Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Vule je 5-mesecne beba, preko dana odspava 2-3 puta po najvise pola sata.
Uvec oko 7 kupanje, hranjenje i do 8 spava. Ujutro se budi oko 6, ali vidim da je to normalno za bebu koja tako rano zaspi.Ja ga tad uzmem i stavim izmedju mene i mm i dremamo jos nekih sat,sat i po. zavisi od njega.
Uskoro... Čitaj dalje
Ne pročitah sve komentare ali moja beba imala sam sreće od desetog dana spava po celu noć. Svako vece oko deset jede do pola jedanaest vec spava. Grčice nismo imali ali p a čija sam sta jedem. Nekada spava do devet nekad ranije se probudi zbog tatina alarma. Ali spava i preko dana. Imam... Čitaj dalje
Moja beba za koji dan puni 5 meseci, spava po celu noc(21h-09h ) bez budjenja vec dva meseca, sto se tice dnevnog spavanja skoro i da ga nema, dremne jedno dva putaa po pola sata i to je to. Hranim je na tri sata (9,12,15,18,21), svako vece u isto vreme je spremam za spavanje i u isto vreme se... Čitaj dalje
Svi komentari 81
Istraživači iz Pitsburga ustanovili su da se energija troši i kada smo pasivni »
Zaštitni faktor se odnosi na crvenilo kože, što znači da krema sa oznakom 30 štiti dvostruko bolje nego SPF 15 samo kad su u pitanju opekotine od sunca »
Važno je da vi započnete igru i provedete barem 15-20 minuta u igri, pre nego što se dete udubi u igru da može da nastavi samo »
Roditelji delfini imaju određena pravila i očekivanja, ali cene kreativnost i podržavaju nezavisnost svog deteta »
Sporne mirišljave lutke sadrže koncentraciju jedinjenja DEHP iznad propisane vrednosti »
Da li je normalno dete bude posesivno što se tiče stvari i u čemu obično roditelji greše kada je reč o problemu sa deljenjem igračaka... »