andjeo1

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice andjeo1

  1. andjeo1 je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala ja sam pila macinu (nepeta cataria) a vrkutu za jacanje stjena maternice da bi plod imao gde da se ugnjezdi. 
    Želim svima sto Pre Crtice. 
  2. andjeo1 je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pozdrav za sve cekalice več duže vreme vas citam nadam se da me primate u društvo?  ☺ obecala sam sebi  da kad ugledam crtice na testu da cu da se ukljucim u razgovor I da podelim svoje iskustvo mozda nekome i pomogne. 
    Trudimo se oko 2 godine več da ugledamo te crtice. Sto se mojih prgleda tiče bila samo na UZ tad mi je rečeno da je sve ok moj muz radio spermiogram koji je Normo.
    Pola godine se   cistila sa sjedecom kupkom na pari na nekoj mjesavini čajeva bilo namenjeno prociscavanju moj muz pio 6 sedmica iste take cajeve po solju svaki dan. Posle toga se nista nije desilo i dalje cekala I cekala onda mi je mama pre preporucila macinu travu za koju sam kasnije procitala po raznim forumima da je odlična. Odločila se da cu da je pijem citav mesec da malo procistim jajovode pa cu sledeči da je pijem do ovulacije a onda cu da nastavim sa vrkutom. Tako sam uradila I odma ugledala crtice naravno neizmjerna sreča 2 godine su duge ali bio je to blighted ovum. Abortus obavljen sa tabletama sve se očistilo super nardejeno mi je da sacekam prvo krvarenje ko je je doslo normalno kad i treba i da se cuvam naredni ciklus a onda mogu u nove pobjede priosli mesec je bio prvi nakon tog cuvanog ciklusa.  I sad sam koristila i macinu i vrkutu I juce ugledala 2 crtice nadam se da če da Bude sve ok.
    Nadam se da če nekome pomoči.