Seks u trudnoći
Započeo/la
Bebac
, Dec 23 2009 12:57 PM
813 odgovora na ovu temu
Objavljeno 19 February 2013 - 10:58 AM
ja i dalje nemam zelju
prija mi mazenje ali sex nema sanse,udovoljim muzu tu i tamo zao mi ga toliko me se uzeleo,ali sta cu kad mi se nece
Objavljeno 03 April 2013 - 08:28 PM
Da pitam jer mi se nije dešavalo ovo do pred kraj prošle trudnoće a sad od početka.Posle svakog odnosa me boli,počne jedno 10-15 min posle...znači imam osećaj ko ono pred porođaj kad se otvaram e tako baš neki tup bol i počnu kukovi,stomak,krsta i dole unutrai taj deo ceo da mi trnu i da se koče.Što li to?
Objavljeno 04 April 2013 - 11:13 AM
BebaR, on 03 April 2013 - 08:28 PM, said:
Da pitam jer mi se nije dešavalo ovo do pred kraj prošle trudnoće a sad od početka.Posle svakog odnosa me boli,počne jedno 10-15 min posle...znači imam osećaj ko ono pred porođaj kad se otvaram e tako baš neki tup bol i počnu kukovi,stomak,krsta i dole unutrai taj deo ceo da mi trnu i da se koče.Što li to?
Zasto je to tako mislim da ti najtacnije moze reci tvoj ginekolog,ali sigurno bi trebala izbegavati odnose....ako je vec tako sto kazes.
Najbolje je da kazes svom doktoru o cemu se radi,pa ces videti.....
Objavljeno 04 April 2013 - 01:08 PM
volim sex
upražnjavamo ga najnormalnije i u prvoj i sada... doduše u prvoj mu malo bilo žao mene sa stomakom (to negde od 7-8 meseca) pa smo tako.. kad baš baš navalim JA. Sad malo on navaljuje, malo ja. Uglavnom uživala onda, uživala posle uživam i sad. Hm... da promenim nick u nimfa?
Objavljeno 04 April 2013 - 03:01 PM
Kiki @, on 04 April 2013 - 11:13 AM, said:
Zasto je to tako mislim da ti najtacnije moze reci tvoj ginekolog,ali sigurno bi trebala izbegavati odnose....ako je vec tako sto kazes. 
Tako mi je bilo pred kraj prošle i možda dva-tri puta na početku a sad stalno hm...pitaću ga al tek za dve nedelje
Objavljeno 06 April 2013 - 12:48 AM
BebaR, on 03 April 2013 - 08:28 PM, said:
meni ovo zvuci kao kontrakcija?! ja sam pocela da ih osecam tek sad u 37. nedelji, po 2-3 na dan, ali nevezano za odnose.. dr mi je rekla da sam otvorena 1 prst, ali da grlic nije skracen i da ja sve ok, vidimo se za 7 dana, kao opusteno... a nisam je pitala, a zanima me da li mogu sad da imam odnose? malkice samo? :
Objavljeno 06 April 2013 - 04:13 PM
krpi, on 06 April 2013 - 12:48 AM, said:
meni ovo zvuci kao kontrakcija?! ja sam pocela da ih osecam tek sad u 37. nedelji, po 2-3 na dan, ali nevezano za odnose.. dr mi je rekla da sam otvorena 1 prst, ali da grlic nije skracen i da ja sve ok, vidimo se za 7 dana, kao opusteno... a nisam je pitala, a zanima me da li mogu sad da imam odnose? malkice samo? :
inace mi niiiista ne smeta, a sve vreme konstantno imam zelju za hmmmm...... 0:)
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika