Nensi1984

Član
  • Broj odgovora

    200
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Nensi1984

  • Rođendan 11/04/84

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Backi Petrovac

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Nensi1984

  1. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala ti mnogo, mene stalno zakaci Novembar i Decembar , i za proslu vto  sam krenula nalaze isto u Novembru a drugustepenu a drugostepenu prosla u Januaru.Kako bude bude , ostala mi je i jos jedna IUI pa cu u medjuvremenu iskoristiti i to, nista ne ostavljam Drzavi.
  2. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cao svima, Leno cestitam od srca.Nisam se javljala dugo ali evo krecem ponovo sa pricom vto.Krecem da skupljan nalaze , za oko 2 nedelje mogu sakupiti , koliko se cekaju komisije ? i koliko se ceka na poziv, da li ce biti privatnici i od Januara?Hvala i mnogo ste mi pomogle i prosli put.
  3. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala vam mnogi zene,sjajne ste kao i uvekmogu da pijem caj id virka ,probacu i persun .Inace ja sam jedna od tih koja sve probam i krenem da pijem a brzo odustanem ,mrzi me ili neznam ni ja zasto ,muz me i zeza za to ,sta god krenem da koristim brzo odustanem.Sto se vto tice isto kad 
    mi nije uspela odustala sam od vitamina i svega i nista ne koristim trenutno,u Avgustu ako papa bude ok krenucu sa skupljanjem nalaza ,to mogu sakupiti za 2 nedelje  ,koliko cu cekati na komisije neznam,nadam se da necu zakasniti za privatnu kliniku u kojoj dmo bili ,sta mislite?
  4. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Pila sam ulje ranije ali ne mogu koristiti jer imam i sa zeludcem problema i izaziva mi gorusicu,mozda probam kapsule ,za eserihiju jer neko mozda probao taj naturoplex ?
  5. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cao svima,samo da se javim ,nemam hrabrosti krenuti skupljati nalaze za vto ponovo dok ne uradim papa bris ,radila pred vto ali neko vremevmi nije u redu papa nalaz ,i biopdija je radjena ,nije nista maligno .Moram cekati Avgust da uradim aki bude ok onda cu krenuti ,za stitnu nista neznam jos imam tek u Avgustu zakazano ,nesto nije ok sigurno  jer nekih mesec dana i vise ne mogu spavati nocu uopste.Zenice koliko se ceka na komisije od prilike? Imam problema i sa urinom ,jednu noc sam morala na hitnu mokrila sam krv i tolike bolove nisam nikad osetila u toku mokrenja,i nasli mi eserihiju ,popila 3 kutije antibiotika i imam jos 2 kutije,sad me pece sekret verovatno imam i tamo ili sam pokupila candidu ,dobila poliginax i gino - daktanol ,nista me ne zaobilazi 
     
  6. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  7. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Za endometrium je dobro jesti ananas i zaista pomaze ,ja sam to saznala kad sam radila IUI .Srecnoo
  8. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   


    Meni je insulin u 0 min 6,7   u 30 min 43,7   u 60 min69,0 i u 120  min 39,9 meni je Homa 1,8 ali mi je dr.Bjelica dao glucophage xr 750 uvece sad ja sam neko vreme pila pa sam smrsala inace sam mrsava ,ali sad cu krenuti ponovo  ili nastaviti jer u Martu ili Aprilu ce biti VTO
  9. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Mi nismo ni razmisljali  mnogo o tome da mu je to pomoglo,ustvari nismo ocekivali nalaz normozispermie ali eto nista drugo nije koristio sem dve teglice mleca u medu po pola kg su teglice. Neznam da li smem ovde pisati javno ,poslacu ti u pp 
  10. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Zelela bih da podelim sa vama i ovo neverovatno iskustvo.Muz je imao teratozo i astenozospermiu nasla sam nakon mnogo traganja u NS dobre pcelare i kupili naticni mlec u medu ali zaista pravi maticni mlec ,ljudi prodavaju i od 10 gr pravi mlec u bocici ,moze se i tako kupiti ali oni i mesaju u med .Kupili smo 1 kg meda sa mlecom i muz je to sam pojeo svaki dan po 1 kasikicu ujutru i uvece .Neznam tacno sli za oko mesec i po je iskoristio i spermogram mu je sad normozospermia,ja nisam jela zbog insulina ali sad cu kupiti onaj sam mlec id 10 gr i na vrh cackalice  cu koristiti 2 put na dan tako zamrznut ,odmoci mi nece navodno pomaze za kvakitet jajnih celija.kupicu i vitamine ,eto ako nekom zatreba da znate dacu i adresu ako nekom treba.
  11. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala ti mnogo tako cu i uraditi ,l- karnitin i l- arginin su skupi uglavnom 100 kom oko 2000 din jedno i toliko drugo.Od kog proizvodjaca je najpristupacnije znas li?
  12. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    zasto biotin? to je za kosu i nokte  ne? ja se ne razumem u te vitamine ali neznam ako kupim profertil da li ce vredeti?   Hvala vam  na savetima 
  13. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Samo da javim prosla sam drugostepenu danas .dr.mi kaze da necu dugo cekati najverovatnije u Martu cu krenuti,cekam pozivno pismo .Amh mi je 1,45 kaze nije bas extra i da obavezno kuoim profertil zaczene odmah da krenem jer minimalno se pije 2 meseca,jako je bitno da se dobije 3-4 dobrog kvaliteta jajne celije.Mislila sam da je to ok amh sad sam razocarana.Da li je neka pila taj profertil da li pomaze?dr kaze da je zaista dobar i pomaze ,vidim da je proxid za zene jeftiniji ali neznam da li  je ok?
  14. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    To nije problem i prolazis komisiju i ja imam godinama  igg povisen na CMV i rubellu to su anti tela i imacemo ih ceo zivot,to znaci da smo imuni na te viruse. To je dobro jer ako se dobije u trudnoci ili je igm pozitivan onda utice na bebu  napada je i moze se imati pobacaj ili na bebi da ostavi posledice svakakve.
  15. Nensi1984 je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Postupak to se Mora uraditi u roku 12 meseci do tad vazi  svima.Vto ako se radi preko Drzave u privatnoj klinici, 2. stepena komisija se ne radi u toj klinici nego u nekoj Drzavnoj.