Da, tvoji "Plusići" teško je otići odande
Trojke
Započeo/la
Zmaj
, Jul 17 2011 11:04 PM
1975 odgovora na ovu temu
#603 Gost_NSanja_*
Objavljeno 09 March 2012 - 09:07 AM
Odlicna tema ! Jekic zasluzujes je u potpunosti , ej bre ... prirodnim putem trojke , pa kud ces vise ?! Svaka cast devojke za temu !
Objavljeno 09 March 2012 - 09:42 AM
Јао морам да испричам, ја излазим из ординације и одмах кажем мужу доктору је пукао кондом, а он ме забезекнуто гледа, сигурна сам да је нешто друго помислио пре него што је укапирао шта се десило

Jekic, samo da znas, ja sam jutros prvo ovde svratila pa tek sad idem u Plusice
I ti sad kazi da ne zasluzujes temu
Objavljeno 09 March 2012 - 09:55 AM
Јао морам да испричам, ја излазим из ординације и одмах кажем мужу доктору је пукао кондом, а он ме забезекнуто гледа, сигурна сам да је нешто друго помислио пре него што је укапирао шта се десило
Ajde ajde mila moja nemoj biti tako skromna
verovatno devojkama tvoj primer mnogo znaci i svi znaju da si ti test manijak i smatram da je ovo divna tema jer i ako tamo bude nekoj cekalici tesko dodje ovde vidi ovu temu i zna istog momenta da i za nju postoji nada a ja tebe i bebe mnogo ljubim
Potpis! Ja sam sigurna da svaka trudnoca koliko god da je bebica zasluzuje svoju posebnu temu, ali nemoguce je ostvariti. Ovo sto se tebi desilo nije podvig ali svakako je cudo i sve mi zelimo da te pratimo i navijamo, radujemo se i brinemo sa tobom. Svakako je i divna uspomena koja ce ostati tebi i bebicama.
Jekic, samo da znas, ja sam jutros prvo ovde svratila pa tek sad idem u Plusice
Objavljeno 09 March 2012 - 09:55 AM
Ja sad dosla, procitala u ovoj temi kako je jekic i sad odoh dalje.
Mnogo je lakse nego da trazim gde je postovala... ili da je jurim i cekam da odgovori mi na pitanje u specijalnim.
Ovde sve mozemo da je pitamo i da brzo dobijemo odgovor.
Mnogo je lakse nego da trazim gde je postovala... ili da je jurim i cekam da odgovori mi na pitanje u specijalnim.
Ovde sve mozemo da je pitamo i da brzo dobijemo odgovor.
Mama troje dece - jednog malog princa i dve velike princeze!
Objavljeno 09 March 2012 - 11:08 AM
Хвала.
Вратих се од давања брисева, резултати за два дана, рекла ми да се не бринем јер је онај гел на сонди антибактеријски.
Вратих се од давања брисева, резултати за два дана, рекла ми да се не бринем јер је онај гел на сонди антибактеријски.
pa sta ako je pukao kondom..neces ostati trudna...pazi da neispane za 1 mjesec da nosis cetvorke....hahahha..malo sale....
Objavljeno 09 March 2012 - 11:31 AM
Ja bi temu nazvala "od lječenja steriliteta do trojki" ili slično tome čisto da sve nove čekalicame koje dolaze na forum nađu utjehu i nadu u ovoj zaista životnoj priči koju nam je donjela Jelić
... nikada ne idi utabanom stazom jer tamo gdje ides drugi su vec bili ...
Objavljeno 09 March 2012 - 02:57 PM
A sto i da ne bude tema ovde u ovom podforumu - ipak je Jekic nasa omiljena cekalica i testomanijak
... Nekako imam osecaj da nama ovde "pripada" ... ju, sad cu da zvucim kao da govorim o nekoj sekti
... ali ...

Ne zaboravi mi smo SASe, ne možemo i sekta u isto vreme
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika