Pitanja vezana za sajt Bebac
Započeo/la
Topaz
, Dec 02 2011 11:11 AM
12 odgovora na ovu temu
Objavljeno 02 December 2011 - 11:11 AM
Kontam nemamo ovakvu temu a vidjala sam da postoje upiti ne o forumu nego vezani za sajt Bebac pa ako nemate nista protiv ja imam jedno pitanje
Na sajtu sam ubacila dvoje djece i ima opcija koja ide nesto u stilu "imate jos djece, kliknite da podesite" a nisam nasla nigdje da podesim novu trudnocu pa da mogu da pratim razvoj ploda. Zna li neko kako da ubacim trudnocu, ja nisam nasla?
Na sajtu sam ubacila dvoje djece i ima opcija koja ide nesto u stilu "imate jos djece, kliknite da podesite" a nisam nasla nigdje da podesim novu trudnocu pa da mogu da pratim razvoj ploda. Zna li neko kako da ubacim trudnocu, ja nisam nasla?
... nikada ne idi utabanom stazom jer tamo gdje ides drugi su vec bili ...
Objavljeno 02 December 2011 - 11:24 AM
Kontam nemamo ovakvu temu a vidjala sam da postoje upiti ne o forumu nego vezani za sajt Bebac pa ako nemate nista protiv ja imam jedno pitanje
Ovo ne radi već duže vreme.... Ja sam jednoj članici pisala kako ide dodavanje druge bebe, radilo je. Posle nekog vremena je prestalo da radi.
Tamo u Moji podaci opcija Datum porođaja/rođenja - trebalo bi kad se unese VTP da se ispiše još jedna traka gore za trudnoću, pored dečije, al ne funkcioniše.
Tako da Nani, mora da im se javi da nešto ne radi kako treba.
Objavljeno 03 December 2011 - 11:28 PM
e samo da javim da sam se snasla. Ivancice hvala na odgovoru. .... inace kada kliknete na onaj dio imate jos djece ubacite vas termin poroda i on automatski prepozna kao trudnocu
... nikada ne idi utabanom stazom jer tamo gdje ides drugi su vec bili ...
Objavljeno 04 August 2012 - 08:59 PM
Ne znam gde da pitam a hitno mi treba odgovor: Zasto ne mogu nista da ubacim u korpu i kupim iz "prodavnice" ???
Objavljeno 05 August 2012 - 09:54 AM
Ne znam gde da pitam a hitno mi treba odgovor: Zasto ne mogu nista da ubacim u korpu i kupim iz "prodavnice" ???
Draga Tesi,
Bebac Prodavnica je on-line katalog proizvoda za bebe i trudnice. Imate mogućnost da na jednom mestu pronađete sve što Vam treba za lepše i lakše odrastanje vašeg bebca, kao i za vašu lepšu trudnoću. Pronađite poklone za sebe, za mame, za tate, za najmilije.
Za sada još uvek nije omogućena kupovina preko naše Prodavnice - iz jednostavnog razloga što u našoj zemlji ne postoje povoljni uslovi niti sistemi zaštite za on-line kupovinu.
Sve detelje vezane za online prodavnicu možete pronaći na ovom linku PROAVNICA >>
Objavljeno 11 September 2012 - 05:42 AM
Zdavo svima!
Takodje imam pitanje: kako da napravim "MOJI PODACI" za novu trudnoću...a da predhodnu sačauvam? Pokušala sam isto sa onim "duga beba..ili drugo dete" kako već, ali nije uspelo.
Pozdrav
Takodje imam pitanje: kako da napravim "MOJI PODACI" za novu trudnoću...a da predhodnu sačauvam? Pokušala sam isto sa onim "duga beba..ili drugo dete" kako već, ali nije uspelo.
Pozdrav
Objavljeno 11 September 2012 - 07:40 AM
Iva, on 11 September 2012 - 05:42 AM, said:
Zdavo svima!
Pozdrav
Pozdrav
Draga Iva,
u okviru dela Moji podaci, kada se ulogujete na sajt, kliknite na link “Imate li još dece? Ukoliko imate, kliknite ovde” nakon toga unesite termin porođaja. Ime deteta je obavezno polje pa verovatno zbog toga vam nije prihvatio podatke za trudnoću, dovoljno je da u Ime deteta unesete * kako bi popunili obavezno polje i kliknite na dugme Unesi.
Nakon toga potvrdite izmenu tako što kliknete na dugme Unesi na kraju stranice.
Kako biste podesili da za navedene podatke dobijate i nedeljna obeveštenja kliknite na link Podesi skalu za navedene podatke.
Napišite nam da li ste uspeli da dodate podatke za trudnoću.
Objavljeno 08 November 2012 - 08:26 AM
Empress, on 08 November 2012 - 08:18 AM, said:
Kako sa sajta Bebac-Forum da odemo na glavni sajt - Bebac.com?
Da li postoji link ovde ili moram u Google-u da ukucam? (ranije je bio link, sad ne mogu da ga nadjem)
Da li postoji link ovde ili moram u Google-u da ukucam? (ranije je bio link, sad ne mogu da ga nadjem)
Nema quick link do sajta. Ili da brišeš u URL-u kad otovriš forum, ili da kucaš u novom tabu bebac.com.
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Ova tema je zaključana