Komentari za tekst "Isplata republičkog roditeljskog dodatka"

Komentara
179
Ostavite komentar
Nema pravila sa tim decijim dodatko, ja za cerku obnavljam uve krajem aprila. 2015 je resenje brzo doneto i uplata mi bila redovna, ali zato 2016 predala sam u aprilu, resenje dobila u avgustu, uplatu u septembru. Ali su isplatili za sve mesece od kada sam predala.
Pozdrav drage mame,moja ćerka je rodjena 9.6.2016. treće dete u porodici,rešenje o roditeljskom dodatku smo dobili 8.avgusta.U oktobru je bila uplata 2250,00 dinara,ovog meseca ništa.Kome da se obratim? Hvala.
Drage mame,rodila sam treće dete 9.6.2016.,rešenje o roditeljskom dodatku dobila 8.avgusta...u oktobru mi je uplaćeno samo 2250,00 dinara,ovog meseca ništa.Kome da se obratim?
drage mame ja sam dobila resenje 10.10 ali mi jos uvek novac nije uplacen?da li je neko imao slican problem ???Neznam sta da radim..
Drage mame, mi smo predali papire krajem septembra i 4.10. nam je stiglo resenje, ali jos uvek nismo dobili novac. Da li neka od vas zna koliko vremena prodje od dobijanja resenja do uplate? Hvala
Pozdrav mame, meni je stiglo resenje 27.10., za prvo dete, s tim sto sam im ja dala kopiju moje kartice posto vec imam racun u Stedionici i stize mi poruka za svaku uplatu. Da li ipak ja da proveravam u posti, ili da cekam taj 20ti u mesecu, posto se tada uplacuje kako sam razumela? Hvala!
meni je resenje stiglo 10.10 u posti sam proverila i rekli su mi da nije bila uplata i da proverim posle 20.11...drage mame kada su vama legle parice posle dobijanja resenja??
Ja sam predala papire u septembru i jos mi nije stiglo resenje? Jel znate za kolko stize? Hvala vam unapred
Mame koliki je iznos za prvo dete, stiglo mi je resenje danas?
38000 din tako su meni rekli. A kad si predala za to? Ja predala u Septembru i jos mi nije stiglo resenje
E a kad si predala za to?
Koliko se tacno ceka resenje? Unapred hvala
Poštovani, meni je stiglo rešenje za roditeljski dodatak 30.09. Da li to znači da su mi danas isplatili? Jer danas su isplate za roditeljski dodatak. Da li dobijem neko obaveštenje kada isplate ili moram ići u poštu da proverim? Hvala
ja sam juce dobila resenje za jednokratnu pomoc za prvo dete ali mi nisu rekli gde ce mi uplatiti novac?gde mogu da proverim da li mi je novac legao??
U posti. Proverite posle 20. 10. Ponesite licnu kartu, na osnovu maticnog broja vrse proveru.
Dali može da se preda zahtev bez da je overena zdravstvena knjižica jer mi poslodavac nije uplatio niti zdravstveno niti bolovanje pa is tog razloga nemam ni overena knjižicu....unapred hvala.
Ja sam u istoj situaciji, predala sam zahtev, i dobila rešenje posle 14 dana...Sad čekam uplatu.
jel treba da se otvori racun za pare ili kako vec
Racun se otvara po sluzbenoj duznosti, tako da nije potrebno Vi da ga otvorite. Za isplatu u posti Vam traze licnu kartu i prema maticnom broju vrse isplatu sa racuna.
Koliko se ceka resenje za deciji dodatak?hvala unapred...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Naši bebci
  • Oko plavo
Predugo gledanje u telefon dovelo nas je do sindroma suvog oka, naročito kod dece »
Nemački pedijatri su otkili kako je jedino ispravno da dete popije lek u obliku tablete »