Komentari za tekst "Isplata republičkog roditeljskog dodatka"

Komentara
150
Ostavite komentar
Verovali ili ne meni je danas stiglo resenje i to posle tacno 3 meseca.
Verovali ili ne meni je stiglo resenje danas posle tacno 3 meseca od kad sam predala.
Da li se dobija neka potvrda po predaji papira za roditeljski dodatak, pre nego sto stigne resenje?
Ja sam dobila mali papiric( velicine bankovne kartice) na kom pise moje ime i prezime, datum predaje i neki broj, a postoji i neki pecat na njemu.. Predala sam pre 2 meseca i joe nisam dobila resenje
Recite mi, posto je mali napunio 2 godine 25-tog avgusta da li imamo pravo na dodatak i u seotembru?Da li se isplaćuje za prethodni mesec ili kako?
Molim što brži odgovor.Hvala.
Interesuje me koliko iznosi jednokratna pomoc za zaposlene porodilje u Bg-u?
Treba mi vase misljenje. Podnela sam zahtev za roditeljski dodatak 15jula i jos uvek cekam resenje? Tad sam podnela i za pomoc od opstine,za to mi je doslo resenje,ali za roditeljski nije. Da li uvek mora da dodje resenje ili da opet u P.S da proverim da nije legla uplata?
Dragana, po pravilu resenje bi trebalo prvo da stigne. S obzirom na datum podnosenja zahteva, nema potrebe da proveravas za uplatu pre 20.09, tada se vrse budzetske uplate svakog meseca. Ja sam cekala resenje nesto vise od dva meseca, odmah za njim je bila i uplata. Pozdrav
Zna li neko koliko se dobija za trece dete u Vojvodini?
Ja sam predala zahtev 17.05 resenne mi je stiglo 17.07 medjutim danas kad sam otisla u p.š kazu nema nista ! A ja udedjena da je leglo....da li je moguce da nije videla jer mi je proslog meseca isteklo za drugo dete a sad cekam za trece ?pozdrav
Pozdrav,materinski dodatak nisam podigla 3 mjeseca,i sad hoce da mi ga ukinu,znate li nesto o tome?
ja nemam resenje a rekli su mi da danas mogu da idem da podignem novac
Moze bez resenja, samo licna karta. Pozdrav.
Koliko ima rok da se preda za roditeljski dodatak od kad se dete rodi mozeli mi neko reci neko kaze tri neko sest meseci
Daco, naravno da imate pravo na zalbu jer ste dokumentaciju podneli u roku, a to je do navrsenih sest meseci od rodjenja deteta. To mozete proveriti i na sledecem linku. http://www.beograd.rs/lat/zivot-u-beogradu/3899-roditeljski-dodatak/. Cak iako ste zbog toga odbijeni morate dobiti resenje, pa tek nakon prijema resenja podneti zalbu u zakonskom roku, ne mogu Vam tek tako reci da ste odbijeni. Najbolje da odete do njih i proverite sve na licu mesta. Borite se za svoja prava. Pozdrav.
Jedno pitanje, ako mozete da mi pomognete, da li dokumenta mogu da se predaju do datuma kada je dete uslo u 6ti mesec ili do navrsenog 6og meseca? moje dete je rodjeno 3.09., i zbog nekih problema zaista nisam bila u mogucnosti da krenem sa papirologijom, i dokumenta sam predala 4.03.. juce sam isla da pitam sta se desava jer jos nikakvo resenje nisam dobila, da bi mi oni rekli da je moj zahtev odbijen, jer sam zakasnila! imam pravo na zalbu, ali ne znam ni sta bih napisala, da li to iko i cita... ako mi neko od vas moze pomoci, bila bih zahvalna! pozdrav!
6.meseci. Ukucajte roditeljski dodatak na netu,tu vam pise sta je sve potrebno i do kad se predaje dokumentacija.
Rok za predaju dokumentacije je sest meseci od rodjenja deteta. Pozdrav.
predala sam za deci dodatak 28.03.2016 a resenje nije stiglo zna li kolko se ceka resenje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Naši bebci
  • Oko plavo
Kašalj, povišena temperatura i curenje nosa su najčešći simptomi, a bolesno dete bi trebalo da ostane kod kuće sedam dana »
Na koji način je ona povezana sa životnim vekom otkrilo je veliko istraživanje. »