Porodiliste "Narodni Front" - Beograd
Objavljeno 10 March 2010 - 06:40 PM
Ona mi preporucuje Zemunsku,jedino kaze da vidimo kako kod njih ide epidural.
I procitala sam ovde na forumu da nema poseta,sto mi je malo
Ali,inace,i ja sam cula sve ok,ali neka se javi neka mamica koja se skoro poradjala,pa ako je jos sa epiduralom...
Objavljeno 10 March 2010 - 07:03 PM
Ko o cemu baba o ustipcima,ali ako cu ja u Frontu sigurno dobiti epidural,izdrzacu baby frandly!
Sugurno ćeš ga dobiti, uradi analize koje su potrebne za epi i naglasi doktoru da ga želiš. Košta 12.000 i svakom ga od srca preporučujem
BF nije tako loš, ako vas nema puno u sobi. Nas je bilo samo dve, pa se nismo mnogo namučile.
Objavljeno 11 March 2010 - 10:10 AM
Iako mi je to bio prvi porodjaj, bf mi nije smetao, cak naprotiv, bila sam odusevljena sto mi je bebac stalno uz mene...da ga gledam ceo dan
Jedino sto bih navela kao lose u frontu je malo nemarnost sestara bar sto se tice pomoci oko laktacije..ostale sestre su ok.
Objavljeno 15 March 2010 - 05:52 PM
Uzasno su neorganizovani i neljubazni, za svaku imformaciju o bebi,o dojenju cekas po par sati, a kao sto znate u tom trenutku ti je sve bitno i jedva cekas da vidis bebu.
Ja sam na svoju cekala 24 sata zasto ni sada neznam!
A najgrore od svega je to sto sam tek porodjena isla po bolnici da je trazim,to je ''normalno'' ako ti je ne donesu kroz par sati,rekla mi je zena koja je tu vec lezala.
Otisla sam na 4 sprat gde su bebe sa potrebama za inkubatorom... jer te prvo tu posalju UZAS,trazili su je kao placen racun kroz knjige po broju,belo me pogledali i rekli :''ne nije ovde verovatno je sa njom sve u redu idite na 3 sprat sa koga ste dosli i tamo je trazite.'Tamo sam prvi put u soku i istresitrana videla svog sina,koga su mi i posle toga doneli kroz par sati.
A kada tereba da izadjete kuci tek tu se nista nezna,prozivaju vas kao u logoru uzmi papire i cekaj!!
Ma uzas neorganizovano do besvesti!
Ja bi im predlozila da naprave flajer koji ce dati porodilji o postupku otpusta iz bolnice ustedelo bi svima vreme a nama koj jedva cekamo da pobegnemo iz uzasnih uslova i jadne hrane ,oja da ne zaboravim da napomene,je kao splacine a sipaju ispred vrata sobe i sam ustajes da uzmes u protivnom nemas svoje sledovanje!!
I na kraju agonije na otpustu te ceka onako sludjene fotograf koji te islika sa bebom,tatom, odrete za par slika i zavrsi pricu o Frontu.
Verujem da neke mame imaju i lepa iskustva ali ja sam razocarane ali ovim delom posle porodjaja,za porodiliste ili 1 sprat sve pohvale i zahvalnost!!!
Objavljeno 19 April 2010 - 12:07 PM
Objavljeno 19 April 2010 - 12:39 PM
Draga koleginice, jako mi je žao što si tako prošla... Ja sam se porodila u Višegradskoj, znala sam dr, ali ne mogu da se pohvalim... Što se njga tiče, sve je bilo OK, ali babica koja je asistirala skidanju serklaža samo što me nije istukla zato što me boli
A i posle sam imala tretman koleginice kad bi naišli studenti pa KOLEGINICE; DA VAM STUDENTI UZMU ANAMNEZU/PREGLEDAJU i sl.
Nisam imala ni približno loše iskustvo kao ti, ali sad idem u Mišović gde mi radi sestra od ujaka... Ne želim da me neko maltretira po tim velikim bolnicama samo zato što mu se može!!!
Veliki pozdrav!
Objavljeno 19 April 2010 - 05:26 PM
Objavljeno 19 April 2010 - 08:15 PM
Porađam se za desetak dana...
Objavljeno 20 April 2010 - 10:37 AM
Porađam se za desetak dana...
Ma hajde ,molim te,zanatlije....Hm....Mi smo bre majstori kako izadjemo sa fakulteta....Za razliku od njih mozemo da otvorimo svoju praksu i da radimo skoro sve bez specijalizacije.Zato su nas i rebnuli sa fiskalnim i kojekakvim obavezama......Sta god da pomislis da uradis nagazis na neku minu iz Ministarstva...Kompleksi su cudo...Zasto mi nikad nismo kometarsali njihove ispite i obimnost gradiva....Pa zato sto smo bili uvek sigurni da smo na pravom mestu i da ucimo ono sto treba.Pitala bih ja njih da oni spremaju protetiku i parodontologiju i maksilu na zavrsnoj godini mimo njihovih ispita.KAd ti se zakaci Jankovicka za zub dobijes u sekundi apsces mozga:)Mnogo su ti lepa imena dece.Znala sam jednu Unu sa naseg faksa,mozda je i ti znas .Generacija 78'.Hajde cuvaj se ovih deset dana i zelim ti lak porodjaj i malog andjela da doneses seki kuci uskoro.Pozz!
Objavljeno 20 April 2010 - 01:46 PM
Hvala!!! ja nisam studirala u BG, ali sam dugo posle diplomiranja radila kod jednog privatnika koji je sarađivao (i još sarađuje) sa pola Bg fakulteta Sad sam slobodan srelac
A u pravu si za Ministarstvo i Zdravstvo uopšte.. Uopšte nas ne tretiraju kao zdravstvene radnike... Što je bruka jer smo imali 12 semestara, 40 i jače ispita...svaki pismeno, praktično, usmeno...Sve medicinske predmete plus naše... Zaboli me želudac kad počnem da razmišljam o tome...
Hvala na lepim željam...bićemo u kontaktu!!!!
Objavljeno 05 May 2010 - 11:38 AM
Treci porodjaj je bio "pesma". Kontrakcije sasvim podnosljive, brzo se zavrsilo, bez epiziotomije. Sjajno !
Inace bih pomenula nesto sto sam saznala od patronazne, a to je da u Narodnog Fronta ne kupaju bebe zbog problema sa vodom.
Meni je to strasno, pa neka svako ko je pred porodjajem uzme to u obzir kada bude birao porodiliste.
Pozdrav
Objavljeno 05 May 2010 - 12:42 PM
Treci porodjaj je bio "pesma". Kontrakcije sasvim podnosljive, brzo se zavrsilo, bez epiziotomije. Sjajno !
Inace bih pomenula nesto sto sam saznala od patronazne, a to je da u Narodnog Fronta ne kupaju bebe zbog problema sa vodom.
Meni je to strasno, pa neka svako ko je pred porodjajem uzme to u obzir kada bude birao porodiliste.
Pozdrav
To za ne kupanje, osim na rodjenju nije novost. Kolegenica mi se porodila pocetkom januara, beba je u porodilistu (Narorni Front) dobila sugu i jedva su nasli praskove da je izlece, kljiko mi je objasnila uvoznik je prestao da uvozi te praskove, nije ih bilo po apotekama, neko iz inostranstvaz joj je poslao.
To i te kako treba imati u vidu.
Objavljeno 05 May 2010 - 01:44 PM
Pozdrav
Cestitam od srca,uzivaj te
#18 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 06 May 2010 - 08:03 AM
Odgovorite na ovu temu

0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika