U kojoj nedelji ste saznali pol bebe
Objavljeno 04 November 2010 - 10:19 AM
ja nemogu da cekam devet meseci da vidim sta nosim. jako sam nestrpljiva. sutra idem na 4d ultrazvuk da vidim da li je sve ok sa bebom i nadam se da cemo videti pol.
Objavljeno 04 November 2010 - 12:35 PM
Kada sam radila expertski UZ lepo mi je doktor napomenuo "plod je sada devojcica ali se nemojte iznenaditi ako se u medjuvremeno razviju muskli polni organi i bude u stvari decak" i rekao mi je prethodo objasnjenje koje sam vam navela.
Objavljeno 04 November 2010 - 12:50 PM
Kada sam radila expertski UZ lepo mi je doktor napomenuo "plod je sada devojcica ali se nemojte iznenaditi ako se u medjuvremeno razviju muskli polni organi i bude u stvari decak" i rekao mi je prethodo objasnjenje koje sam vam navela.
Meni je doktorka rekla da je devojcica zato sto ne vidi, to nesto, zaboravila sam kako se zove, sto kasnije se spusti i postanu testisi.
Objavljeno 05 November 2010 - 08:45 AM
Z|vala me sa stola,da se javi,ja pitam kako je bilo,jel dobro ona,dobro beba,i govorim ajd da ne trosis puno i odmaraj...kad ona vice,ali kumo,nije to sto sam ja cekala....
Objavljeno 05 November 2010 - 10:03 AM
u kojoj nedelji trudnoce su vam videli pol bebe na uz?
ja nemogu da cekam devet meseci da vidim sta nosim. jako sam nestrpljiva. sutra idem na 4d ultrazvuk da vidim da li je sve ok sa bebom i nadam se da cemo videti pol.
[/quo
Meni se ni u sesnaestoj nedelji, kada sam poslednji put bila na kontrolu, nije video pol bebe a jedva cekam da saznam. Cekaju beba jos malo da poraste.
Objavljeno 05 November 2010 - 12:13 PM
Imala sam tri gošće, crnogorke, rođ. sestra mog muža i dve sestre od tetke. Jedna ima troje dece, druga ima troje dece i dva nesrećna porođaja pre toga (teška priča). Gledale su mi koji će pol biti beba i ispalo je da će biti dečak. Ovako je to bilo: Uzela je zlatni prsten, dlaku od kose je provukla da prsten visi i iznad moje nadlanice, tu gde mi je puls držala prsten, tj. dlaku, da prsten visi ka mojoj ruci. Onda je prsten počeo da se klati levo desno. To znači muško dete. Zaustavila je i opet- isto dečak. To su dva koja već imam. Onda opet- isto dečak. Četvrti put prsten se okretao u krug, što znači devojčica. Posle toga, prsten više nije hteo da se pomera.
Objavljeno 06 November 2010 - 10:13 AM
Kaze da je djecak i to mi je rekla u nekoj 13-14 nedelji ako se ne varam. Ista ta doktorica mi je za prvo rekla da je djevojcica i tako je i bilo. Sada mi je cak i pokazivala i objasnjavala kako vidi, genitalije i sve ostalo
... nek je zivo i zdravo
Objavljeno 07 December 2010 - 07:13 PM
Objavljeno 11 December 2010 - 09:49 PM
Objavljeno 11 December 2010 - 10:02 PM
Identicno kao i kod mene...
Meni je dr u 12. nedelji rekao da nije siguran, ali da misli da je djecak... Vise nisam ni pitala, mada mi je u 9. mjesecu moj ginekolog isto rekla da je najvjerovatnije musko.
A ono sa prstenom sam i ja radila dok sam bila djevojka, zezala se sa drugaricama...
Ispalo mi je da cu imati 3 sina!
Objavljeno 12 December 2010 - 01:55 PM
a ovo sa koncem meni je ispalo devojcica,decak,devojcica....tako da mozda se moze i poverovati...ali meni stvarno nije bitno dal je bata ili je seka...radujem se i za jedno i za drugo...moje je...

Objavljeno 12 December 2010 - 05:36 PM
Objavljeno 12 December 2010 - 10:37 PM
Ja sam u 14. nedelji na obicno UZ znala pol...i to je dr rekao 100% sigurno decak! i tako je i bilo....ma na svakom UZ se vidi naravno, nego je da li neko gleda ili da li zna da gleda...te njihove fore, beba okrenula guzu celu trudnocu i slicno, ne piju vodu....
Objavljeno 13 December 2010 - 12:53 AM
ma najbitnije da su nam bebe zive i zdrave.pa sta god da su...
ali isto tako verujem u majcinsku intuiciju, ja sam nekako osecala da nosim musko, pre nego je uz pokazao...
Objavljeno 13 December 2010 - 01:18 AM
Za sledecu trudnocu ne znam kako cemo jer mala nam je odlucna da hoce seku i tacka!
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

[/url]