Uh kad bih mogla da prespavam trudnocu, da pre prodje
Astrologija
Započeo/la
TONY
, Mar 20 2010 10:03 PM
440 odgovora na ovu temu
#41 Gost_marinak_*
Objavljeno 17 April 2010 - 02:46 PM
Imat ce ti maleni osmijeh kao kesicu bombona! Tako bar kazu za vage! To im se vidi vec u djetinjstvu! Jako slatke bebe! To je sve sto znam o vagama dok su klinci,,, doduse taj osmijeh im ostaje i kasnije zato su tako neodoljivi i sarmantni... Inace vrlo pravedni u zivotu... jedini problem im je donijeti odluke, stalno nesto vazu, bi li ovo ili ono...
Uh kad bih mogla da prespavam trudnocu, da pre prodje
#42 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 06 May 2010 - 12:58 PM
Kao tinejdžerka sam slepo verovala u horoskop i jedva čekala da pročitam šta piše za moj znak, a evo ima već više od 10 godina kako nisam čitala ništa na tu temu. Sad smatram da su to gluposti i da ne može za sve koji su rođeni u tom znaku da važi isto. Karakteristike znaka- pa u nekim se pronađem, a u nekima nikako ne, tako da je za mene to sve neka šarena laža.
#43 Gost_Nina NS_*
Objavljeno 06 May 2010 - 08:02 PM
Imat ce ti maleni osmijeh kao kesicu bombona! Tako bar kazu za vage! To im se vidi vec u djetinjstvu! Jako slatke bebe! To je sve sto znam o vagama dok su klinci,,, doduse taj osmijeh im ostaje i kasnije zato su tako neodoljivi i sarmantni... Inace vrlo pravedni u zivotu... jedini problem im je donijeti odluke, stalno nesto vazu, bi li ovo ili ono...
Moj sincic je vagica
I ima osmeh kao kesica bombona
#46 Gost_Clara82_*
Objavljeno 07 May 2010 - 08:02 AM
Bavila se nekada davno astrologijom i horoskopima, jer me je sve to interesovalo..sada pogledam povremeno šta mi zvezde kažu hehhe..ali ne onako kao ranije
#49 Gost_Clara82_*
#50 Gost_bokicina mikica_*
Objavljeno 22 June 2010 - 04:49 PM
nisam procitala horoskop vec dosta dugo....ja sam strelac/devica...kontradiktorna ,ali izbalansirana varijanta.....ono sto strelcu fali,nadoknadjuje devica i obrnuto
muz vaga (najdivniji na svetu),a i beban ce to biti
Objavljeno 22 June 2010 - 10:56 PM
Dnevne horoskope ne čitam, ali natalna astrologija je nešto sasvim drugo. MM dosta zna o astrologiji, pa i ja pored njega nešto zapamtim.
Inače sam strelac/vaga, a on bik/jaraca, sin nam je blizanci/lav.
Bila sam jednom kod profesionalnog astrologa. Jako davno, a par puta su mi amateri gledali natalnu kartu. Čak i Đotiš - indijska astro.
Inače sam strelac/vaga, a on bik/jaraca, sin nam je blizanci/lav.
Bila sam jednom kod profesionalnog astrologa. Jako davno, a par puta su mi amateri gledali natalnu kartu. Čak i Đotiš - indijska astro.

Objavljeno 23 June 2010 - 09:07 AM
Samo znam da se karakteristike bikova slažu sa mojim karakteristikama.
HEDONISTA u svakom pogledu...
HEDONISTA u svakom pogledu...

Objavljeno 23 June 2010 - 09:09 AM

#58 Gost_ruskinja_*
Objavljeno 23 June 2010 - 09:18 AM
Objavljeno 23 June 2010 - 10:28 AM
Ne verujem u horoskop, meni su to gluposti ovo sto pisu po novine,mada poneki put cisto iz zezanja procitam meni i muzu da se smejemo malo,a poneki put mi nesto i pogode... Ja sam strelac,muz vodolija,Aleksa vaga,a Strahinja ovan .. A za podznake nemam pojma nikad nisam znala kako se to dobija niti me zanima..............
Objavljeno 23 June 2010 - 10:29 AM
Mirjana pitanje za tebe: Jel Aleksa ima specifičan osmijeh?

0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika