Idi na sadržaj

seracell_left
seracell_right

Biciklizam

• Molimo Vas da se ulogujete da biste odgovorili
29 odgovora na ovu temu

#1 Micilici

Micilici
  • Član
  • 1378 posts

Objavljeno 28 October 2010 - 01:46 AM

Iskustva sa biciklima- da li ih vozite, koliko cesto, kada, gde? Da li vozite vece bebe i decu na njima i imate li sediste ili prikolicu za malene?

#2 Gost_ruskinja_*

Gost_ruskinja_*
  • Gost

Objavljeno 28 October 2010 - 06:31 AM

Uf, nisam ga vozila ima već 15 godina...

#3 Micilici

Micilici
  • Član
  • 1378 posts

Objavljeno 29 October 2010 - 01:50 AM

Ja u osnovnoj skoli nisam silazila s bicikla. Kroz srednju manje, na faxu retko.
Od kad sam se udala vozili bi sa mm-om ponekad vikendima- po prirodi, pored kanala, po biciklistickim stazama. Nista preterano. Onda smo ovog proleca i mm i ja resili da upoznamo kraj i taman doneli bicikle meni moj ukradu angry.gif Dok je osiguranje isplatilo i mi odlucili koji cemo bicikl i sediste eto ti septembra... E otad ne sliazimo kad god mozemo laugh.gif Novi bicikl je milina voziti pa meni merak! A dete pozadi uziva! Jos se njeno sediste i spusta u polu-lezeci i desilo mi se par puta da u povratku zaspi.
Od mesta gde zivimo moramo i u jednom i u drugom smeru uz veliko brdo ma gde isli i taj deo me iscrpi, ali sam zacrtala da ga izvezem od pocetka do kraja pa onda da i brzine povecavam. Za sad sam u sedmoj, stignem do vrha, a mm me zeza da on moze i peske brze. rolleyes.gif Mogu i ja, mogu i bez deteta, ali sa detetom pozadi ravnoteza bicikla se potpuno pomeri! Uostalom dodatna tezina- skoro trecina moje licne tezine nije za zanemarivanje... A jos i dodatna tezina tri lanca i brave kojima ga sad vezujem dry.gif  wink.gif
Svejedno bicikl je dobar i za moje koleno tako da bi trebalo cesce da vozim. Za sad svake srede i svake nedelje sa malom, u toku nedelje idem sama u leisure centar njime, sa malom idemo do prijatelja i kad se sve skupi bude nekih 3h voznje nedeljno.

#4 Gost_ruskinja_*

Gost_ruskinja_*
  • Gost

Objavljeno 29 October 2010 - 12:18 PM

Micilici, izgleda da ovde malo koja forumašica vozi bike, sam neće da priznaju, kao JA! biggrin.gif

#5 Borjana

Borjana
  • Član
  • 5470 posts

Objavljeno 29 October 2010 - 12:31 PM

(ruskinja @ 29.10.2010, 13:18) View Post
Micilici, izgleda da ovde malo koja forumašica vozi bike, sam neće da priznaju, kao JA! biggrin.gif

Nista ne priznavam!!!  laugh.gif laugh.gif  
Ne vozim bicikl vec duuuugooo vremena.
A gdje da uglavim i voznju bicikla??? Ako imam vremena vise volim da setam...

#6 FILIPA

FILIPA
  • Član
  • 15593 posts
  • Pol:muški

Objavljeno 29 October 2010 - 12:36 PM

Prije rođenja Filipa sam jako bila aktivna sa vožnjom bica. Čak sam to tražila kao poklon za diplomski, ali sada nema vremena...problem sa hemoroidima itd...

Objavljena slika

#7 Legenda

Legenda
  • Član
  • 2480 posts
  • Pol:ženski

Objavljeno 29 October 2010 - 12:39 PM

Sa drugaricom kada je lepo vreme, 2-3 puta sedmicno. Kod mojih imam dva sobna bicikla. smile.gif
Objavljena slika
Objavljena slika

#8 Citana

Citana
  • Član
  • 3132 posts

Objavljeno 29 October 2010 - 01:58 PM

(Micilici @ 28.10.2010, 02:46) View Post
Iskustva sa biciklima- da li ih vozite, koliko cesto, kada, gde? Da li vozite vece bebe i decu na njima i imate li sediste ili prikolicu za malene?

KAAAAAAAAAAAAAD?

Imam na kraju dvorista 4-5 kom. koji skupljaju prasinu

Ranije jesam,obilazak BG-a,van njega...a sad mislim da bi me vec na Keju strefila visednevna upala misica

A volim kad vidim da stave klince napred u specijalno sediste i piche...slatko mi je smile.gif

Najlepse je kad se smejes s prijateljima toliko dugo da na kraju i zaboravis zbog cega se smejete :DDDD

#9 Micilici

Micilici
  • Član
  • 1378 posts

Objavljeno 29 October 2010 - 06:04 PM

(ruskinja @ 29.10.2010, 12:18) View Post

laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
Ma draga zato te ja volem, ti barem kazes sta imas, ne cekas samo odredjene teme smile.gif

#10 Phoenix

Phoenix
  • Član
  • 5159 posts

Objavljeno 29 October 2010 - 06:41 PM

Prestala sam da ga vozim od trudnoće.

Nikada ne bih vozila dete na biciklu. To mi deluje strašno nesigurno, pogotovo u gradskom saobraćaju.
Objavljena slika
Objavljena slika

#11 Gost_ruskinja_*

Gost_ruskinja_*
  • Gost

Objavljeno 12 November 2010 - 11:37 AM

Poslednja dva vikenda mm, deca i ja smo vozili biciklo na Adi Ciganliji. Tj. ćerka je vozila rolere, mm i ja smo iznajmili bicikle, njegov je imao prikolicu za ovog našeg švrću (dete je vezano sa dva kaiša i deluje bezbedno, mada takođe ne bih dete vozila na biciklu u saobraćaju) i provod je bio fenomenalan. Dakle, posle 15 godina nisam zaboravila kako se vozi to "čudo". laugh.gif

#12 Micilici

Micilici
  • Član
  • 1378 posts

Objavljeno 15 December 2010 - 03:28 AM

Iskreno, ni ja ne bih u Srbiji vozila bicikl i dete na njemu... mellow.gif Malo je biciklistickih staza, vozacka dozvola se dobija puno lakse no medjunarodna (iz iskustva) i daleko se cesce desava da ljudi pod dejstvom alkohola sednu za volan. Tako da kad bi tamo trebalo da vozim ne znam ni gde bih osim u parku ili negde po prirodi. A da do tamo idem kolima, da vezujem bicikle za galeriju- joj to bi mi ubilo svaku volju... rolleyes.gif

#13 secer

secer
  • Član
  • 11513 posts

Objavljeno 15 December 2010 - 11:00 PM

(Citana @ 29.10.2010, 13:58) View Post
KAAAAAAAAAAAAAD?

Objavljena slika

#14 Micilici

Micilici
  • Član
  • 1378 posts

Objavljeno 16 December 2010 - 01:22 AM

(secer @ 15.12.2010, 23:00) View Post

Koji je odgovor "Arhimede"? laugh.gif

#15 secer

secer
  • Član
  • 11513 posts

Objavljeno 16 December 2010 - 02:02 PM

(Micilici @ 16.12.2010, 01:22) View Post
Koji je odgovor "Arhimede"? laugh.gif

ahahaha...pa i dalje se pitam kad?!!!!! laugh.gif
sinula mi na momenat ideja da luku ostavim kod tate uvece a ja da vozim, ali eto kise ovih dana..a kad nema kise, tata nam radi po ceo dan.
a da li smem da kazem, da ja bajs jos nisam kupila unsure.gif  unsure.gif
sve cekam neka snizenja laugh.gif  laugh.gif
Objavljena slika

#16 Maki-D

Maki-D
  • Član
  • 5782 posts

Objavljeno 16 December 2010 - 02:08 PM

Ja tek sad videla ovu temu smile.gif
Bicikl OBOŽAVAM, non stop sam na njemu, čak leti idem sa njim na posao ( oko 15 km u jednom pravcu). Aki je prvi put seo na bajs kad je imao 9 meseci, i čim vidi da neko ide negde biciklom, uzima svoju korpu i ide i on ( čak i kad nije pozvan  laugh.gif  ). I u trudnoći sam ga vozila maltene do kraja...

#17 Citana

Citana
  • Član
  • 3132 posts

Objavljeno 16 December 2010 - 02:39 PM

(secer @ 16.12.2010, 14:02) View Post
ahahaha...pa i dalje se pitam kad?!!!!! laugh.gif
sinula mi na momenat ideja da luku ostavim kod tate uvece a ja da vozim, ali eto kise ovih dana..a kad nema kise, tata nam radi po ceo dan.
a da li smem da kazem, da ja bajs jos nisam kupila unsure.gif  unsure.gif
sve cekam neka snizenja laugh.gif  laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Najlepse je kad se smejes s prijateljima toliko dugo da na kraju i zaboravis zbog cega se smejete :DDDD

#18 Victoria

Victoria
  • Član
  • 625 posts

Objavljeno 11 January 2011 - 06:57 PM

Do pre 6-7 godina svakog dana sam ga vozila od kada sam naucila da vozim. Od srednje skole krece zastoj,a sada trazim da kupim novu ili pak rolere,bolje oba biggrin.gif  pa krecem ponovo u akciju.

#19 zvrca

zvrca
  • Član
  • 136 posts

Objavljeno 28 March 2011 - 08:41 PM

Juce sam sela na bajs posle 2 godine. Otisla sam do drugarice koja je udaljena 3 km  od mene, popila limunadu i bas sam bila ponosna kako imam kondicije. Medjutim, tek u povratku sam primetila da put ustvari ima blagi pad tako da sam u povratku vozila uzbrdo i crkla sam do kuce, malo mi je falilo da sidjem i da guram bajs, ali onda bi mi se mm smejao  i pri pomisli na to muski sam izdrzala do kraja!

#20 Vukadinka

Vukadinka
  • Član
  • 1407 posts

Objavljeno 05 April 2011 - 04:41 PM

Moja porodica i ja smo uvijek išli u vožnje biciklom poslje nedeljnog ručka, a i ja sam često vozila bicikli dok nisam ostal trudna, mm i ja smo bili udaljeni oko 15-ak km jedno od drugog dok smo se zabavljali, pa sam ja često išla biciklom kod njega. To su bila divna vremena, kako me je vožnja znala opustiti i relaksirati, pravi smisao riječi "pusti mozak na pašu".

Objavljena slika

Objavljena slika

Ne sanjaj zivot, vec zivi svoj san!

Objavljena slika

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika