Katarina.Maletic

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Katarina.Maletic

  • Rođendan 04/20/94

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Beograd

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Katarina.Maletic

  1. Katarina.Maletic je dodao/la post u temi Stisnute pesnice   

    Ja sam imala tortikolis na rodjenju. Navijam da brzo ispravite vrat!  Uzgred, meni je zbog tortikolisa bio oslabljen vid na toj strani na koju sam bila nakrivljena, ali su moji to otkrili tek kad sam imala 3 godine, verujem da su vam doktori sve rekli, al' obratite paznju i na to.
    A sto se tice stisnutih pesnica, ja ne znam koje vezbe se rade, pokusavam da je opustim tako sto je mazim svilenom maramom, plisanom ovcicom, pa cak i svojom kosom. Ona sad ima 9 nedelja, negde sam sinoc procitala da je ok da traje do kraja treceg meseca. Ali nekako se uvek uznemirim kad vidim da toliko stiska i sake i prste na nogama, narocito dok je dojim, kad bi trebala da bude opustena.
  2. Katarina.Maletic je dodao/la post u temi Stisnute pesnice   

    Mazimo, desava se da opusti na kratko sake, ali vrlo brzo ih ponovo stisne. Ne lici mi na hipertonus, jer osim stisnutih saka nema nijedan drugi "simptom" hipertonusa. Pregledala su je dva pedijatra, nas porodicni prijatelj i njena doktorka u Domu zdravlja, oboje su rekli da je sjajna beba, ali to je bilo pre skoro mesec dana. Sledeca kontrola nam je za dve nedelje pa cu svakako pitati. Nije da brinem, mozda je i normalno u ovom periodu da jos uvek ima jak stisak, ali se izmucih da joj isecem nokte.  I ne otvaramo nikako na silu! 
  3. Katarina.Maletic je dodao/la tema Od rođenja do 6 meseci   

    Stisnute pesnice
    Drage mame, moja Vera je pre dva dana napunila dva meseca. Primecujem da su joj pesnice cesto stisnute. Zapravo su joj sake opustene samo kad spava. Ona je raspolozena, kad je budna smeje se, trazi da joj se prica... Ali nekako je stalno u grcu. Kad je dojim vidim da savija i prste na nogama. U knjigama koje imam ne pronalazim nista sto bi mi pomoglo. Da li je to normalno i da li postoje neke vezbice koje mogu da radim kako bih joj opustila sake? 
    Unapred hvala! 
    • odgovora
    • pregleda