Biciklizam
Objavljeno 28 October 2010 - 01:46 AM
#2 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 28 October 2010 - 06:31 AM
Objavljeno 29 October 2010 - 01:50 AM
Od kad sam se udala vozili bi sa mm-om ponekad vikendima- po prirodi, pored kanala, po biciklistickim stazama. Nista preterano. Onda smo ovog proleca i mm i ja resili da upoznamo kraj i taman doneli bicikle meni moj ukradu
Od mesta gde zivimo moramo i u jednom i u drugom smeru uz veliko brdo ma gde isli i taj deo me iscrpi, ali sam zacrtala da ga izvezem od pocetka do kraja pa onda da i brzine povecavam. Za sad sam u sedmoj, stignem do vrha, a mm me zeza da on moze i peske brze.
Svejedno bicikl je dobar i za moje koleno tako da bi trebalo cesce da vozim. Za sad svake srede i svake nedelje sa malom, u toku nedelje idem sama u leisure centar njime, sa malom idemo do prijatelja i kad se sve skupi bude nekih 3h voznje nedeljno.
#4 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 29 October 2010 - 12:18 PM
Objavljeno 29 October 2010 - 12:36 PM

Objavljeno 29 October 2010 - 01:58 PM
KAAAAAAAAAAAAAD?
Imam na kraju dvorista 4-5 kom. koji skupljaju prasinu
Ranije jesam,obilazak BG-a,van njega...a sad mislim da bi me vec na Keju strefila visednevna upala misica
A volim kad vidim da stave klince napred u specijalno sediste i piche...slatko mi je

Najlepse je kad se smejes s prijateljima toliko dugo da na kraju i zaboravis zbog cega se smejete :DDDD
Objavljeno 29 October 2010 - 06:41 PM
Nikada ne bih vozila dete na biciklu. To mi deluje strašno nesigurno, pogotovo u gradskom saobraćaju.

#11 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 12 November 2010 - 11:37 AM
Objavljeno 15 December 2010 - 03:28 AM
Objavljeno 16 December 2010 - 02:02 PM
ahahaha...pa i dalje se pitam kad?!!!!!
sinula mi na momenat ideja da luku ostavim kod tate uvece a ja da vozim, ali eto kise ovih dana..a kad nema kise, tata nam radi po ceo dan.
a da li smem da kazem, da ja bajs jos nisam kupila
sve cekam neka snizenja
Objavljeno 16 December 2010 - 02:08 PM
Bicikl OBOŽAVAM, non stop sam na njemu, čak leti idem sa njim na posao ( oko 15 km u jednom pravcu). Aki je prvi put seo na bajs kad je imao 9 meseci, i čim vidi da neko ide negde biciklom, uzima svoju korpu i ide i on ( čak i kad nije pozvan
Objavljeno 16 December 2010 - 02:39 PM
sinula mi na momenat ideja da luku ostavim kod tate uvece a ja da vozim, ali eto kise ovih dana..a kad nema kise, tata nam radi po ceo dan.
a da li smem da kazem, da ja bajs jos nisam kupila
sve cekam neka snizenja

Najlepse je kad se smejes s prijateljima toliko dugo da na kraju i zaboravis zbog cega se smejete :DDDD
Objavljeno 28 March 2011 - 08:41 PM
Objavljeno 05 April 2011 - 04:41 PM
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika