Izračunavanje pola deteta
Započeo/la
FILIPA
, Jun 27 2011 11:10 AM
64 odgovora na ovu temu
Objavljeno 27 June 2011 - 11:10 AM

Objavljeno 27 June 2011 - 11:12 AM
Objavljeno 27 June 2011 - 11:18 AM
Zanimljivoooo!!!!
Oćemo rozeee, jednog dana...
Mm je radio skoro kod nekih ppartnera i tamo mu je jedan lik upravo ispričao ovo odavde: kako se prave dečaci i devojčice po mesečevim menama.
Kaže samo za dva dana u mesecu po menama se pravi muško dete, sve ostalo su devojčice.
Nisam stigla da pogledam sve - but:
Pitaću, pa ako se mm seti - podeliću sa vama!
Oćemo rozeee, jednog dana...
Mm je radio skoro kod nekih ppartnera i tamo mu je jedan lik upravo ispričao ovo odavde: kako se prave dečaci i devojčice po mesečevim menama.
Kaže samo za dva dana u mesecu po menama se pravi muško dete, sve ostalo su devojčice.
Nisam stigla da pogledam sve - but:
Pitaću, pa ako se mm seti - podeliću sa vama!
Objavljeno 27 June 2011 - 02:11 PM
Znam za ovaj kineski kalendar(meni je pogodilo,plavo),ali zanm i za ono da ako do zaceca dodje pre ovulacije da je devojcica,a ako je posle ovulacije onda je decak,ne znam da li je tacno,ali sam skoro procitala na bebin izbor da se na pol ne moze uticati,vec da tata nosi taj odlucujuci hromozom za pol. E sad sta je tacno,ja ne znam..bilo bi previse lepo da bi bilo istinito,ali ko zna mozda i uspeva,pa stvarno moze da izabere pol onaj kome je to bitno.
Objavljeno 27 June 2011 - 02:23 PM
Hm ... A kako ja da izracunam dal bi meni pogodio kad sam zatrudnela sa 14(15) a ovde ima samo od 18
Objavljeno 30 July 2011 - 09:50 PM
Pogodak za prva dva puta. Za treći sam osećala koji će pol beba biti, ali bio je spontani. Bitno da je i tu pogodak.
Sad mi predviđaju oba kalendara devojčicu!
Sad mi predviđaju oba kalendara devojčicu!
Objavljeno 16 September 2011 - 10:57 AM
Po svim tim kineskim i ostalim izracunavanjima ispada da je Pavle trebao da bude devojcica!
Objavljeno 30 November 2011 - 10:07 PM
Hej mame
uvijek sam postavljala pitanja,sad da se 'POJAVIM'sa jednom temom...
...Uvijek,vjerujem,mamu interesuje ranije pol djeteta -znamo da je to teze prije drugog trimesta...E pa ovako:
Da li ste znale da se zenska krv regenerise svake 3 godine a muska krv svake 4 godine..
Izracunajte kojeg pola ce beba biti
Uzmite datum svog rodjenja,datum suprugovog rodjenja,cija je krv svezija-zadnja regenerisana,tog pola je beba!!
(imajte u vidu datum zaceca)
"Racunanje" se ne vazi ukoliko je neko od buducih roditelja bio prehladjen
...Uvijek,vjerujem,mamu interesuje ranije pol djeteta -znamo da je to teze prije drugog trimesta...E pa ovako:
Da li ste znale da se zenska krv regenerise svake 3 godine a muska krv svake 4 godine..
Izracunajte kojeg pola ce beba biti
Uzmite datum svog rodjenja,datum suprugovog rodjenja,cija je krv svezija-zadnja regenerisana,tog pola je beba!!
"Racunanje" se ne vazi ukoliko je neko od buducih roditelja bio prehladjen
Objavljeno 30 November 2011 - 10:43 PM
Ma sve su to gluposti, ja u to ne verujem dok na porodjaju ne vidim sta je. A nije mi ni bitno, samo da bude sve u redu sa bebicom i samnom.
Naravno da je svakoj vazno da je sve u redu i s djetetom i s njom,ali mislim da vecinu interesuje...Kazem "test"se ne racuna ukoliko je neko od roditelja u trenutku zaceca bio bolestan!
Nema veze,opet na nekima je da vjeruje,na nekima "glupost",to prepustam mamama,ali kad se samo jednom u 20 slucajeva desi da pogrijes...
Milena-tvoja krv se regenerise svake 3 godine,tvog supruga svake 4;
svojoj godini rodjenja dodajes 3 godine,suprugu 4 .sve do 2011.
cija se krv zadnja regenerisala tog pola je djete,ako je muzeva,musko je,ukoliko je tvoja,zensko..
npr:tvoja se regenerisala prosle godine a tvoga muza ce sledece(po racunici) dijete ce biti cuica...
Imate i kineski kalendar
Objavljeno 30 November 2011 - 10:46 PM
Naravno da je svakoj vazno da je sve u redu i s djetetom i s njom,ali mislim da vecinu interesuje...Kazem "test"se ne racuna ukoliko je neko od roditelja u trenutku zaceca bio bolestan!
Nema veze,opet na nekima je da vjeruje,na nekima "glupost",to prepustam mamama,ali kad se samo jednom u 20 slucajeva desi da pogrijes...
cija se krv zadnja regenerisala tog pola je djete,ako je muzeva,musko je,ukoliko je tvoja,zensko..
npr:tvoja se regenerisala prosle godine a tvoga muza ce sledece(po racunici) dijete ce biti cuica...
Imate i kineski kalendar
Imate i kineski kalendar
Ja ne verujem u taj kineski kalendar, netacno je, ali zato kineska tabela pogadja. Racunala sam za 30 osoba i nije omasila ni jedno, prosto neverovatno
http://www.pansweb.com/index.php?option=co...7&Itemid=16
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika