Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Mi imamo 2 meseca i dve nedelje,zaspe kada i mi i ujutro se budi kada i mi,bilo to 7 ili 11 h pre podne :-) Celu noc prespava,vidim po komentarima da je to bas retko.Do pre dva dana je spavao sa nama u krevetu,medjutim dogovorila sam se sa suprugom da je bolje i za bebca i za nas da spava u... Čitaj dalje
Moja beba za pet dana puni punih sedam mjeseci i od rodjenja se uvece budi na dva i po sata. Preko dana spava dva puta po max sat vremena. Uspavljujemo se ninanjem posebno preko dana. Nocno budjenje ne zahtjeva ninanje ali uvjek trazi da siki. Inace ne spava u svom kreveticu vec je presao u nas... Čitaj dalje
Toplo preporucujem ovo sto sam napisala jer ja do pre par dana nisam spavala duze od 2ipo sata, od njegovog rodjenja a jos malo ce imati 8 meseci. Znam puno mama kojima je ovo uspelo, samo se pridzavajte svega i ako beba kenka i ne place ne morate uci u sobu , to je samo ako place da je smirite!
Svi komentari 50
Kada dođe do saobraćajne nezgode, zadatak zaštitnog pojasa ili dečjeg auto-sedišta je da zadrži telo vezano u sedištu... »
Nestašica vakcina Pentaxim i Infanrix, koja traje već nekoliko nedelja, zabrinula je roditelje čija deca treba da prime ovu vakcinu »
Roditelji skupili više od 300 potpisa protiv uklanjanja igrališta, ali nije vredelo... »
Pročitajte zašto se tvorac animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo izvinio roditeljima širom sveta »
Spremate za praznike koji se bliže, a ne znate šta biste poklonili, evo nekoliko originalnih i praktičnih ideja... »
Upoznajte Romeisu, lutku koja, za razliku od ostalih, nema oči, nos i usta »