Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Marija,pravilno se duplira ne sekiraj se 😊 Jel ti se videlo nesto na uz ili samo taj gestacijski mesak?
Pozdrav svima, u 5.nedelji trudnoce sam, bila sam prije dva dana kod ginekologa koji je rekao da vidi samo tackicu, pa mi je rekao da dodjem za 10 dana na ponovni pregled, da vidi da li se plod razvija dobro. Rekao mi je da ne pijem nista od vitamina i ljekova, stim da sam ja vec 3 dana bolesna, srecom nemam visoku temperaturu. Pa me zanima je li imao ko slicno iskustvo, buduci da me je uplasio tim sto mi je rekao da se moze desiti da dobijem menstruaciju i da to ode samo od sebe. Betu sam radila i jako je dobra za nedelju u kojoj sam, raste kako bi i trebalo.
menstruaciju necete dobiti
Pozdrav, 31.decembra mi je bila poslednja menstruacija. 30.januara sam saznala da sam trudna beta 512. 2.feb kod lekara privatno sve uredu kaze na UZ sve je uredno mesak,velicina i da odem kod drzavnog da mi vodi trudnocu za dve nedelje i da cu tad cuti srce. Samo mi je rekao da proverim betu da li.pravilno raste. danas nakon 4. dana sa 512 iznosi 2489. da li je to.dobro? inace danas ulazim u 6. nedelju.
Ja sam po ovome u 6-om tjednu, a po pravilu u 5.-om... meni je beta u 4.-om tjednu bila 44376.
Zdravo trudna sam 6nedelja danas bila doktoru, ali imam jako krvaranje dok je rekla da imam neki hematom jel zna neko o cemu se radi hvala vam
vrlo je vazno da mirujes dok bebac ne preraste hematom!!!! opasno iz razloga sto kako se hematom cedi(to sto krvaris) moze da povuce plod sa sobom.... znaci strogo mirovanje. pozdrav i bez brige samo mirovanje
cao u 6 sedmici trudnoce sam imam danas rozi iscjedak na toalet papiru kad se obrisem zanima me jel neko imao slicnu situaciju i sta da radim?
Jedno pitanje. Dali racunas od prvog dana menstruacije koja si nedelja? Kod ginekologa sam bila rekli su da dodjem za dve nedelje. A mene zanima koja sam nedelja jer nemogu dočekati odlazak kod ginekologa. Hvala unapred
7dan od prestanka menstruacije..a i ovde mozes na bebac com.da proveris...srecno
Da, računaš od prvog dana zadnje menstruacije. Čestitam :-) !
Pozdrav svima. Moja situacija je sledeca. trudna sam 6n4d, prije 4 dana pocela sam pomalo da krvarim. isla sam kod dr.beba je ok, tacan uzrok krvarenja sw ne zna. uzimam terapiju i danas mi je vec bolje, vrlo malo krvarim. da li je neko ima slicnu situaciju?
Kako si Sara? Ja sam jucer bila na pregledu 5+2, vec se vidi srcana akcija, ali oko meska je dosta krvi I mogu ocekivati krvarenje. postoji I mogucnost pobacaja tako da moram mirovati.
usla sam u sestu nedelju trudnoce, beta 12-og decembra je bila 5846 a 4 dana posle toga 18456, vidi se mesak, zumancana kesa i emrionalni disk od 3,2 mm.. da li se normalno razvija trudnoca s obzirom da se ne cuje srcana akcija? jako sam zabrinuta jer sam imala jedan miseed i jednu biohemijsku trudnocu? svaki savet ili komentar bi mi jako znacio..na sledeci pregled idem tek za 10 dana i jako sam nestrpljiva i zabrinuta.. hvala svima unapred..
kako je prosla kontrola? kazu da se srcemoze cuti izmedju 6 I 9 tj. jasam usla u 6 nedjelju I ne mogu docekati prvi pregled :)
Pozdrav svim trudnicama,ciklus mi kasni 8 dana.Prije par dana sam uradila 3 testa,dva ujutro prvim urinom,treći nekad u toku dana,sva tri su pozitivna.Po računici,trudna sam 5 nedjelja i 4 dana.Imam grčeve i jučer sam uočila roskastu sukrvicu nakon mokrenja tokom dana.Doktoru nisam išla još,jer su mi rekli da je još rano.Da li je neko imao slično iskustvo sa blagim krvarenjem i kada je pravo vrijeme da opem na prvi pregled?Hvala :)
U periodu kada treba da dobiješ menstruaciju je sasvim normalno da ti se pojavi braonkasta sukrvica. Barem mi je tako rekao ginekolog a tako mi je bilo i u prvoj trudnoći a i sada (5. nedelja sam), Srećno ;)
Pozdraav
Moj savet - zakazi slobodno lekara. ja sam bila kada sam tek usla u 6.nedelju. Proverice da li je plod pravilno lociran i odraditi ti rutinske nalaze. Nije prerano
Pozz..u 5 sam nedelji,,,kakva su vam iskustva s temperaturom menini varira pa me to jako brine.oko 36.8 je ugl ,nekad pod pazuhom 36.5 a u usnoj supljini 37. hvala
Da li vas boli stomak u ovoj 6.nedelji i da li je normalno,uplasila sam se jer me u prvoj nije boleo! 😔😞
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »