Mislim da mu neće biti ništa od povidona,al najbolje je da koža diše.Pelene imaju gel koji upija tečnost 100 puta veće zapremine nego on sam,pa kad upije mokraću,onda počne izvlčiti vlagu iz bebine kože.Zato kažem,najbolje nek se "lufta",da mu se hidrantnost povrati.
Ojed na guzi
Započeo/la
MamaMjau
, Mar 25 2010 12:04 AM
330 odgovora na ovu temu
Objavljeno 16 February 2013 - 04:20 PM
tanko mu mazem inace, al ko velim sudokrem sto vise bolje ce mu izvuci.
mi njega cesto presvlacimo i mislim da su problem napravile maramice vlazne i cesto drljanje njima po kozi.
hvala, cure drage.
hvala, cure drage.

close your eyes, have no fear... the monster's gone, he's on the run, and your daddy's here
beautiful, beautiful, beautiful, beautiful boy
Objavljeno 16 February 2013 - 04:56 PM
Kod Sudocrema treba paziti da se ne pretera sa mazanjem, pise mislim i na kremi da se ne sme videti beli sloj, ako se vidi onda je stavljeno previse kreme. Kad se ojed vec pojavi samo pranje cistom vodom, tapkanje meksim peskirom ili jos bolje onom krpicom za pranje ili tetra pelenom, luftiranje i tek onda krema. Prodje brzo
A leader does not deserve the name unless he is willing occasionally to stand alone. (H. Kissinger)
Money can't buy you happiness, but it does bring you a more pleasant form of misery. (S. Milligan)
Objavljeno 16 February 2013 - 05:10 PM
Ni ja nemam uputstvo odvojeno od kreme, posto krema dodje sama, bez kutije, kod mene pise na onoj nalepnici na samoj kremi, ona sitna slovca. Prvi put sam i ja namazala onako momacki, velim da ne stedim
onda procitam za sta sve krema sluzi, zanimalo me je li mozda i za ujede insekata (trebalo muzu
) kad ono cvrc. Proci ce brzo, kod nas se ojed javi od citrusa ali ovako postupim i vec naredni dan ga nema.
A leader does not deserve the name unless he is willing occasionally to stand alone. (H. Kissinger)
Money can't buy you happiness, but it does bring you a more pleasant form of misery. (S. Milligan)
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika