Komentari za tekst "Mogu li da zatrudnim ako..."

Komentara
232
Ostavite komentar
Zdravo. Ja sam imala dan posle menstruacije odnos sa partnerom i on je svršio u mene, zatim sutra dan opet smo uradili isto, ali posle tog drugog dana odnosa nije se dešavalo da svrši u mene. Zadnja menstruacija mi je bila 19.03 i trajala do 23.03. sinoć sam osetila prejake bolove u donjem delu stomaka(žiganje, pritisak, presek) od jutros imam bol ali samo tako kao da imam neku nadutost, ali je bol prisutna. Inače imam menstruacije otprilike na 28-30 dana.Da li je moguće da sam trudna? Molim vas odgovorite ako znate neke informacije. Inače nisam iz Srbije.
Ako si imala dan posle menstruacije odnos,ne možeš zatrudneti,jer ti nisu plodni dani.
Imala sam nezasticeni odnos 30.03. (pre 3 dana)..Da li postoji neko sredstvo a da nisu antibebi pilule ili pilule za dan posle. HITNO!!!
Da li mogu da zatrudnim 11 dana pre ocekivane menstruacije? sad mi vec kasni 3 dana...a inace dobijam na 30-31 dan...radila sam test 32dc i bio je negativan..
U periodu kada mi je ovulacija,imam bolove u desnom jajniku. Da li je to u redu ili bi trebalo da posetim ginekologa?
Imala sam sa deckom 9.9 odnos i posle toga 11.9 + 15.9 i 18.9 i danas sam uradila test bio je negativan . A juce sam bila kod doktora reko mi je da imam neku infekciju dali sam trudna ili ne ? Odgovor ko zna
Koliko treba da se zatrudni vremenski? Imala sam odnos, posle 14 dana menst. Svršio je u mene, prošlo je osam dana od odnosa i već sedmi dan sam imala vrtoglavicu i glava otkida.
kako da ostanem trudna bila sa
kod lekara zbog ne redovni ciklusa i dobila sam neke tablete i dok sam pila te tablete dobivala sam samo 3 meseca redovno i nisam ostala trudna i ponovo nemam redovno?
bila sam kod lekara zbog ne
redovni ciklusa i dobila sam neke tablete i dok sam pila te tablete dobivala sam samo 3 meseca redovno i nisam ostala trudna i ponovo nemam redovno?
Zdravo Imam jedno pitanje dal je nekome kasnio ciklus 3 meseca a da test pokazuje negativno.i stomak postao tvrdji i gasove Imam Sve cesce...Hvala vam unapred Ako neko zna odg
Imam drugaricu kojoj je kasnio ciklus 3 meseca, i otisla je kod ginekologa posle trece izostale menstruacije, i dobila je odgovor da nije trudna nego je samo imala homronski poremecaj i cetvrti mesec je dobila..
Cao svima
Devojka i ja hocemo da radimo na bebi ali imamo jedan problem...Devojka ima Esarihiju Coli i leci se raznim cajevima lekovima , brusnicom itd ...
Jel moze da zatrudni i ako zatrudni da li ce da ima neke posledice ona ili dete tokoom trudnocee ,neko kaze ovako neko onako pa bi hteo da cujem vase misljenje ..
Hvala unapred!!
Da li mogu ostati trudna par dana posle menstruacije imala sam ne zasticen odnos sa deckom i svrsio je u mene ...
Meni to isto nije jasno? Kako mozes ako ti je ovulacija i plodni dani tek od prilike 2 nedelje posle zavrsetka menstruacije?
Mozes.
mogu li da zatrudnim u toku menstruacije ako imam nezasticen odnos?
kolike su sanse za trudnocu ???? imala sam nezasticen odnas u dva dana ovulacije 20 tog i 22 Aprila ???
Pocetak menstruacije bio mi je 8.4 , a nezasticene odnose sam imala za vreme ovulacije 20-tog i 22 aprila, kakve su mi sanse za trudnocu, kada je najbolje da kupim test ???
?
sanae su velike, jer plodna si samo kad je ovulacija
Imala sam nezasticen odnos peti dan menstruacije,tj.poslednji.Kolike su sanse da sam trudna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Prof. dr Aleksandra Novakov Mikić održaće predavanje za trudnice koje su na samom početku trudnoće. »
Blistavo beo izgled i zdravlje zuba čuvaju se i pravilnom ishranom, unošenjem puno vitamina C »
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nije utvrđeno pod kojim uslovima dete sme da prelazi granicu sa jednim roditeljem »
S obzirom na to da Zakon koji će precizirati povećanje iznosa roditeljskog dodatka još nije izglasan, povrat PDV-a je i dalje na snazi »