Idi na sadržaj

seracell_left
seracell_right

Ljubomora

• Molimo Vas da se ulogujete da biste odgovorili
100 odgovora na ovu temu

#21 Topaz

Topaz
  • Član
  • 4737 posts

Objavljeno 05 October 2010 - 08:35 AM

Ja nisam ljubomorna sem u momentima kada bi se osjećala ugroženo a do takve situacije me nije doveo.

Kakav je on po tom pitanju nisam sigurna jer ja nisam tip koji izlazi i sl tome. Za sada je OK ... mada ima tu neku dozu ljubomore u sebi
... nikada ne idi utabanom stazom jer tamo gdje ides drugi su vec bili ...

#22 bezveze

bezveze
  • Moderator
  • 2087 posts
  • Pol:ženski

Objavljeno 05 October 2010 - 09:03 AM

Moj jeste ljubomoran,ne uvek i ne u velikoj meri al meni uopste to ne prija!!!
Npr.igram igricu na netu i tamo imam muskarce sa kojima se druzim,cujem a koje on nezna i ne zanima ga niti je ljubomoran,s druge strane ako sedimo negde i ja pogledam u pravcu gde sedi neko za koga on misli da je dobar,on mi dobacuje kako gledam zbog tog eeee to me izbaci iz takta i moj izlazak se momentalno zavrsio!!!!Kad mu onako nadrndana objasnim da nije u pitanju to da ja gledam a i da gledam kakve vajde imam od toga,vec je u pitanju njegova nesigurnost u sebe i u svoj izgled,onda valjda shvati da je pogresio i da niej imalo potrebe za tim ali meni je muka od toga angry.gif
Ja jesam ljubomorna ali u konkretnim situacijama.
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

#23 Gost_ruskinja_*

Gost_ruskinja_*
  • Gost

Objavljeno 05 October 2010 - 10:06 AM

Mm je dok smo se zabavljali bio jako ljubomoran,a meni je to bilo smešno, pa sam se i zezala na taj račun, kada smo se venčali, tada sam mu rekla da više nema razloga da bude ljubomoran, jer sam se ipak i pored svega udala za njega...zna sada ponekad da napravi facu kada mu kažem nešto tipa-e kolega mi dao čokoladicu, ali ništa ne komentariše... laugh.gif

#24 Borjana

Borjana
  • Član
  • 5470 posts

Objavljeno 05 October 2010 - 12:22 PM

Ljubomorni smo oboje- po malo. Ali, vise je to zezanje.
Kada se vrati sa pica i pitam je li bilo nekih curica, on meni :"Ma, bile neke trebe, popele se na stolove..."  laugh.gif  (Film "Crni Gruja i kamen mudrosti").
Kada se sredjujem negdje, obavezno su tu njegovi komentari da cu kuci dovesti nekog zgodnog frajera... Eh, kada bi to bilo tako lako!  laugh.gif

Uglavnom, to su sale koje nam prijaju i nista vise od toga...

#25 Takilend

Takilend
  • Član
  • 4185 posts

Objavljeno 23 October 2010 - 12:41 PM

Ni ja ni mm nismo nesto preterano ljubomorni. Apsolutno dozvoljavamo sve jedno drugom. Nensi,moj muzic je isti takav prema meni, i meni to APSOLUTNO odgovara. Stvarno ne znam zasto kukas?! smile.gif Priznaj da je bolje to, nego da ti brani sve, da proverava kad si izasla, zasto si izasla, sa kim si izasla... To nikada ne bih mogla da trpim. Takva vrsta ljubomore samo ubija ljubav.
Evo kako moj dragi pokazuje ljubomoru:
Moj brat ima druga koji je strasan frajer. biggrin.gif Taj lik je veliki zenskaros (ja ga zovem Johny Bravo biggrin.gif ) i nabacivao mi se kad smo sami, mada je mm to provalio nekako, ali mu ja to nisam priznala. I tako, moj muzic, kada smo u drustvu J.Brava smile.gif mene ne ispusta iz zagrljaja, samo me ljubi i mazi... i meni ije sve to smesno i slatko. smile.gif Tada vidim koliko mu je stalo do mene.  wub.gif

#26 NensiFancy

NensiFancy
  • Član
  • 2089 posts

Objavljeno 23 October 2010 - 08:06 PM

(Takilend @ 23.10.2010, 13:41) View Post
Ni ja ni mm nismo nesto preterano ljubomorni. Apsolutno dozvoljavamo sve jedno drugom. Nensi,moj muzic je isti takav prema meni, i meni to APSOLUTNO odgovara. Stvarno ne znam zasto kukas?! smile.gif Priznaj da je bolje to, nego da ti brani sve, da proverava kad si izasla, zasto si izasla, sa kim si izasla... To nikada ne bih mogla da trpim. Takva vrsta ljubomore samo ubija ljubav.
Evo kako moj dragi pokazuje ljubomoru:
Moj brat ima druga koji je strasan frajer. biggrin.gif Taj lik je veliki zenskaros (ja ga zovem Johny Bravo biggrin.gif ) i nabacivao mi se kad smo sami, mada je mm to provalio nekako, ali mu ja to nisam priznala. I tako, moj muzic, kada smo u drustvu J.Brava smile.gif mene ne ispusta iz zagrljaja, samo me ljubi i mazi... i meni ije sve to smesno i slatko. smile.gif Tada vidim koliko mu je stalo do mene.  wub.gif

E pa meni fali to, da nekim postupkom pokaze da mu je stalo do mene i da me nece tako lako prepustiti drugome, ovako kao da mu je svejedno. Naravno nisam ni ja za varijantu bolesno ljubomornog muza, ali ovakvo ponasanje ..kao da je totalno hladan, ravnodusan da li cu ili jos gore jesam li nesto radila. Svejedno mu je, bar tako deluju njegovi ne / postupci  sad.gif

#27 mama Bojana

mama Bojana

mama Bojana

• Član
  • 1520 posts

Objavljeno 23 October 2010 - 09:26 PM

(NensiFancy @ 23.10.2010, 20:06) View Post
E pa meni fali to, da nekim postupkom pokaze da mu je stalo do mene i da me nece tako lako prepustiti drugome, ovako kao da mu je svejedno. Naravno nisam ni ja za varijantu bolesno ljubomornog muza, ali ovakvo ponasanje ..kao da je totalno hladan, ravnodusan da li cu ili jos gore jesam li nesto radila. Svejedno mu je, bar tako deluju njegovi ne / postupci sad.gif

Nensi, imas delikatnu situaciju

#28 micika

micika
  • Član
  • 1332 posts

Objavljeno 28 November 2010 - 04:12 PM

Ljubomora je najgora osobina, znam to iz iskustva...pisala sam vec o ljubomori mm koja me uzasno nervira. Jedno vreme se pritajio ali je opet poceo...proverava mi tel, prati moj fb nalog, ma uzasno je dosadan...nekom j eto mozda simpaticno, ali mene izludjuje. Jos kad se nasminkam i sredim, e, onda je jos gori...
[/url]

#29 Kikiriki

Kikiriki
  • Član
  • 4240 posts

Objavljeno 28 November 2010 - 05:45 PM

Sigurna sam da kada bi one devojke koje se žale na "hladnoću" muževa  stvarno imale neku aferu sa strane , muž  bi to osetio i bez histerije i ljubomorisanja otišao..sa velikim razočarenjem u sebi. Barem koliko ja mog muža znam, to bi bila i njegova reakcija jer on isto tako ne pravi ama baš nikakav problem nit oko izlazaka nit oko druženja sa drugaricama, ali mislim da bi mi bilo bolnije da vidim razočarenje u njegovim očima da vidi da sam ga izdala nego pritnost osećaja da on nije hladan i da mu je stalo do mene.

Ljubomora je pogrešan način da se traži dokaz ljubavi. Ljubav se mnogo više vidi u donošenju stvari sa pijace, izdržavanju tebe kad si bez posla, deljenje doma sa tobom i u odluci da imate zajedno decu nego u primedbama o garderobi koju si obukla za izlazak ili drugom muškarcu kog si pogledala u prolazu.

#30 mna mama

mna mama
  • Član
  • 10300 posts

Objavljeno 29 November 2010 - 01:37 PM

(Kikiriki @ 28.11.2010, 17:45) View Post
Sigurna sam da kada bi one devojke koje se žale na "hladnoću" muževa  stvarno imale neku aferu sa strane , muž  bi to osetio i bez histerije i ljubomorisanja otišao..sa velikim razočarenjem u sebi. Barem koliko ja mog muža znam, to bi bila i njegova reakcija jer on isto tako ne pravi ama baš nikakav problem nit oko izlazaka nit oko druženja sa drugaricama, ali mislim da bi mi bilo bolnije da vidim razočarenje u njegovim očima da vidi da sam ga izdala nego pritnost osećaja da on nije hladan i da mu je stalo do mene.

Ljubomora je pogrešan način da se traži dokaz ljubavi. Ljubav se mnogo više vidi u donošenju stvari sa pijace, izdržavanju tebe kad si bez posla, deljenje doma sa tobom i u odluci da imate zajedno decu nego u primedbama o garderobi koju si obukla za izlazak ili drugom muškarcu kog si pogledala u prolazu.

Ovo je jako dobro rečeno smile.gif Potpisujem!
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

#31 Babalon Rising

Babalon Rising
  • Član
  • 4 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 12:22 PM

Jooj, moj bivsi isto uopste nije bio ljubomoran a mene to izludjivalo, a sad novi decko, dodje kod mene i vidi cizme na stiklu ispod ogledala pa me ispituje gde si sinoc isla, nisi mi rekla, ili ja sam na fb, on na fb, pa onda kaze ti ne chatujes sa mnom, ko zna sa kim chatujes i kickuje me sa svog profila blink.gif

Ili sedimo u kaficu, njegov prijatelj pridje i cestita mi novu godinu (i njemu btw) i vrati se za svoj sto, i on onda nece da dodje kod mene, kao to mu je znak da mi imamo tajnu vezu. Nadje snimak iz moje srednje, neka bleja sa drustvom gde mi je jedan drug poljubio vrat pa pravi skandal oko toga, nece da prica sa mnom ceo dan... Uf, bas zamara, ipak mi je bilo bolje dok me niko nista nije pitao biggrin.gif

#32 bezveze

bezveze
  • Moderator
  • 2087 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 12:34 PM

(Babalon Rising @ 20.01.2011, 12:22) View Post
Jooj, moj bivsi isto uopste nije bio ljubomoran a mene to izludjivalo, a sad novi decko, dodje kod mene i vidi cizme na stiklu ispod ogledala pa me ispituje gde si sinoc isla, nisi mi rekla, ili ja sam na fb, on na fb, pa onda kaze ti ne chatujes sa mnom, ko zna sa kim chatujes i kickuje me sa svog profila blink.gif

Ili sedimo u kaficu, njegov prijatelj pridje i cestita mi novu godinu (i njemu btw) i vrati se za svoj sto, i on onda nece da dodje kod mene, kao to mu je znak da mi imamo tajnu vezu. Nadje snimak iz moje srednje, neka bleja sa drustvom gde mi je jedan drug poljubio vrat pa pravi skandal oko toga, nece da prica sa mnom ceo dan... Uf, bas zamara, ipak mi je bilo bolje dok me niko nista nije pitao biggrin.gif

Joj,bezi od njega dok je jos decka,kad je sad takav naj...ga  ako se udas za njega sad.gif
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

#33 Sandra_PN

Sandra_PN
  • Član
  • 447 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 01:31 PM

Mozda je bila mala doza ljubomore u pocetku, mada tada se nismo ni poznavali. A sada mislim da je vise ni nema. Sta vise ni on ni ja, ne dajemo povoda za ljubomoru, pa je i nema, ja njemu apsolutno verujem, nadam se da i on meni veruje. Anita je dokaz nase ljubavi, uskoro nadam se jos jednom bebcu....nema mesta ljubomore, samo ljubav se racuna. wink.gif

#34 Nina*

Nina*
  • Član
  • 1562 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 01:44 PM

PA ponekad ali u granicama normale...recimo ako setamo i neki tip me pogleda ili odmeri  onda ga mm sasece pogledom...i pocne da se siri kao petao ..u fazonu ovo je moja teritorija....ali ovako nije, idem gde hocu, neproverava mi telefon i kada me neko zove ili posalje sms retko kad skoro nikad ne pita "KO je?"

#35 srce malo

srce malo
  • Član
  • 373 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 02:34 PM

Sto se tice telefona,fb-a,izlazaka sa drugaricama,mislim da nije ljubomoran.Dok za neke druge stvari mislim da jeste npr.provuce kroz pricu da ja ne trebam da izlazim ako su samnom sve devojke koje nemaju jacu polovinu jer ce nam svi prilaziti,bivseg je izbacio iz lokala...xoxoxoxoxoxoxox.Mislim da i ako jeste ljubomoran nece da pokaze to mislim ko ne bi bio ljubomoran kad ima  oooooooooooooooooooovako dobru ribu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

#36 FILIPA

FILIPA
  • Član
  • 15593 posts
  • Pol:muški

Objavljeno 20 January 2011 - 02:38 PM

Opet kažem WOW...

...koliko te ono dragi nije vidio? Zna li on šta propušta?

Objavljena slika

#37 srce malo

srce malo
  • Član
  • 373 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 02:47 PM

(FILIPA @ 20.01.2011, 14:38) View Post
Opet kažem WOW...

...koliko te ono dragi nije vidio? Zna li on šta propušta?

Draga moja  Filipa nije me video skoro godinu dana sad.gif sad.gif sad.gif       Mislim da je obavesten sta propusta....xoxoxoxoxox

#38 FILIPA

FILIPA
  • Član
  • 15593 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 02:48 PM

Svaka tebi čast na snazi i volji...i održavanju tako pozitivnog duha...

Objavljena slika

#39 srce malo

srce malo
  • Član
  • 373 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 02:52 PM

(FILIPA @ 20.01.2011, 14:48) View Post
Svaka tebi čast na snazi i volji...i održavanju tako pozitivnog duha...

Ja najvise kod sebe volim sto sam uvek pozitivna smile.gif smile.gif smile.gif

#40 FILIPA

FILIPA
  • Član
  • 15593 posts

Objavljeno 20 January 2011 - 02:53 PM

Objavljena slika

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika