(ginga @ 6.02.2011, 23:54)

Trenutno sam u 33 nedelji trudnoce i na konzilijumu na Institutu za majku i dete su konstatovali da beba ima na desnom bubregu multicisticni tumefakt velicine AP 66mm,L 70mm,T 40mm. Opisane ciste su razlicite velicine od 5mm do 33mm i medjusobno ne komuniciraju. I sada ne znaju koju dijagnozu da postave da li je multicisticna displazija ili uznapredovala hidronefroza. Zakazali su mi kontrolu za 4 nedelje.
Da li je neko od vas imao slicno iskustvo i sta se desava sa bebom? Rekli su mi da moram da se porodim u N. frontu i da se po rodjenju beba salje u Institut za majku i dete.
Pozdrav od zabrinute trudnice!!!
Draga, ne znam nista o tvom problemu, ali mi je jedna stvar 'upala' u oci. Moras u Narodni Front? Od kad to samo iz N. fronta salju bebe po rodjenju u Institut za majku i dete?
Ja sam se porodila i Gradskoj bolnici na Zvezdari i bila svedok par bebica koje su poslate na Institut. Mislim da shodno potrebama sva beogradska porodilista salju bebe po rodjenju gde treba. Na kraju krajeva, iz Instituta mozes da dobijes potvrdu o dijagnozi i napomenu da bebu posalju kod njih po rodjenju.
Meni to malo vise smrducka!
Izvini sto ne mogu da ti pomognem, ali se nadam da ce ti se neko javiti.