Komentari za tekst "Isplata republičkog roditeljskog dodatka"

Komentara
85
Ostavite komentar
Ja sam resenje dobila pre vise od deset dana(resenje za pare od grada 50000)uplate nema a deciji je bio,a ono resenje za 37000 jos nisam ni dobila,svi kazu bude to brzo a ono samo se ceka,sad koliko videcemo,predano sve pocetkom jula.
A možete li mi reći kakvih to 50.000, kako se do njih dolazi? :) Zna li iko? :)
Majo, da li se na nivou Beograda dobija samo ovih 37000?
Evo, upravo se bavim tom temom... Pitam se kad li će. Mi smo 30. aprila predali papire za roditeljski dodatak od 37000. Zvala sam nekoliko puta čisto da proverim da li je uobičajeno da se čeka toliko ili je možda došlo do neke greške pri ostavljanju podataka (jer su i meni svi rekli da to ide brzo). Međutim i kad dobijem nekog odmah mi izdiktira drugi broj na koji se niko ne javlja :D :D :D Uigrana ekipa :D (Beograd)
Da li neko zna koliko dugo se cega resenje za roditeljski dodatak na Drugo Dete Novi Sad u pitanju ?
Kopija overene knjizice i prebivaliste za svu decu.
da li neko zna za koliko vremeski od dana podnosenja papira stize resenje za pare od grada za prvo dete. Indjija je u pitanju
Da li neko zna da li je od potrebne dokumentacije potrebna potvrda o prijavi prebivalista za svu decu ili samo za dete za koje se podnosi zahtev, i da li kopija overene zdravstvene knjizice mora da bude overena u opstini? Hvala mnogo!
Cao svima, da li neko moze da mi kaze koliko dugo se ceka na republicki dodatak ? I ako je neko iz Novog Sada, koliko para daje grad za prvo dete ? Hvala :) pozdrav
dali neko zna dobila sam resenje za materinski dodatak danas 16 04 2015 kada ce otprilike biti uplata ako neko ima iskustva neka mi odg hvala vam
Ja sam predala pocetkom marta 2015. A evo sad dobijam u aprilu..
da li je neko imao iskustva sa tim da na pr.moje dete je rodjeno u decembru 2012,a sad u decembru je napunio 2 god,u januaru su davali isplatu za decembar a ja nisam dobila roditeljski,taj zadnji mesec,i to nam valjda pripada to je ta 24 rata..? da li neko imao slicno iskustvo?
cao da li neko zna ako je resenje doneto 4 12 2014 da li cu dobiti novac oko 20 12 2014 ili je prva isplata tek u januaru ?
Zavisi iz koje si opstine posto se sva dokumentacija salje za Beograd,pa dok stigne resenje...Za prvo i drugo dete sam cekala po 3-4 meseca do prve isplate od trenutka kada sam predala dokumentaciju,za trece videcemo,predala juce,ja se nadam mart sledece godine!
Ја сам решење добила почетком октобра, али пара још нема...
Не знам како, пошто је данас била уплата за новембар, али код мене уплате још није било!
Касни ваљда или шта већ...
Ne, nego sledeceg meseca, tako je bar bilo prosle godine.
cao svima zna li neko kad ce isplata 50 hiljada za one koje se porodile septembra 2013
cao svima zna li neko kad ce isplata 50 hiljada za one koje se porodile septembra 2013
Rešenje smo dobili 10.juna,a pare su nam legle 19.jula.Što se tiče para koje dodeljuje grad Novi sad prošlo je blizu dva meseca od podnošenja papirologije i od tada ni rešenja a ni para od grada:-)
Hvala i ja sam iz nisa nisam dobila resenje a beba mi je napunila vec10m a od resenja i para nema nista
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Naši bebci
  • Oko plavo
  • Jelena
Godinama se raspravlja o tome da li je bezbedno ovo raditi »
Ovo ulje izbacuje toksine iz organizma ali i odlično hidrira kožu »