Jaoj Filipa to je to! Samo sto i taj FimoAir ima nekoliko razlicitih vrsta. Svi su super, ali ja ih ne kupujem zato sto mi se ne isplati, kupim ga samo ponekad za sebe ili kad zelim da eksperimentisem.
Mozes da kupis u farbari vodenu smirglu granulacije 600, 800, 1000 i da malo samo izsmirglas na suvo kad se bude osusilo. Dobija se neverovatno lepa glatka povrsina.
Mindjuse su super lagane, a ako hoces da pravis neke ekstremno lagane ili velike mindjuse ja ti preporucujem da uzmes FimoAir Light, to je EFAplast samo su mu promenili ime. To je vazdusasta masa koja je fenomenalna za rad, aaaaaaa sad si me podsetila joj hocu ja hocu ja

To je vazdusasta masa kojom kad radis imas nezan osecaj kao mesavina testa i sapunice, ni za sta se ne lepi osim samo za sebe i prosto je milina za rad. I super se lako smirgla i polira, a dekupaz ispadne ekstra preko. Samo moras dobro da prelakiras obe mase na kraju.
Sto se laka tice, uzmi ribacu cetku i izribaj ruke od laka kad nemas razredjivac, ili neku grubu tkaninu, ja uzmem krpe za ribanje poda od starih peskira koji su ogrubeli

Bas sam prosta