Idi na sadržaj

seracell_left
seracell_right

Seks u trudnoći

• Molimo Vas da se ulogujete da biste odgovorili
813 odgovora na ovu temu

#801 lunna

lunna
  • Član
  • 330 posts
  • Pol:ženski

Objavljeno 19 February 2013 - 10:58 AM

ja i dalje nemam zelju :D prija mi mazenje ali sex nema sanse,udovoljim muzu tu i tamo zao mi ga toliko me se uzeleo,ali sta cu kad mi se nece
Objavljena slika

#802 BebaR

BebaR
  • Član
  • 1095 posts

Objavljeno 28 February 2013 - 06:31 PM

Ja sam u prošloj trudnoći mog napadala stalno :D nije se bunio imala sam veliku želju :D...a sad nemam uopšte meni totalno svejedno :wacko:  on hoće i ja bi da probam al jednostavno mi ne prija ni da me dotakne...
Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slikaObjavljena slika

#803 Kiki @

Kiki @
  • Član
  • 181 posts

Objavljeno 22 March 2013 - 01:04 PM

Meni su u prvoj trudnoci a i sada u drugoj prva tri meseca bila frigidna :lol:  ni na kraj pameti mi nije bilo.....
A sto vise trudnoca odmice imam sve vecu zelju ali sada se bojim zbog nekih problema,nisam pitala docu da li mozemo i onda ni ne smem....a bih ja :rolleyes:
Objavljena slikaObjavljena slika

#804 BebaR

BebaR
  • Član
  • 1095 posts

Objavljeno 03 April 2013 - 08:28 PM

Da pitam jer mi se nije dešavalo ovo do pred kraj prošle trudnoće a sad od početka.Posle svakog odnosa me boli,počne jedno 10-15 min posle...znači imam osećaj ko ono pred porođaj kad se otvaram e tako baš neki tup bol i počnu kukovi,stomak,krsta i dole unutrai taj deo ceo da mi trnu i da se koče.Što li to?

#805 Kiki @

Kiki @
  • Član
  • 181 posts

Objavljeno 04 April 2013 - 11:13 AM

View PostBebaR, on 03 April 2013 - 08:28 PM, said:

Da pitam jer mi se nije dešavalo ovo do pred kraj prošle trudnoće a sad od početka.Posle svakog odnosa me boli,počne jedno 10-15 min posle...znači imam osećaj ko ono pred porođaj kad se otvaram e tako baš neki tup bol i počnu kukovi,stomak,krsta i dole unutrai taj deo ceo da mi trnu i da se koče.Što li to?

Zasto je to tako mislim da ti najtacnije moze reci tvoj ginekolog,ali sigurno bi trebala izbegavati odnose....ako je vec tako sto kazes. :wacko:
Najbolje je da kazes svom doktoru o cemu se radi,pa ces videti..... ;)

#806 Trta

Trta
  • Član
  • 1736 posts

Objavljeno 04 April 2013 - 01:08 PM

volim sex :D upražnjavamo ga najnormalnije i u prvoj i sada... doduše u prvoj mu malo bilo žao mene sa stomakom (to negde od 7-8 meseca) pa smo tako.. kad baš baš navalim JA. Sad malo on navaljuje, malo ja. Uglavnom uživala onda, uživala posle uživam i sad. Hm... da promenim nick u nimfa? :lol: :lol: :lol:
Objavljena slika

#807 BebaR

BebaR
  • Član
  • 1095 posts

Objavljeno 04 April 2013 - 03:01 PM

View PostKiki @, on 04 April 2013 - 11:13 AM, said:

Zasto je to tako mislim da ti najtacnije moze reci tvoj ginekolog,ali sigurno bi trebala izbegavati odnose....ako je vec tako sto kazes. :wacko:
Najbolje je da kazes svom doktoru o cemu se radi,pa ces videti..... ;)

Tako mi je bilo pred kraj prošle i možda dva-tri puta na početku a sad stalno hm...pitaću ga al tek za dve nedelje <_<

#808 Anchy07

Anchy07
  • Član
  • 8195 posts

Objavljeno 04 April 2013 - 03:14 PM

Mi jos uvek nemamo odnose, cekamo prvi uz, pa onda ako doktor da dozvolu. A ja nocas dozivela orgazam u snu :ph34r: i odmah sam se probudila jer je poceo stomak da me boli :unsure:
Objavljena slika

Objavljena slika

#809 Kiki @

Kiki @
  • Član
  • 181 posts

Objavljeno 04 April 2013 - 03:17 PM

View PostBebaR, on 04 April 2013 - 03:01 PM, said:

Tako mi je bilo pred kraj prošle i možda dva-tri puta na početku a sad stalno hm...pitaću ga al tek za dve nedelje <_<

Hm....
A do tada budi mirna ;)  za svaki slucaj...jer bolje da ne boli!

#810 krpi

krpi
  • Član
  • 3 posts

Objavljeno 06 April 2013 - 12:48 AM

View PostBebaR, on 03 April 2013 - 08:28 PM, said:

meni ovo zvuci kao kontrakcija?! ja sam pocela da ih osecam tek sad u 37. nedelji, po 2-3 na dan, ali nevezano za odnose.. dr mi je rekla da sam otvorena 1 prst, ali da grlic nije skracen i da ja sve ok, vidimo se za 7 dana, kao opusteno... a nisam je pitala, a zanima me da li mogu sad da imam odnose? malkice samo? : :) inace mi niiiista ne smeta, a sve vreme konstantno imam zelju za hmmmm...... 0:)

#811 BebaR

BebaR
  • Član
  • 1095 posts

Objavljeno 06 April 2013 - 04:13 PM

View Postkrpi, on 06 April 2013 - 12:48 AM, said:

meni ovo zvuci kao kontrakcija?! ja sam pocela da ih osecam tek sad u 37. nedelji, po 2-3 na dan, ali nevezano za odnose.. dr mi je rekla da sam otvorena 1 prst, ali da grlic nije skracen i da ja sve ok, vidimo se za 7 dana, kao opusteno... a nisam je pitala, a zanima me da li mogu sad da imam odnose? malkice samo? : :) inace mi niiiista ne smeta, a sve vreme konstantno imam zelju za hmmmm...... 0:)
meni je od početka ovako al me posle boli nekad pola sata a nekad 2-3 da ne mogu da stojim

#812 krpi

krpi
  • Član
  • 3 posts

Objavljeno 07 April 2013 - 12:26 AM

View PostBebaR, on 06 April 2013 - 04:13 PM, said:

meni je od početka ovako al me posle boli nekad pola sata a nekad 2-3 da ne mogu da stojim

uff :(((( pitaj lekara...

#813 BebaR

BebaR
  • Član
  • 1095 posts

Objavljeno 07 April 2013 - 01:53 PM

View Postkrpi, on 07 April 2013 - 12:26 AM, said:

uff :(((( pitaj lekara...

Moraću :wacko:

#814 Kiki @

Kiki @
  • Član
  • 181 posts

Objavljeno 07 April 2013 - 02:11 PM

Katasrtofa kako se to menja...u pocetku ko bi mi spomenuo rekla bih mu sta je to ,jel se to jede :lol:  a sad bi ja to svaki dan ali bas sam ne prakticna sad :D

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika