Komentari za tekst "Mogu li da zatrudnim ako..."

Komentara
228
Ostavite komentar
Da li mogu da zatrudnim 11 dana pre ocekivane menstruacije? sad mi vec kasni 3 dana...a inace dobijam na 30-31 dan...radila sam test 32dc i bio je negativan..
U periodu kada mi je ovulacija,imam bolove u desnom jajniku. Da li je to u redu ili bi trebalo da posetim ginekologa?
Imala sam sa deckom 9.9 odnos i posle toga 11.9 + 15.9 i 18.9 i danas sam uradila test bio je negativan . A juce sam bila kod doktora reko mi je da imam neku infekciju dali sam trudna ili ne ? Odgovor ko zna
Koliko treba da se zatrudni vremenski? Imala sam odnos, posle 14 dana menst. Svršio je u mene, prošlo je osam dana od odnosa i već sedmi dan sam imala vrtoglavicu i glava otkida.
kako da ostanem trudna bila sa
kod lekara zbog ne redovni ciklusa i dobila sam neke tablete i dok sam pila te tablete dobivala sam samo 3 meseca redovno i nisam ostala trudna i ponovo nemam redovno?
bila sam kod lekara zbog ne
redovni ciklusa i dobila sam neke tablete i dok sam pila te tablete dobivala sam samo 3 meseca redovno i nisam ostala trudna i ponovo nemam redovno?
Zdravo Imam jedno pitanje dal je nekome kasnio ciklus 3 meseca a da test pokazuje negativno.i stomak postao tvrdji i gasove Imam Sve cesce...Hvala vam unapred Ako neko zna odg
Imam drugaricu kojoj je kasnio ciklus 3 meseca, i otisla je kod ginekologa posle trece izostale menstruacije, i dobila je odgovor da nije trudna nego je samo imala homronski poremecaj i cetvrti mesec je dobila..
Da li mogu ostati trudna par dana posle menstruacije imala sam ne zasticen odnos sa deckom i svrsio je u mene ...
Meni to isto nije jasno? Kako mozes ako ti je ovulacija i plodni dani tek od prilike 2 nedelje posle zavrsetka menstruacije?
Mozes.
mogu li da zatrudnim u toku menstruacije ako imam nezasticen odnos?
kolike su sanse za trudnocu ???? imala sam nezasticen odnas u dva dana ovulacije 20 tog i 22 Aprila ???
Pocetak menstruacije bio mi je 8.4 , a nezasticene odnose sam imala za vreme ovulacije 20-tog i 22 aprila, kakve su mi sanse za trudnocu, kada je najbolje da kupim test ???
?
sanae su velike, jer plodna si samo kad je ovulacija
Imala sam nezasticen odnos peti dan menstruacije,tj.poslednji.Kolike su sanse da sam trudna?
Male s obzirom da je ovulacija 14og dana, a spermatozoidi mogu da opstanu do 4 dana u vagini, tako da do devetog dana oni ce ispariti u tvom slucaju. Toje teorijski
drage moje, zelela bi da razmenim svoja iskustva sa vama, tri godine sam u braku, na pocetku braka sam imala spontani, i pd tada nista. u poslednja dva meseca me prate razne invekcije grlica, pracena eserihijom, i veoma jakim sekretom ... dok to leci ali se uporno vraca. da li je neko imao slino iskustvo...?
Da li zena koja doji moze da ostane te trudna Ako istovremeno as partnerom dozivi orgazam Hvala!
moze ovulacija duze traje kod doilja zbog hipifize i "nemirnih " hormona
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Od komplikovanog porođaja do predivnih fotki bebinih prvih 20 sekundi života »
Saznajte što se zapravo dogodi kad pukne vodenjak te kako znati kada krenuti u porodilište. »
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nije utvrđeno pod kojim uslovima dete sme da prelazi granicu sa jednim roditeljem »
S obzirom na to da Zakon koji će precizirati povećanje iznosa roditeljskog dodatka još nije izglasan, povrat PDV-a je i dalje na snazi »