je 3 milimetra,dr kaze da je malo manji nego sto je standardno u toj nedelji ali da nije strasno. da li je jos neko imao ovakvo iskustvo,da li treba da brinem?
Zdravo trudnice :) u 6. sam nedelji,prva mi je trudnoca,zanima me da li neka od vas oseca bolove tj.vise kao neko peckanje u predelu jajnika i kukova,ponekad ode bol i na ledja ili nogu,ne znam da li je to normalno? Nemam mucnine....
Ja osećam isto to sto si napomenula ali vise lici na menstrualne bolove. Meni je ovo druga trudnoća i nije mi muka, samo eto to mi se desava. Otkud znam valjda svaka trudnoca je različita, ja koliko mogu ja se odmaram. Tako da ako osetis malo jace bolove obavezno se javi ginekologu. Pozdrav
Zdravo :), danas ulazim u sestu nedelju, i od juce imam neka probadanja i peckanja u dijelu jajnika... nadam se da je to normalno, citala sam na nekim forumima da su zene imale takva probadanja i da je sve bilo ok....Srećno :)
cao devojke,
imam nedoumicu..naime, trudnoca je potvrdjena ali razvoj meska je za oko 1 nedelju sporiji u odnosu na poslednju
menstraciju, tj.dr kaze 5n2d...a duzina meska 12.2mm sto odgovara embronu od recimo 7 nedelja..
da li je to normalno?

Meni je u prvoj trudnoći beba bila mala posto smo kasnili 5 dana. Nema to veze. Bitno je da je ziva i zdrava. Evo moja ima 2 godine i mesec dana i super je razvijena i lepo raste. A prica ko navijena nista nemogu da je razumem. Ti se opusti i sve ce biti ok. Nemoj da brines.
Cao svima,ja sam upravo saznala da sam u drugom stanju. Radila sam juce ujutru test iz apoteke i negativan je. Kasni mi 11 dana. Jutros sam izvadila krv i imala sta da vidim :) uradila sam sada i test,ali je negativan. Cula sam da je u ranoj trudnoci analiza krvi najmerodavnija. Imam bolove u stomaku,lice na menstrualne ali su slabiji. Zanima me da li se ovako nesto desilo ili desava jos nekome? Hvala :)
Pozdrav,meni menstruacija kasni 11 dana. Pravila sam dva testa, na 3. i na 8. dan kasnjenja. Namjeravam uskoro ici vaditi betu ili raditi uzv jer jednostavno znam da sam trudna. Imam dosta simptoma vec. Zanima me jeli sa vasom trudnocom bilo sve u redu nakon bete? Hvala
Prvi put cujem da se ovako nesto desi ☺
Ali svakako bHCG iz krvi je najpouzdaniji. Ja sam radila test, 3 dana mi je kasnilo i pokazalo je pozitivno. Uzivaj i ne brini! 😉
Kupi pločicu test. I on ti napouzdaniji od svih. Ja sam samo jednom uradila i pozitivno a pre toga mi kasnilo 6 dana. Pa javi sta je bilo. Pozdrav
ja nemam nikakve simptome,da li je to normalno?Danas sam 6nedelja...
i ja sam 6 tjedan, i nemam nikakve simptome ,sasvim je normalno, a mozda jos i rano :)
Ja sam imala bol nalik menstrualnim bolovima, pre nedelju dana su se izgubili, sada sam 6. Nedelja, druga trudnoca, ali su pocele mucnine, zanima me sta koristite protiv mucnine??? Folna se pije i pre trudnoce, ko je planira, a narocito u trudnoci, draga, moj savet odmah pocni!!! :)
Zdravo, interesuje me da li neko osjeca blagu bol u jajnicima kao pred menstruaciju i da li to treba da me brine? Hvala unaprijed
Ja osecam,ali to nije bol vise kao neko peckanje i to pretezno sa jedne strane... i isto ne znam koliko je to normalno a prvi uz mi je zakazan tek za kraj decembra. 6 sam nedelja.
Normalan bol u ranoj trudnoci :)
Draga ja osecam. I zabrinem se ponekad. Citam ovde kako puno devojaka ima spontani, pa se plasim strasno. Ovo je ludilo.
Postovane, 6ta nedelja sam trudnoce, ali jos uvek ne pijem folnu kiselinu. Kada sam pitala doktora rekao je da je rano. Jel to u redu? Vidim da sve zene piju pa sam malo zabrinuta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »