Leptirko

Član
  • Broj odgovora

    123
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici Leptirko

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Leptirko

  1. Leptirko je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Evo da se I ja skinem sa liste.Rodio de Dusan 30.11. Pozdrav svima
  2. Leptirko je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Pridruzujem se da aktiviram decembar.Termin 13.12. - decak
  3. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Drage dame ostalo nam je 47 kapsula Profertila za muskarce,prodala bi za 2000 din.Ako je neko zainteresovan mozete mi se javiti u pp.Pozdrav
  4. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Drage stare i nove forumasice...ja sam prastara forumasica sa VTO procesa ali sam utihnula posle mojih neuspea i sada zaista imam potrebu da pruzim podrsku devojkama koje su u krizama koje nisam dozivela ali zaista se saosecam kao da jesam.Dia i Babily zelim vam mnogo srece i budite i dalje uporne i sabrane,ne znam odakle izvlacimo svu ovu snagu ali mislim da nam ordenje treba dati.Borite se sve,grebite i idite samo napred,ne osvrcite se na neuspehe. Ja sam sada definitivno u drugom stanju i sedma sam nedelja,cula sam srce moje bebice i to mi je dalo veliko snagu,osecaj je neverovatan. I dalje sa oprezom ali zadovoljna sto se moja upornost isplatila idem napred i jedva cekam drugi UZ da ponovim vidim moju malu tackicu. Pozdrav svima i naravno ako nekom treba savet ili pomoc rado cu pisati. 
  5. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Ispravka...izgleda da sam dobila,ali meni se preklopilo uzimanje Mikroginona sa histeroskopijom i izgleda da sam Diferelin pocela da primam  pre nego sto sam zavrsila sa Mikroginonon.Nadam se da ce ti se javiti neko ko ce znati da ti odgovori ali prema tvom stanju.Pozdrav
  6. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Sory...nesto brzo mi to doslo,znam da sam citala kako treba da pijes Mikroginon. Ne mogu sad da se setim,ali mislim da ja nisam dobila u toku primanja terapije na dugoj semi.Bas cu sad pogledati izvestaje kad sam pocela da primam Diferelin.
  7. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Ako si pocela sa Mikroginonom kad popijes sve doci ce i menstruacija i tada pocinjes sa stimulacijom,tj zavisi koja ces sema biti od toga zavisi sta ces dalje primati. Srecno!!!
  8. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/2565972/vantelesna-oplodnja--planira-se-pomeranje-starosne-granice.html
  9. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    I januaru se tek potpisuju novi ugovori sa privatnim klinikama,verovatno cemo imati detaljnije info posle praznika.
  10. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Jesi uspela da dobijes neke nove informacije s obzirom da su ti rekli da se javis u decembru? Koga si kontaktirala,mozda da i ja probam?
  11. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Pitace te gde radis vantelesnu,ti kazi ono sto planiras da zaokruzis na prvostepenoj (nece te pitati da li si prosla prvostepenu).Ako je privatna klinika onda dolazis sama u Betaniju,ne mora suprug kod njih da radi spermogram tj ja posto sam na prvostepenoj zaokruzila Feronu danas na drugostepenoj mi nije bio potreban uput za supruga nego je dr pogledao spermogram koji je inace iz Ferone i to je to.Ako se proces radi kod njih u Betaniji onda dolazi i suprug,daje uzorak i zato treba uput.Nije tako bilo prosle god ali tada ni privatnici nisu bili tu.
    P.S. zovi za drugostepenu izmedju 07:30-08:30 na onaj broj sto se zavrsava na 300(nemam sad pri ruci,ako ti treba poslacu ti ga).
  12. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Ja sad cekam pozivno pismo,e tada se sve sazna...ono bi trebalo da stigne u roku dve-tri nedelje (bar mi je tako stiglo prosli put).Cekamo i polako napred.Cim bude ja ti javljam da znas sta da ocekujes!
  13. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Znaci definitivno trebaju dva uputa,jedan za komisiju a drugi za UZ.Dala sam oba i nisu mi vratili nista.O zastoju se pricalo i na tv-u ali sa navodjenjem da ce se ugovori obnoviti.Ja ti savetujem da pozoves Betaniju i zakazes odmah drugostepenu jer su svi termini u narednih mesec dana puni.Bez obzira sto jos nisi prosla prvostepenu zakazi ovu da ti se ne oduzi previse.Nisam bila u prilici da direktno ispitujem o detaljima,kad,sta i kako...ali u principu kontam da ce to sve biti OK a ako ne bude privatnika idemo u Betaniju  
  14. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Idem sutra u Betaniju,sve cu ispitati i videti koji uput treba a koji ne.Nemam predstavu koliko se ceka,pitacu doktora...ali evo cele ove godine sve je islo dosta brzo u odnosu na ranije pa se i ja nadam da ce biti tako i sada.Moras da imas mnogo strpljenja i sve to brzo dodje,koliko god da se ceka! 
  15. Leptirko je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Kako je bilo? Izvini ja nisam bila u mogucnosti da idem na forum.Meni su rekli u socijalnom da su privatnici jos uvek tu i da zaokruzim slobodno sta zelim ali ovi nasi definitivno nemaju pojma ni o cemu tako da cekam tvoj odgovor sta kazu novosadjani.Ja sam zaokruzila Feronu.Zakazala sam drugostepenu za 17.01.,i pitala me sestra gde radimo proces kako bi mi dala ispravne instrukcije (suprug ne radi spermogram na dan komisije ako je zaokruzena privatna klinika).