Marica2009

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Marica2009

  1. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Sanja, hvala ti puno..bas si mi pomogla. Hocu da ti kazem, da kad sam ja bila na drugostepenoj komisiji, bila je jedna mama beba joj ima isto 16 meseci...i dobila je mesec dana...e sad ti vidi, pa pokusaj ...
    pozdrav
  2. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Drage mame, 
    dobila tri meseca na drugostepenoj...bas sam happy...:)
  3. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Cao mame,
    zvali me  na drugostepenu komisiju 01.12 ...javljam sta je bilo, drzite mi fige...:)
     
     
     
     
     
  4. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Sanjice,
    proslo dve nedelje od kad sam predala zalbu drugostepenoj, posto me interesovalo sta i kako..zvala sam na broj koji su mi dali kad sam predavala zalbu, neka zenica mi rece da mora da vidi sta se desava i posle nekog vremena kaze nije doslo jos do nje, ceka se odgovor sa NB, ujutru me zvala i rekla mi da danas ide na potpisivanje i da ce tog dana ili sutra biti prosledjeno u Dr.Subotica.E sad me interesuje koliko se ti onda jos cekala i ima li nek broj telefona da zovem tamo..da malo to ubrzam, ili bar da znam sta i kako...hvala...
  5. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Sanjice,
    kao sto sam pretpostavila odbili me na prvostepenoj na NB, sutra idem u 27.marta da predam zalbu, i sve izvesteje  iz Sokobanjske da predam?
  6. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Sanjice,
    danas me zvali za prvostepenu na NB, zakazana 05.11, a na kontrolu idem 03.11, pa me intreresuje sta da kazem doktorki da mi napise u izvestaju kako bi mi ovi produzili, posto su prosli put hteli i vise da m daju al u izvestaju pisalo sve super, bila neka druga doktorka ne nasa i mislis li da ako me odbiju da moljakam ili da ne pridajem mnogo paznje i pravo na drugostepenu...?
    Izvini, al mi treba bas informacija...
  7. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    ...hvala Sanja divna si....
  8. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Hvala Sanja..puno, a sta si ti napisala...?
  9. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Hvala Sanja, znaci pravo u dr.Subotica i tu podnesem zalbu, cula sam da najbolje prolazi ako napisem da komisija nije obratila paznju na psihofizicku vezanost deteta za majku...moze tako nesto...?
  10. Marica2009 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Drage moje,
    Treba mi informacije u vezi drugostepene komisije, kada te odbiju na prvostepenu da li se ceka odgovor negativan pa sa tim idem da predam sa zalbom ili mogu odmah, i gde se nalazi drugostepena komisija...adresa mi treba?
    Posto sam izlazila na prvostepenu i dali mi jedva mesec dana ja sam opet podnela zahtev i prilozila sve papire iz Sokobanjske gde vodim malog, i sumnjam da ce mi dati jos mesec dana pa me interesuje za drugostepenu kako i sta..
    Hvala unapred...pozdrav