Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
591
Ostavite komentar
Cao mame i trudnice😂 Ja bila danas na kontroli,sve u redu,princeza moja napreduje dobro,mi smo 26+3 dana i vec smo 1170 gr.Presrecna sam.
Nadam se ovako ce lepo produzit kao dosada❤
Sretno svima💕
Imenjakinjo,meni se to desava.Ponekad je bas aktivna i onda se umiri i kao da je nema.Malo se zabrinem ali citam da je to ok i individualno.
Cao mame i trudnice ☺ Da li se nekoj desava da se beba koja je bila veoma nemirna odjednom smiri i samo ponekad sutira. Ja sam 27 nedelja i bebac se zadnjih dana umirio.
Meni se to desilo,trajalo je 2-3 dana,ali ubrzo je opet počeo po starom,sad mi se bas stomak pomera kad on izvodi akrobacije😁
Drage trudnice, koliko ste dobile kila od početka trudnoće? Ja sam počela sa 48, a sad imam 54 (ušla u 27 nedelju).

Pozdrav,
pocela sa 58kg, sad 62,5... 26ta nedelja sam
Pocela sam sa 54kg, pa sam smrsala 2kg, i sada imam 56,5kg. Beba raste, napreduje, ali jedem normalno i ne prejedam se.
10kg 37-a nedelja
ja sam pocela sa 58 i sad imam 65.. 7kg :) sve zavisi od zene do zene
36 ned i 8 kg... jedem normalno,jedem zdravo,a beba je krupna i naprednija za 3 ned. :-)
ja sam se ugojila 2kg ali doktor kaze da je sve ok. Sportista sam pa valjda zbog toga :)
Cao mame i trudnice, mi upravo sa kontrole, usli smo u 27 nedelju, imamo 1012gr 😄 Meni je opao hemoglobin, pijem vit c, folacin i heferol, sve po 1 tabletu 2 puta dnevno. Da li je neka
od vas imala problem sa malokrvnoscu? Takodje ja sam a-, a suprug a+, i do sad nisam proveravala antitela, tek sad nam je doktorka dala uput, nakon sto sam je pitala jer i starija sestra je ista krvna grupa pa znam da je ona to stalno proveravala. izvinite na duzem tekstu. :)
Ja sam negde na internetu procitala da su suve sljive i kajsije dobre za gvozdje, pa i njih jedem. Joj dobro je, jer sam se malo ufrcila jer da nisam spomenula doktorica nije ni govorila da proverim antitela, a kaze moraju svaki mesec da se proveravaju. :) Hvala ti, smirila si me 😄
Trebate u transfuziji u 28 nedelji proveriti antitela, ja sam proverila na pocetku trudnoce, i tako su mi rekli ja sam b- , suprug 0+. Uput uzimate od ginekologa.
Ne znam, ja sam punih 26 nedelja, ušla u 27. i vadila sam krv na antitela u 20. nedelji. Ja sam negativna rh, a muž pozitivna. Tako su mi rekli:Bilo je sve u redu. Na nalazu iz bolnice je pisalo da ponovo vadim u 28. nedelji. To mi je i ginekolog rekla da se dva puta u trudnoći vadi na antitela. Malo-malo vadiš krv... valjda to tako ide.. Meni je prva trudnoća
I ja takodje imam problem sa malokrvnoscu..pocela sam vise voca ds unosim pogotovo brusnicu i aroniju. Takodje sam ja a- a muz a+. samo jednom sam vadila antitela od pocetka trudnoce , sada sam 26+2. Ako ti je prva trudnoca nema razloga da brines,doktor mi je rekao da se bebina i majcina krv ne mesaju u toku trudnoce,tek na porodjaju,gde dobijas inekciju . poz :)
drage trudnice ima li neko problema sa povisenim pritiskom?ja sam upucena kod interniste,i da obavim sve nalaze krvi i urina.da li to smeta bebi?jel imao neko takav problem?
Drage trudnice,dal neka od vas ima problem sa povisenim pritiskom u trudnoci?dve trudnoce sam imala odlican pritisak 90 sa 60,a u ovoj trecoj 145 sa 91,nekad je i veci...upucena sam kod interniste.sta mislite jel to opasno za bebu i mene?
Jel sad vi redovno obavestavate o svemu ili kako?
I mene jako boli s desne strane,moj muz kaze da je tu jetra koja je verovatno pritisnuta. Grozno je,ne znam sta da radim. Mislim da je uobicajeno ali daleko od toga da je u redu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Ovo su neke od onih komičnih situacija pre i tokom porođaja, koje se posle dugo prepičavaju »
Donosimo vam odgovore na sve što vam se motalo po glavi kada se videli rezultate testa, a niste imali koga da pitate »
Prošlo je godinu dana od kako smo saznali da ćemo dobiti bebu, devojčicu koja nam je za pet meseci okrenula život naglavačke »
Milica čeka svoju prvu bebu, a po glavi joj se vrzmaju razne stvari. Hormoni su učinili svoje, a evo šta su joj sve oni doneli. »
Ovako izgleda kada tata ostvaruje snove svoje princeze »
Morate priznati, samo tatama može pasti ovako nešto napamet a da to bude neobično simpatično »
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nije utvrđeno pod kojim uslovima dete sme da prelazi granicu sa jednim roditeljem »
S obzirom na to da Zakon koji će precizirati povećanje iznosa roditeljskog dodatka još nije izglasan, povrat PDV-a je i dalje na snazi »